Marco de Wit 21 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Feministeillä on valtavasti vaatimuksia treffaileville miehille. Pitää olla humoristinen, urheilullinen, tasa-arvoinen, kosketuksissa omiin tunteisiinsa, jne. jne. jne.

 

Auta kuitenkin armias, jos miehillä on edes jotain vaatimuksia treffaileville naisille!

 

Se on nimittäin eri asia! Eli mikroaggressiivista alistamista.

 

 

Miehet esimerkiksi kehtaavat syrjiä naisia, joilla on penis. (Ja kehtaavat katsoa heitä kuin he olisivat mielisairaita transuja.)

 

Kaiken kukkuraksi miehet syrjivät jopa plus kokoisia naisia! Eivätkö miehet tajua minkä mikroaggression (tai jopa mega-aggression) he tekevät suhtautumalla ennakkoluuloisesti kehopositiivisiin naisiin.

 

 

 

 

 

Oikeastihan plus kokoiset naiset ovat pelkkää plussaa! Päinvastoin kuin sohvalla kaljaa kittaavat ylipainoiset miehet, niin kehopositiiviset naiset ovat oikeasti urheilullisia. Heidän elämäntapansa ovat terveellisiä.

 

Jos et usko, niin lue Cosmopolitania.

 

Kehopositiiviset naiset ovat prinsessoja!

 

Linkki Cosmopolitanin juttuun

 

 

 

Tämä kaikki olisi lähinnä surkuhupaisaa, jos kyse olisi vain naistenlehtien sekoilusta. Kyse on kuitenkin jostain paljon vakavammasta eli KARTELLISTA.

 

Monet miehet eivät vieläkään tajua, että miehillä ja naisilla on luontainen taipumus nostaa omaa markkina-arvoaan kartelleilla. Miehillä tämä tapahtuu esimerkiksi patriarkaattisen monogaamisella avioliittoinstituutiolla, jossa kielletään moniavioisuus ja painostetaan naisia naimisiin. Näin käytännössä kaikilla eli myös huonon markkina-arvon omaavilla luuserimiehillä on mahdollisuus saada puoliso. Kansallismielisissä älykköpiireissä on valtava sota siitä onko tämä kartelli hyödyllinen vai ei, mutta siitä toiste. (Tämä on yhtä herkkä aihe monille miehille kuin mitä naisille ovat läskit.)

 

 

Naisilla tämä kartelli on paljon ovelampi eli heillä on luonnollinen taipumus kiinnostua vain alfoista ja korkeimmista betoista eli vain noin 20% miehistä kiinnostaa naisia! Tämä on luonnollinen geneettinen fakta, joka koskee lähes kaikkia naaraita sekä ihmis- että eläinkunnassa.

 

 

 

Noin 80% miehistä ei oikeasti kiinnosta naisia, kun taas vain noin 20 % naisista ei oikeasti kiinnosta miehiä. Tämä epäsuhta on todella tuhoisa, koska nyky-yhteiskunnassa alle 30-vuotiaat naiset käyttävät aikansa alfasta haaveilemiseen.

 

Vielä 1950-luvulla ylivoimainen osa naisista meni naimisiin ja perusti laajan perheen alle 30-vuotiaana. Nyt vain noin 10-20 prosenttia naisista tekee näin. Tämän takia he eivät edes ehdi naimisiin ja saada paljon lapsia, vaikka haluaisivatkin. Jos aloitat vakavan REALISTISEN suhteen etsimisen vasta 30-vuotiaana, niin usein et millään ehdi naimisiin ja saada montaa lasta ennen kuin hedelmällisyytesi alkaa romahtamaan 35-ikävuoden jälkeen.

 

Tämä dramaattinen ero miesten ja naisten preferensseissä tulee hyvin näkyviin myös treffipalstoilla, joissa naiset saavat valtavasti yhteydenottoja, kun taas edes sinänsä korkealaatuiset (ulkonäkö, äly ja ura hyviä) miehet EIVÄT kiinnosta naisia, jos heissä on vähänkin nörttiyttä tai jotain pikkuisenkin ns. pielessä.

