Marco de Wit 21 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Totuusliike on yksinmielinen siitä, että virallinen 9/11-raportti on täynnä valheita, huomiotta jättämisiä ja fyysisiä mahdottomuuksia.

 

Totuusliike on yksimielinen myös siitä, että WTC-7 rakennus romahdutettiin kontrolloidusti räjähteillä.

 

Totuusliikkeessä kaikki eivät halua miettiä KUKA iskun järjesti. Ne jotka kuitenkin uskaltavat miettiä, niin ovat vakuuttuneita ns. sisäpiirin juonesta, jossa oli mukana ainakin CIA, Mossad ja Saudi Arabian tiedustelupalvelu. (U$Srael eli Israel ja Saudi Arabia ovat läheisiä liittolaisia, jotka levittävät ja tukevat ääri-islamia, kuten Isisiä.)

 

9/11 terrori-isku oli Israelin operaatio! Sionistipersut pimittää?

 

 

WTC-7 rakennuksen romahduttaminen on niin päivänselvää, ettei 9/11-raporttikaan kehdannut edes tutkia asiaa. Kyllä. Koko WTC-7 romahdus jätettiin raportin ulkopuolelle.

 

 

Kuvassa linkki sivustoon

 

 

Raportista oli helppo jättää pois monia oleellisia asioita, koska kyseessä oli poliittinen RAPORTTI. Rikostutkimusta 9/11-iskuista ei kuitenkaan ole tehty. Tuomioistuin ei ole itse iskuja koskaan tutkinut. Niinpä yhdenkään viranomaisen presidenttiä myöten ei tarvinnut olla poliisikuulustelussa tai antaa valaehtoista vakuutustakaan. Yksikään viranomainen ei ole joutunut vastuuseen mistään.

 

Miettikääpä sitä.

 

Vaikka lammasmaisesti uskoisit viralliseen 9/11-totuuteen, niin miksi edes normaalia rikostutkimusta ei ole tehty?

 

Yksinkertaista: Mitä suurempi rikos, niin sitä vähemmän kuulustellaan epäiltyjä!

 

 

Niinpä jopa viralliseen totuuteen uskovien pitäisi KIRKUEN vaatia totuuskomissiota tutkimaan 9/11-iskua. Kyllähän hekin myöntävät, että vähintäänkin ilmapuolustus petti totaalisesti. Tästä huolimatta he eivät kuitenkaan vaadi totuuskomission perustamista. Päinvastoin. He vain demonisoivat totuusliikettä.

 

Tosin ei totuusliikkeen tukijatkaan saa korkeita pisteitä. Heitä on maailmalla ja varsinkin Amerikassa miljoonia, mutta miksi he eivät esim. ole vaaleissa tukeneet totuuskomissiota vaativia ehdokkaita??

 

 

Tässä nähdään se perusongelma. Tavalliset ihmiset (99%) ovat niin tyhmiä tai laiskoja, etteivät kertakaikkiaan välitä edes sen vertaa yhdestä historian suurimmista rikoksesta (9/11, joka käynnisti sekä sota- että poliisivaltioprosessin), että jaksaisivat kerran vuodessa raahautua uurnille salaa äänestämään totuusliikkeen ehdokkaita.

 

Suomessa tilanne on tietysti sama tai siis vielä pahempi. Suomessa totuuskomissiota ei vaadi käytännössä kukaan. Ei edes päivänselvästi epäilyttävän Estonian uppoamisen (ja sen kapteenin katoamisen) selvittämiseksi.

 

Niinpä ongelma ei ole niinkään valtaeliitin törkeydet, vaan äärimmäisen tyhmät ja laiskan lammasmaiset Matti ja Maija Meikäläinen.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Miksei kukaan vaadi totuuskomissiota edes Estonia- tai 9/11-iskun tutkimiseksi?

 1. Suomalaiset ovat uskomattomia raukkoja ja nynnyjä. Minä en tule koskaan alistumaan ja luottamaan poliittisiin poliiseihin. He ovat vihollisiamme ja kansamme murhaajia. Vihaan heitä.

