Marco de Wit 21 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on jo pitkään ihmetellyt miten pohjanmaallakin ihmiset ja jopa poliisit ovat muuttuneet suvakkimaisiksi lumihiutaleiksi, jotka loukkaantuvat ja päästävät housuihinsa pienimmästäkin syystä.

 

 

Moderni pohjalainen mies?

 

 

Onneksi löytyy vielä rohkeitakin pohjalaisia. Tosin tietysti taas nainen:

 

Seinäjoen kaupunginvaltuutettu Piia Kattelus.

 

Kuvassa linkki Piian kotisivulle

 

 

 

Piia on polpolle aivan liian isänmaallinen nainen. Niinpä on päätetty pistää Piian kuriin. Tosin se on melko vaikeaa, koska Piia on ammatiltaan poliisi ja erittäin lainkuuliainen kansallismielinen.

 

 

No, kyllä rikos keksitään, kun syyllinen tiedetään.

 

Piia on nimittäin kehdannut poseerata sinimustassa Vihtori-paidassa. Ja vieläpä kirves kädessään!

 

Vähemmästkin livahtaa pisu housuun pohjanmaalaisilla poliisimiehillä.

 

 

Kuvassa linkki MTV:n juttuun

 

 

Poliisi on nyt yli puoli vuotta kauhuissaan selvittänyt Piian ääriuhkaavaa kuvaa. Viivästys tuli siitä, että yksikään poliisi ei uskaltanut ottaa asiaa itselleen tutkittavaksi. Vapauttava päätös olisi nimittäin merkinnyt uraitsemurhaa.

 

Lopulta löytyi suvakkipoliisien johtajan Kuohitun Kolehmaisen kätyri, joka suostui ottamaan asian tutkittavakseen. Sitten ei kauaa kestänyt, että juttu päätyi syyteharkintaan.

 

Ihan totta!!

 

Katsokaa vaikka itse. Ikävä kyllä juttu on maksumuurin takana.

 

 

Kuvassa linkki Ilkka-Pohjalaisen FB-päivitykseen, jossa keskustelua.

 

 

Ilkka-Pohjalaisen FB-sivulla ihmeteltiin poliisin toimintaa.

 

Kuvassa linkki FB-keskusteluun

 

Osa keskustelijoista innostui paidasta niin paljon, että haluaa ostaa sen itselleen tai vaikkapa joululahjaksi.

 

Kuvassa linkki FB-keskusteluun

 

Onneksi lapualta löytyy korkeatasoinen suomalainen H&J Pirttinen-vaatekauppa, joka myy Vihtori- ja Jussi-paitoja. (Koskahan muuten Jussi-paidatkin kriminalisoidaan??)

 

 

Kuvassa linkki kauppaan

 

 

Kauppa on varmaan jo poliisin ja Supon seurannassa. Suosituimmat tuotteet ovat nimittäin ääripelottavia paitoja! Valkoimasta löytyy sekä Jussi- että Vihtori-paitoja. Jopa lapsille!!

 

Kuvassa linkki kauppaan

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Piia Katteluksen poseeraus Vihtori-paidassa mennyt syyteharkintaan!

 1. Ns. ”rasistit” ostavat Jussi ja Vihtori-paitoja, jolloin Suojelupoliisi seuraa varmasti sitä kuka ostaa paitoja. Paita on varma rasistin merkki ja vihdoin poliisitkin ovat tämän huomanneet.

  1. Mielletään myös poliisin väreinä ainakin vanhan kansan keskuudessa. On kyllä todella sekopäistä mieltää jotkut väriyhdistelmät vaatekappaleissa rasistisiksi.

 2. Ehkä sota on ainoa keino pysäyttää rikollinen kansanmurha. Ei ehkä ole olemassa muuta keinoa. Vihollisemme pelkää vain ja ainoastaan sotaa.

  1. Jos sota ei ole ratkaisu, kerro Marco mikä, se ratkaisu sitten on? Intuellekti lässytys keskellä ostettuja pettureita, korruptoitunutta hallintoa ja vääryyslaitosta jne? Aiotko jäädä nääntymään Suomeen ikuisiksi ajoiksi kun rajat vaan pidetään kiinni ja köysi kiristyy hitaasti lisää?

   Aikovatko Suomen poliittiset rajavartijat ja poliisit ampua minut ja jahdata koirien kanssa jos yritän karata Suomesta? Tähän ei mene pitkään. Sama järjestelmä saatu Suomeen kuin monien juutalaisten johtamassa Neuvostoliitossa.