 

Naisten tutka on yliherkkä, koska luolamiesaikana se oli järkevää. Silloin lapsikuolleisuus oli jopa 80%. Vain todella pätevän alfamiehen kanssa kannatti pariutua, koska vain niin oli mahdollisuus jälkeläisten selviytyä jatkamaan sukua. Nykyään tämä naisten hypertutka kuitenkin tuhoaa koko valkoisen rodun.

 

 

Tilanne onkin oikeasti mielipuolinen, mutta treffipalstat usein pimittävät tämän faktan, koska pelkäävät miesten luovuttavan. Lisäksi treffipalstat auttavat niitä surkeimpia 20% naisista huijaamaan miehiä, jotta nämä tuntisivat olevansa edes vähän naisia kiinnostavia. Tämän takia esim. naisilta ei KOSKAAN vaadita kokovartalokuvia. Useimmat hyvinkin lihavat naiset laittavat profiilikuvaan laihan näköisen kasvokuvan ja ihan vain pokkana huijaavat miehiä.

 

Kaiken kukkuraksi jopa puolet naisista kieltäytyy vastaamasta painokysymykseen! He sitten vetoavat siihen, että ei ole herrasmiesmäistä kysyä naisen painoa. Samalla he kuitenkin haluavat tietää miehestä vaikka mitä yksityiskohtia.

 

Loppujen lopuksi treffipalstoilla miehet pystyvät pääsemään yhteyteen VAIN erittäin rumien ja lihavien naisten kanssa (20% naisista), vaikka eivät sitä tiedäkään, koska nämä naiset huijaavat heitä haluten vain huomiota eli eivät lopulta edes suostu treffeille.

 

 

Kovin rumat ja lihavat naiset eivät suostu treffeille, koska tajuavat itsekin heidän ulkonäkönsä ja painonsa järkyttävän miehiä. Tästä he eivät kuitenkaan vedä sitä johtopäätöstä, että pitää alkaa laihduttamaan tai ainakin vetää vaatimatonta linjaa, vaan naisina he tietysti haluavat näytellä läskejään ja pyrkivät MUUTTAMAAN lihavuuden määritelmää.

 

Demokratiassa tämä on erityisen helppoa. Naisjärjestöt ihan oikeasti painostavat mediaa, poliitikkoja ja jopa lääkäriliittoa muuttamaan BMI-kriteereita, yms. Naiset ihan oikeasti uskovat, että läskeyskin on sosiaalinen konstruktio. Jos vain sitä ”positivisoidaan”, niin se ikäänkuin katoaa tai ainakin lievenee. Naisten oma ajatusmaailma on oikeasti relativistisempi kuin miesten. Naisilla totuus on paljon enemmän se mihin uskotaan, kun taas miehille totuus on loogisia ja fyysisiä faktoja.

 

 

Miesten ja naisten geenit kehittyivät kivikaudella ja ihan 1900-luvulle asti luonnon raakalaisemaisessa valinnassa. Koko tämän ajan miesten geneettinen menestys on riippunut oman reviirin luomisesta, hierarkiassa nousemisesta ja luonnon voittamisesta. Näin se kytkeytyy enemmän objektiiviseen todellisuuteen.

 

Naisten geneettinen menestys on puolestaan riippunut ensisijaisesti siitä miten hän pärjää sosiaalisissa suhteissa. Eli saako hän apua muilta naisilta esim. synnytyksessä ja apua joltain mieheltä lapsen elättämisessä. Nainen on aina ollut paljon riippuvaisempi toisten mielipiteistä kuin mies. Niinpä totuus on naiselle paljon enemmän määrittely- ja mielipidekysymys! Ei siis ihme, että lihavuuttakin vastaan naiset taistelevat nimenomaan uudelleenmäärittelyllä ja sanapeleillä.

