6 thoughts on “Prideliputus Serbiassa

 1. Idän maissa naisia ei ole päästetty valtaan ja täysin vapaaksi. Pitkälti juuri tämän takia maat ovat melko terveitä. Usein naiset tuhoavat maat, perheet, lapset ja kansat heti jos heidän annetaan tuhota. Suomessakin naiset pitää pistää kuriin ja pelastaa kansamme, perheemme ja lapsemme. Suomalaisia kylmiä narttuja eivät kristinusko, perheet ja lapset kiinnosta

  Pakko kysyä naisilta, mistä lähtien miesten on kuulunut olla lapsista, perheistä ja kristinuskosta eniten huolissaan ja puolustaa eniten näiden asemaa? Hävetkää oikeasti itseänne ja hävetkää itseänne naisina. Suurin osa teistä, eivät aivan kaikki, ovat nykyisin uskomatonta roskaväkeä.

  Naisten äänioikeus pitää perua välittömästi tai kansamme, perheemme ja lapsemme tuhoutuvat. Tämä oli historian yksi suurimmista virheistä ja maksamme tästä nyt kovaa hintaa. Useimpia naisia ei ole luotu ajattelemaan. Tässä islamistit ovat sentään täysin oikeassa.

 2. Serbiassa eivät naiset hypi miesten silmille. Naiset alkavat välittömästi mädättämään ja puukottamaan selkään jos heidän annetaan.

 3. Miehet luovat sivilisaation ja perheen. Naiset tuhoavat sen heti jos voivat. Näin käy aina jos naisille annetaan valtaa ja vapauksia. Naisia eivät kansa, perheet ja lapset oikeasti kiinnosta.

 4. Naishupakot vaativat rajoja auki ja rajatonta rakkautta ja anarkiaa. Tämä syöksee kansakunnan tuhoon.

  Marin ja muut nartut myyvät Suomen kuin halvan naisen eniten tarjoavalle.

 5. Mistä tää yhtäkkinen Marcon naisviha kumpuaa. Täähän menee hänen juutalaisvihankin edelle. Onko hänestä tullut sinkku?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*