   Minä ja lapseni emme tule koskaan kunnioittamaan ja uskomaan yhtäkään poliisia. He ovat vihollisiamme ja kansanmurhaajia.

   1. Hyviä pointteja. Ratkaisu on olemassa. Näkymätön käsi on saatava toimimaan kanavoimalla ihmisten itsekkyys positiiviseksi voimaksi. Tästä tulee juttua viikon tai parin kuluessa. Ei siis todellakaan jäädä sen varaan, että ihmiset heräisivät ja ihan vain hyvyyttään alkaisivat muuttamaan Suomea ja maailmaa paremmaksi paikaksi.

 3. Tämä paita oli minulle aiemmin tuntematon, enkä ole edes lukenut Lapuan liikkeestä vaikka nimenä tuttu. Olisin saattanut ostaa tuollaisen paidan itsekin ihan vain värien vuoksi. Jussi paita minulla jo onkin. Mitkä värit ovat nyt laissa kiellettyjä, vai onko siis niin etten saa korjata aitaa ja hakata halkoja jos minulla on tietyn väriset vaatteet?

 4. Lopulta Laiton Lehti ymmärtää, että jokainen nainen on potentiaalinen petturi ja äärimmäinen relativistinen opportunisti. Se että Kattelus on nyt ollut villapaidassa hyvesignaloimassa ei millään tavalla estä sitä, että Kattelus on huomenna marssimassa Pridessä ja fanittaa suvakismia ja globalismia.

  Älkää koskaan luottako naisiin suuremmassa mittakaavassa. He ovat luontaisia takinkääntäjiä, juuri samoja naisia jotka puukottavat heti kristinuskoa ja perheitä selkään saatuaan vapauksia ja valtaa.

 5. Suvakkilehmät ovat raivoissaan, koska seksikäs ja naisellinen kolme rotupuhdasta lasta synnyttänyt Piia Kattelus tunnustaa väriä ja suomalaista kulttuuria!

  Suvakkilehmät ja homot vihaavat sinimustaa villapaitaa ja tästä syystä he tekevät kaikkensa, että rotupuhtaita lapsia synnyttävät naiselliset suomalaiset naiset demonisoidaan tarvittaessa hinnalla millä hyvänsä!

  Suvakit vihaavat suomalaista rotua!

  1. Pelkkä valkoisten lasten synnyttäminen ei vielä itsessään kerro naisesta mitään. Mitä Katteluskin on oikeasti tehnyt oman kansansa eteen? Suomalaiset luulevat että suomalaiset poliisit voivat olla heidän puolellaan. Hahah. Poliisit ovat korruptoituneen hallinnon, EU:n, Naton ja pankkiirien puolella. Joka ikinen poliisi.

   Joka ikinen poliisi on vihollisemme puolella. Suomalaisten pitää herätä siihen ettei ole mitään hyviä poliiseja ja poliiseja jotka olisivat oman kansansa puolella.

 6. Siis mitä helve++iä? Virkavelvollisuuden rikkominen?
  Entä ne poliisit jotka keikistelevät homoparaateissa?

 7. Miksei suomessa voida asettaa näitä selvästi laittomia tutkimuksia tehtailevia poliiseja oikeusvastuuseen?

  Potkut virasta jos pelisilmä ja laintuntemus on näin huono.

  1. Siksi että Suomi taitaa olla nykyisin ainut Euroopan maa, jossa ei ole ulkopuolista valvontaelintä joka valvoisi poliisia. Poliisi valvoo itse itseään!
   Tähän pitää saada muutos. Juristi Jaana Kavonius ajaa asiaa ja kertoo asiasta paljon, esim. Rapsodiassa on hänen haastattelujaan, kannattaa kuunnella. Selviää minkälaisia maanpettureita meidän päättäjät ovat presidentistä alkaen.

  2. Kyseessä Kattelukselle järjestetty mediakampanja.

   Kontrolloitu oppositio tarvitsee jotain, jolla herättää uunojen mielenkiinto.

   Tässä tapauksessa siihen riittää näköjään yksi villapaita ja polttopuille tarkoitettu työväline.

   Kaikki muutkin vanhan Lapuan maineella ratsastavat tiukkaan syyniin.

 8. Jussi-paitaa saattaa matut ja suvakitkin pystyä käyttämään jos haluavat esittää suomalaista, mutta Vihtori-paitaan ne eivät koske.

 9. Jussi paita on aito etelä pohjalainen kansallisasu. Sillä ei ole mitään tekemistä noiden vihtoriraasyjen seurassa.
  Aitona etelaphojaasena syrameni itkee verta tuoallaasesta hapaasysta.. Painu maan pimeyteen Te Witti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*