 

Ihraiset “kehorauhanturvaajat” taistelevat “läskivihaa” vastaan

 

Niinpä feminisminkin voi katsoa olevan pitkälti naisten ja varsinkin lihavien keino parantaa seksuaalista markkina-arvoaan. Feminismi on tietysti juutalaisten naisten kehittämä ja lesbojen aidosti uskoma liike, mutta feministiset massat ovat näitä naisia, jotka ovat lihavia tai kovasti pelkäävät tulevansa lihaviksi.

 

Seuraava askel tässä kartellissa on varmasti, että lihavat naiset tulevat painostamaan laihoja naisia syrjimään kehopositiivisuutta halveksivia miehiä. Naiset alkavat vaatimaan miehiltä, että he merkkaavat profiiliinsa hyväksyvänsä myös ns. kehopositiivisa naisia. Tai vähintäänkin naiset alkavat suuttumaan miehille, joiden profiilissa edellytetään normaalia BMI-indeksilukua.

 

Tietystikään tämä kartelli ei tule olemaan aukoton. Naiset nimittäin ovat luontaisesti kieroja toisilleen. He tarvitsevat toisiaan, mutta toisaalta he tietävät naisten välisen kilpailun olevan kovaa. He tekevät kaikkensa saadakseen sen alfan. Niinpä alfat saavat vapaasti syrjiä läskejä (fat shaming), koska taatusti löytyy joku kartellin rikkuri. Luultavasti tämä sitten oikeutetaan selittämällä, että kyllä minä vielä tuon alfan opetan tasa-arvoiseksi, tms. Käytännössä tämä naiskartelli tuleekin koskemaan vain korkeampia betoja eli tavallisia hyviä miehiä, joita aletaan kyykyttämään entistä enemmän.

 

 

Eli tulee käynnistymään ihan sama prosessi mikä on jo useamman vuoden ollut rotuasiassa. Naiset nimittäin painostavat muita naisia deittailemaan myös mustia. Niinpä useimmat naiset eivät enää USKALLA ilmoittaa profiilissa deittailevansa vain valkoisia.

 

Sama tulee tapahtumaan myös painossa eli ensin naiset painostavat toisiaan deittailemaan myös hieman ylipainoisia miehiä. Tämä on naisille muutenkin suhteellisen helppoa, koska heitä ei miesten läskit niin kovasti häiritse, JOS mies on varakas, älykäs, yms. Lisäksi naisille on myös suhteellisen helppoa deittailla neekereitä, koska niillä on paljon testosteronia. (Mongolidimiehiä valkoiset naiset eivät tietysti suostu deittailemaan.)

 

Seuraava askel on sitten todellakin vaatia myös valkoisilta miehiltä, että he suostuvat deittailemaan lihavia ja neekerejä. Pian kaikilta valkoisilta beta-miehiltä vaaditaankin, että heidän pitää todistaa tasa-arvoisuutensa deittailemalla läskiä neekeriä.

 

 

Linkki Cosmopolitanin juttuun, jossa kaikki läskeistä neekeistä rumiin kääpiöihin ovat kauniita ja terveitä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Hesari: Kehopositiivisia naisia syrjitään treffeillä!

 1. Naiset tuhoavat läntisen sivilisaation, perheet ja lapset. Naisten äänioikeus pitää peruuttaa ja pistää naiset kuriin tai he tuhoavat kansamme, perheemme ja läntisen sivilisaation. Naisia ei ole koskaan evoluution aikana tarkoitettu päättämään ja ajattelemaan itse. Naiset ovat aina tuhonneet yhteiskunnan kun ovat päässeet valtaan.

  Nauran kaikille niille tyypillisille kylmille suomalaisille nartuille jotka jahtaavat vain alfamiehiä koko elämänsä ja päätyvät vanhoiksi, katkeriksi, lapsettomiksi ja yksinäisiksi. Jokainen teistä on ansainnut sen omasta syystänne.

