Marco de Wit 21 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Suvakit ja valtamedia pyrkivät aina demonisoimaan tai vähättelemään kaikkea mitä toisinajattelijat tekevät.

 

Niinpä ei ollut ihme, että Vasemmistoliiton Taneli Hämäläinen väitti koronatyrannian vastaisessa WWD-miekkarissa olleen vain 200 henkilöä.

 

Poliisi kuitenkin väitti paikalla olleen 1300 henkilöä.

 

Vasemmistoliiton Taneli Hämäläinen: WWD-miekkarissa vain 200 henkilöä! (Poliisi: 1300)

 

 

Poliisi on kuitenkin usein liioitellut suvakkien miekkareiden ja vähätellyt toisinajattelijoiden miekkareiden osallistujamääriä. Vuosi vuodelta poliisi on valehdellut enemmän, koska yleensä luvut ilmoittaa kaikista politisoitunein EET-poliisi. Nämä poliisit ovat itse vasemmistolaisia, joten yhdessä valtamedian kanssa pyrkivät demonisoimaan ja vähättelemään toisinajattelijoiden mielenosoituksia.

 

Näin näyttää jälleen käyneen. Kuvista ja videoista laskemalla on mahdollista todistaa, että oikeasti WWD-mielenosoituksessa oli 2-3 kertaa enemmän mielenosoittajia kuin mitä poliisi väitti.

 

 

 

 

Täytyy kuitenkin myös hieman antaa sapiskaa järjestäjille. Heidän olisi pitänyt tietää, että poliisi valehtelee aina.

 

Niinpä poliisin kanssa pitää ETUKÄTEEN sopia, että yhdessä lasketaan osallistujamäärä. Tosin luultavasti ainakaan EET-poliisi ei tähän suostu ja pitää suorastaan rikoksensa, että heidän laskukykyään epäillään.

 

Niinpä on ehdottoman tärkeää, että suurmiekkarin järjestäjät pyytävät poliisilta luvan järjestää ITSE:

 

 1. Kuvaaja jonnekin korkealle katolle hyvälaatuisella kameralla.
 2. Dronekamera, joka videoi yleisöä korkealta ylhäältä päin

 

Dronevideolla olisi myös se hyvä puoli, että Antifan ja EET-poliisien hyökkäykset jäävät videolle. Tosin juuri tästä syystä poliisi saattaa dronen käytön kieltää.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Valehteliko poliisi? Oliko WWD-miekkarissa yli 3000 henkilöä?

 1. Älä koskaan luota poliisiin. Poliisi on vihollinen. Vihollisen miehittäjämme alistajia, vainoajia ja kansamme murhaaajia. Nykyinen poliisi tullaan hajottamaan totaalisesti ja vallankumouksen jälkeen monet rikolliset poliisit joutuvat ankarille tuomioille. Se että nykyinen järjestelmä suojelee kansanmurhaajia ja maanpettureita ei tarkoita etteikö hallintoa saada ankarille tuomioille vallankumouksen jälkeen.

 2. Ja sieltä se Marcoliini kaivoi taas tuplat omahenkisiin mielenosoituksiin. Olisit nyt valehdellut edes kunnolla, että osallistujia oli satojatuhansia.

 3. ”Täytyy kuitenkin myös hieman antaa sapiskaa järjestäjille. Heidän olisi pitänyt tietää, että poliisi valehtelee aina.”

  Poliisin missio on valehdella kansalle.

  Itsekin näin samman – urheilutapahtumista kokemusta omaavana, että paikalla oli enemmän Kuin tuhat, mutta vähemmän kuin 5000 tuhatta. Arviolta 2500-3500 kulkueessa, joka tosin saattaa olla eri määrä kuin eduskuntatalon edessä.

 4. Leveli antoi Taposelle kruunun hyvin sujuneesta miekkarista. Hmmm onkohan ne levelin jäbät suvakkeja?

 5. Ei varsinaisesti, hieman välimaastossa. Tässä asiassa oli varmaan kyse siitä, että haluaa antaa itsestään kuvan että palkitsee hyvää toimintaa samalla kun myös pilkkaa häpeällistä toimintaa, ettei olisi yksipuolista. Pidän heitä jossain määrin tuuliviireinä kuitenkin, erityisesti yhtä heistä. Ailahtelee ja kiukuttelee välillä melkein kuin akka. Erittäin hyvä mies silti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*