  1. Yksityinen poliisi tilalle?

   Itse kannatan lämpimästi eli professori Hans-Hermann Hoppen ideoimaa täysin vapaata Natural Order yhteiskuntaa jossa kaikki, maata ja lainsäädäntöä myöten ovat yksityisessä omistuksessa.

   Keskeisiä toimijoita siinä ovat vakuutusyhtiöt, turvapalveluyhtiöt ja aseelliset kansalaiset.

   Vakuutuksenantajat kannustavat aseiden omistamiseen tarjoamalla pienempiä vakuutusmaksuja aseellisille (ja ase-koulutetuille) asiakkaille.

   Luonteensa vuoksi vakuutusyhtiöt ovat puolustavia yhtiötä. Vain ”vahingossa” tapahtunut – ei itse aiheutettu  tai provosoiva – vahinko voidaan vakuuttaa. Hyökkääjiltä ja provokaattoreilta evätään vakuutusturva ja he ovat siten heikoilla.

   Ja koska vakuutusyhtiöt joutuvat korvaamaan tapauksissa joissa asiakkaat ovat joutuneet uhriksi, niiden on oltava jatkuvasti huolissaan rikollisten hyökkäysten ehkäisemisessä, kavalletun omaisuuden talteenottamisessa ja näiden rikollisten kiinniottamisessa ja vastuusta vahinkokysymyksissä.”

   Vielä esimerkki *yksityisestä* *laista* :

   Liisa maksaa hänen turvallisuuttaan koskevan lakiehdotuksen kuukausittain, samalla tavalla kuin hän maksaa hänen sähkö-ja puhelinpalvelut. Hän ostaa peruspaketin, joka sopii hänen talousarvioonsa ja elämäntapavalintoihinsa. Hän on valinnut vakuutusvaihtoehdon niin, että jos joku varastaa häneltä, hän saa taatusti nopeasti korvausta.

   Lisää voi lukea professori ja taloustieteilijä Hans-Hermann Hoppen kirjasta ”Demokratia – Jumala joka epäonnistui

 2. Esinahattomien päätöksellä virallista totuutta ei arvostella!

  Aivan sama homma on holokaustin kanssa!

 3. Tuo teoria tornien räjäyttämisestä on yhtä kaukana totuudesta kuin se ”virallinen” pannukakkuteoria. Fakta on, että tornit eivät palaneet, eivätkä romahtaneet maahan. Ne muuttuivat aulakerroksia lukuun ottamatta tomuksi ilmassa. Nanotermiitti ei pysty tällaista tekemään. ”Totuusliike” on kontrolloitu oppositio, joka pyrkii estämään totuuden paljastumisen. Ensiksi pitäisi ymmärtää mitä tapahtui, ja vasta sitten oliko kyseessä parrakkaat arabit mattopuukkoineen, valittu kansa, vai sotateollinen kompleksi.

  1. Erittäin hyviä pointteja. Tosiaan toimituksessa on tästä muutama päivä väännetty. Minun mielestäni WTC 1 ja 2 eivät romahtaneet pannukakun tavoin, kuten WTC 7. Tästä tulee varmaan juttua myöhemmin. Voisit myös itse antaa linkkejä ja tiivistelmiä. Viittaatko siihen, että Mossad nuukkasi WTC tornit?

   1. Kannattanee varmaan aloittaa perehtymällä sellaisten englantilaisten herrasmiesten kuin Richard D. Hallin ja Andrew Johnsonin tutkimuksiin.
    Lisää infoa löytyy näistä linkeistä:
    RichPlanet TV: https://www.richplanet.net/richp_genre_menu.php?gen=3
    Check The Evidence: https://www.checktheevidence.com/wordpress/category/911-and-fake-terror/
    YouTubesta voisin suositella seuraavaa videota:
    ”Where Did the Towers Go? Implications of the Forensic Study & Cover Up”
    https://youtu.be/_KypFDntRv8

    Ja mielestäni ei kannata turhaan kuluttaa aikaa tuon miniydinase-teorian puimiseen. Jos sellaista olisi käytetty, pitäisi myös olla todisteita ionisoivan säteilyn merkittävästä lisääntymisestä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*