  Nykyiset nartut käyttävät parhaat nuoruusvuotensa alfamiesten ja panomiesten etsimiseen ja 30-35-vuotiaana oma markkina-arvo ei enää riitä alfoille, jolloin otetaan se kiltti ja hyvä mies elättämään ja ehkä jopa elättämään toisen miehen lapsia. EI kiitos! Jätetään tällaiset nartut yksinäisiksi ja lapsettomiksi. Näille naisille olet vain vararengas.

 2. Suurin osa suomalaisista on uskomattoman kylmiä miehiä vihaavia narttuja. Ei ole minkäänlaista sympatiaa tätä roskaväkeä kohtaan Suomessa.

  Kristinusko toi naisille valtavasti vapauksia ja onnellisuutta, mutta se ei naisille riittänyt. Nyt näemme miten käy kun naisille annetaan valtaa ja vapautta. He tuhoavat kaiken.

  Otetaan kunnon naisia itänaapurien maista ja jätetään nämä kylmät nartut lapsettomiksi ja yksin kuten he haluavat. Yhtään ei pidä antaa tukea näille vanhoilla päivillä, sillä jokainen tuleva vanha lapseton suomalainen nainen on ollut nuoruudessaan tällainen panomiehiä jahtaava huora. Heitä ei ole muu kiinnostanut kun jahdata rikasta panomiestä. Jos eivät suomalaiset naiset halua pariutua ja hankkia lapsia, niin sitten heidät pitää jättää yksin ja ottaa parempia naisia tilalle.

 3. Älykkäät konservatiivinaiset kuitenkin tajusivat myös, että feministinaiset ovat menossa liian pitkälle ja miehet tulevat vastaamaan naisille. He olivat täysin oikeassa. Tulevaisuudessa näille lapsettomille miehiä vihaaville ja rikkaita panomiehiä ikänsä jahtaaville nartuille ei pidä antaa minkäänlaista yhteiskunnallista tukea.

  Naiset kyllä tajuavat perääntyä omaksi parhaaksi jos vain miehet ottavat kovat keinot käyttöön ja pistävät naiset kuriin, sekä ottavat naisilta vallan pois.

 4. Ihan aluksi, nuo eivät ole ”plus kokoisia”. Nuo ovat ”plusplusplusplusplus kokoisia”.

  Toinen asia on, kuten jo todettua, on se että aniset pyrkivät naimaan aina oman sosialiluokkansa yläpuolelta ja miehet pikkuisen alapuolelta. Näin molemmet ”voittavat”. Mies saa ei-niin-kriittisen vaimon ja vaimo miehen joka pystyy takaamaan aiempaa paremman elämän. Jälkeläisillekkin.

  Kolmanneksi ole aina ihmetellyt sitä miksi miehet ovat keskivartalolihavia mutta naiset ovat kehopositiivisia. Itse pukeudun löysiin vaatteisiin ja olen kasvoiltani pyöreänaamainen (sama perillisilläni). Ja kun astun lääkärintarkstuksessa vaa-alle, niin joka kerta naislääkärit kehottavat pudottamaan painoa parikymmentä kiloa. Mutta kun otetaan paitaa pois keuhkojen kuuntelua varten, niin siinä vaiheessa lääkärit jää tuijottamaan. Ruumiillisen työn tekijänä ei ole liikoja rasvoja, mutta kasvonpiirteet huijaavat. Ovat huijanneet lapsuudesta asti. Ja tätä eivät naiset ymmärrä mutta miehet ymmärtävät.

  Kun nuorempana katselin enkelinkasvoisia tyttöjä joilla olisi ollut naisellinen vartalo (siis sitä mikä miellyttäisi silmää) niin luokkakaverit sanoivat:”Poika, katso aina runkoo, älä koskaan naamaa”. Ja siitä se sitten lähti.

  Lisäksi pitää todeta että on paljon helpompaa muuttaa mahdollisen kumppanin fyysisiä ominaisuuksia kuin henkisiä. Ja kun katsoo tätä uhriutujaa joka Hesarissa nillittää omaa mielipahaansa, niin mitä se luulee avautumisellaan saavuttavansa? Tämän jälkeen miehet karttavat sitä entistä enemmän. Koska se uhriutuu ja haluaa määrätä muita jopa mielipiteisssä. Minä väitän että jos ollaan samalla aaltopituudella, niin siinä fyysiset tekijät ovat sivuseikka. Ja kuten sanottua, niitä voi muuttaa. Mutta vain silloin kun ollaan todella samalla aaltopituudella.

  Naisille vielä vinkki ”Tosi naisen käsikirjasta”: Älä koskaan ota mieheksesi täyttä 10:ä. Ota 7 joka saa sinut nauramaan.

  1. Komppaan tuota.

   Naiset ovat siis hypergamisia sekä ”monkey branching” sosiaalisia kiipeilijöitä. Hakevat ja naivat ”ylöspäin” ja mielellään vaihtavat ”parempaan” jos mahdollista ja kun elämä ei oikein miellytä. Naiset keskimäärin myös ”tylsistyvät” helpommin. Pitkälti sitä tarvetta tyydytetään ensin esim. shoppailulla, sisustamisella, matkailulla jne. mutta esim. nyt kun maailma on pistetty kiinni ja työttömät vähävaraiset miehet ovat olosuhteiden ajamana sohvaan (+pitkämasennukseen?) uponneet (aiempaa massatyöttömyyttäkään unohtamatta) niin on helppo kuvitella että monkey branching, apinakiipeily lisääntyy. Olen muutenkin nähnyt sitä jo vuosikymmeniä.

   Naiset ovat brutaalin valikoivia, se on tieteellisin tutkimuksinkin todistettu. He esim. kautta linjan karsivat ensimmäisinä pois miehiä ketkä eivät ole riittävän pitkiä. Tässä he ovat erittäin valikoivia.
   Sitten kaikki muutkin karsintaan liittyvät asiat.

   On myös tutkittua tietoa siitä kun yhä suurempi osa miehiä eivät saa seksiä eikä parisuhteita. Syynä tälle on se, että naiset harrastavat vaikka pikasuhteitakin samojen suosittujen miesten kanssa. Naisethan periaatteessa saavat sänkykumppanin erittäin helposti, elleivät ole ulkomuodoltaan epäterveen näköisiä.

   Yhteiskunnassa jossa naisten pyöröovi-parittelua tai loputonta ”sarjamonogamiaa” ei mitenkään paheksuta joutuu tilaan jossa on ylitarjontaa seksikumppaneista, ja samalla alitarjontaa toisille. Miehet ovat siis tilastollisesti suurimpia häviäjiä tässä.

   Sitten on vielä sekin, että koska nyky-yhteiskunnassa naiset ovat ”voimaantuneet” ja ideologisoituneet hankaliksi naisiksi jotka vaativat miehiä muuttumaan biologianvastaisiksi ideologisiksi feministitohveli-Conaneiksi, niin miehiä ei yhtä paljon enää kiinnosta. Kun vielä riskit ovat korkeampia miehelle lain edessä, niin nähdään että ehkä koko pariutumisen urakka ei ole vaivan ja riskien väärti. Sehän vaatii paljon työtä ja pitkäjänteisyyttä, joka kaikki saattaa mennä hukkaan kun nainen sitten apinakiipeilyssään eroaa.

   Minulla on kuitenkin melkein takuuvarma ratkaisu noiden lihavien ja alle nelosen naisten parisuhteen puutokseen. Muuttakaa leiriä mutanttifeministien joukosta konservatiivien ja kansallismielisten sekä anti-sosialistien leiriin, missä teillä on hyvät kilpailuolosuhteet, niin saatte pian miehen kun häntä tuette ja kannustatte, ettekä ole hankalia tai luule liikoja poliittisesta tai taloudellisesta ymmärryskyvyistänne. Se on nyt teistä itsestänne kiinni.

   Miehiä saa toki myös muistuttaa että jos on negatiivinen ja tapa-öyhöttäjä niin ei kyllä muut kuin samanlaiset jaksa pysyä kavereina ja kumppaneina. Jos ei positiivisuus tule luonnostaan, niin sen voi oppia tarkkailemalla omaa käytöstä ja tietoisesti tsemppaamalla itsensä pieniin jokapäiväisiin positiivisiin käyttäytymismalleihin.

   Ei ole muuten edes kymppimiehillä helppoa avioliitossa naisten kanssa. Jos vaimoilla ei ole vaatimuksia, niin sitten esim. vaimon neuroosit ja epävarmuudet, ylpeys tai ailahtelut ovat ravistelemassa kotia.

 5. Tulevassa suljetussa eheytyskeskuksessa on myös läskeille suvakkilehmille oma osasto!

  On sanomattakin selvää, että siellä ei mässäillä leivoksia ja räplätä älypuhelinta vaan siellä syödään vettä ja leipää ja raadetaan aamusta iltaan!

 6. Älykkäät ja viisaat naiset juonivat tuhansia vuosia hyvän asemansa eteen, mutta teollistumisen ja monien juutalaisten johtaman kommunismin myötä naiset alkoivat sylkemään miesten päälle, kuvitellen olevansa vahvoja ja etteivät tarvitse miehiä, vaan voivat alkaa lesbosuhteisiin ja käyttäytymään kuin kuppaiset katuhuorat. Olitte naiset väärässä. Hyvin väärässä.

  Talous on kaatumassa aivan pian ja avaamanne rajat johtavat monikulttuuriseen sisällissotaan, jossa joka ikinen teistä kylmistä nartuista tullaan raiskaamaan. Teidän lapsenne ja vauvanne tullaan raiskaamaan.

 7. Heh heh…, mainio kirjoitus.

  Nainen voi ottaaa parikseen neekerin ja häntä ylistetään. Annas olla jos suomalainen mies hakee hoikan puolison Thaimaasta tai Filippiineiltä niin jo vain saa paskaa niskaansa.
  Miesparka saa kuulla olevansa surkea luuseri.

  1. Surkeita luusereita ne thai/filippiini-tyttöjen kanssa vehtaavat yleensä ovatkin. Epäonnistuneet rakentamaan kunnollisen parisuhteen ja saamaan valkoisen vaimon. Sama ne naiset jotka leikkii matujen kanssa.

  2. Ei kaikki saa kuulla olevansa surkeita luusereita. Mikäli sinua on kutsuttu noilla sanoilla niin todennäköisesti sanoja on ollut oikeassa.

 8. Naiset kyllä palaavat takaisin keittiöön heti kun miehet miehistyvät ja pistävät naiset kuriin. Tämä kertookin hyvin siitä miten nynnyjä ja raukkamaisia miehistä on tullut. Eivät uskalla pistää edes naisia kuriin, vaikka nämä tottelisivat heti jos miehet oikeasti haluaisivat.

   1. Olet oikeassa. Myös suomalaisten miesten degeneroituminen on valtava ongelma. Suomalaiset naiset voivat olla varmoja että kansanmurhasta selvinneet miehet eivät kuitenkaan anna naisten hyppiä silmille, vaan kuri tulee olemaan erittäin kovaa. Turha luottamus naisiin on kyllä tehokkaasti karissut.

    Miehet ovat aiemmin luulleet naisten olevan jotenkin ”parempia”. Paskan marjat. Huoraavat ja jahtaavat panomiehiä ja alfamiehiä kuin miehet. Ei heitä pidä sitten kohdellakaan yhtään katuhuoria paremmin.

 9. Sitten näitä ihrakasoja tai muita friikkejä täytyy saada olla vaatemainoksissa ja ihonhoitotuotemainoksissa.

 10. Antaa naisten tuhota itsensä, yksinään. Kunhan pysyvät erossa siitä miten lapset ja perheet kasvatetaan. Huomaatteko naiset että ette osaa edes lapsia kasvattaa terveellisesti. Opetatte heillekin kaikkea paskaa. Teistä itsestänne ei tule mitään järkevää ulos. Teille pitää sanoa kaikki mitä pitää tehdä tai tuhoatte kaiken. Nyt opetatte lapsille kaikkea suvakismi, monikulttuurisuus, rokote ja muuta paskaa ja painostatte muitakin ajattelemaan mielisairaasti, kuten te luonnollisesti usein ajattelette.

 11. Naiset yleisellä tasolla tuhoavat kaiken arvostuksensa petturuudellaan ja narttuilullaan. Eivät miehet ole kohdelleet heitä hyvin ilman syytä. Huonoja naisia kohdellaan huonosti ja hyviä naisia hyvin. Yhä useammin naiset käyttäytyvät huonosti ja vittumaisesti, jolloin heitä tullaan kohtelemaan samassa suhteessa. Jos suomalaiset naiset haluavat että heitä kohdellaan kuin narttuja ja huoria, jatkakaa vain samaa käytöstä.

  1. Mari on näitä harvoja kunnollisia suomalaisia naisia. Suurin osa suomalaisista naisista on kuitenkin pelkkää roskaa. Naisia pitää kohdella arvonsa mukaisesti, eli huonoja naisia pitää kohdella huonosti ja kuin roskaa ja hyviä naisia hyvin.

 12. Olen ihan mies. Kaikki suomalaiset miehet tietävät minkälaisia kylmiä lehmiä suurin osa suomalaisista naisista on. Ei kelpaa mikään muu kuin se 20 prosenttia kaikkein rikkaimmista ja komeimmista miehistä ja kaikki muut miehet ovat heille roskaa. Jos loput 80 prosenttia miehistä edes katsovatkaan ketä tahansa naista tai yrittävät tehdä lähempää tuttavuutta täysin asiallisesti, niin syyttävät heti ahdistelusta jne. Suomalaiset lehmät ovat tosin täysin hulluja erittäin älykkäiden neekereiden ja arabien perään. Kyllä heidän kainaloissaan kiehnätään.

  Kohtele naisia niin kuin hän kohtelee sinua. Jos nainen kohtelee sinua tyypillisen suomalaisen lehmän tapaan kuin tyhjää ilmaa ja roskaa, kohtele myös häntä kuin hän ei ole sinulle mitään ja ei ole olemassa.

  Miehet eivät saavuta asiallisella ja ystävällisellä käytöksellä mitään naisia kohtaan. Suomalaiset naiset halveksivat ja pitävät sinua heikkona jos nöyristelet heitä. He kohtelevat sinua aivan samoin vaikka kohtelet heitä kuin he eivät ole miehelle mitään.

  Ainoastan hyviä naisia pitää kohdella hyvin ja heitä ei ole montaa Suomessa.

  Suomalaisten miesten kannattaa alkaa ottamaan oikeita naisia itänaapurien maista. Antaa erittäin älykkäiden neekerien ja arabien ottaa suomalaiset lehmät. Heitähän suomalaiset naiset himoitsevat sen 20 prosentin lisäksi. Näette minkälaista roskaa suurin osa suomalaisista naisista on. Heidän eteen ei kannata kärsiä ja uhrautua. He eivät tule koskaan tekemään teidän eteen yhtään mitään.

 13. Mitä tulee tuohon lasten tekoon niin 30 vuotias on jo vanha. Keho ei enää palaudu aiempaan formaattiin ja mitä vanhemmaksi tullaan, sitä todennäkösemmin jälkeläinen ei ole enää terve. Lähipiirissä on useita pareja jotka ovat ruvenneet lasten tekoon kun nainen lähestyy 40 ikävuotta. Poikkeuksetta on down syndroomaa, aspergeria, autismia, ahdh-lasta jne. Oman kokemukseni mukaan todella harva 40:enä tehty lapsi on normaali ja kehittyy normaalisti. Ehkä se tupakka, alkoholi, aspartaamit, palmuöljyt ja hampparit ovat tehneet jo tehtävänsä. Meinaan, moni naisita jää jo ensimmäisen lapsen jälkeen rehevään yli-plus kokoon.

  Vastakohtana on tuo naapurin nuorikko. Se sai ensimmäisen lapsensa 19 vuotiaana. Takaapäin kun katsoi, ei olisi kuvitellutkaan sen olevan raskaana. Vatsa oli pieni pömppö. Ja synnytyksen jälkeen, 3vk ja se mahtui samoihin farkkushorteihin. Nyt se on 25 ja lapset on vissiin sitten tehty. Ja runko on niinkuin teinillä. Jopa vyötärö on olemassa. Pientä pyöreyttä poskissa mutta ei mahaa, ei levikkeitä reisissä eikä paksuja pötkönilkkoja. Takapuoli koostuu selvästi kahdesta kannikasta eikä ole kasvanut yhteen. Ja kun se tuossa kesällä nakkena meni pihamalla niin yllätyksekseni pitää sanoa että rinnatkin on vielä ryhdikkäät kuin teinillä. Nännyt ylöspäin. Littana vatsa ilman yhtään masumakkaraa.

  Että… Nuorena kun tekee lapset niin oma elämä jatkuu. Näköjään. Pimu on alle 30 kun kaikki lapset on koulussa ja elämä jatkuu ilman yövalvomisia. Niin sen minäkin aloitin… 20 olin.

 14. Laittoman Lehden kannattaisi varoittaa lukijoitaan siitä, että esimerkiksi Tinderin käyttö on 80 prosentille miehistä täydellistä ajan hukkaa ja heidän kannattaisi välittömästi lähteä Tinderistä ja kaikista muista vastaavista paikoista. Tuhannet ja tuhannet pyyhkäissyt eivät tule johtamaan yhtään mihinkään jos et ole todella hyvin tienaava ja todella komea. Tavallisten miesten kannattaa hakea uskovaisia kristittyjä naisia ja tuoda voimakkaasti esille aitoa vanhoilliskristinuskoa ja totuttautua aidon vanhoilliskristityn elämään.

  Suurin osa suomalaisista naisista on myös pelkkää roskaa ja täydellistä ajanhukkaa. Suomalaisten naisten kanssa ei tule kuin avioero ja riitaisa parisuhde, koska he kyllä vaativat, mutta eivät itse usein anna mitään miehelle. Lähes aina surkeita parisuhdekumppaneita.

  Suomalaisten naisten kanssa avioerot ovatkin aivan huippuluokkaa. Jättäkää nämä kylmät lehmät suosiolla lapsettomiksi. Jos suomalainen nainen on lapseton vielä 30-vuotiaana, kannattaa pysyä helvetin kaukana, sillä naisessa on vikaa. Ovat juuri näitä joille ei kelpaa mikään, joita ei lapset ja perhe oikeasti kiinnosta ja ovat surkeita parisuhdekumppaneita.

  Paras keino hoitaa kylmät suomalaiset lehmät on jättää suurin osa heistä parisuhteiden ulkopuolelle. Jos eivät osoita sovinnollisuutta ja naisellisuutta, niin älkää antako näille lehmille lapsia. Muuten jatkatte ongelmaa.

 15. Ihan vapaasti saa kasaarimafia laittaa noita 200-kiloisia neekereitä ja miehiä mekoissa paskalehtiensä kansiin. Eivät nuo jutut hetkauta tervettä ihmistä millään tavalla.

  Samaan kastiin menevät nuo löpinät näiden sekopäiden kanssa, jotka vaativat pukukoppeja kaikille 57 sukupuolelle — eli mielisairaiden hölinöitä joille ei pidä antaa mitään arvoa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*