Marco de Wit 22 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti julkaisi eilen jutun kehopositiivisuudesta.

 

Hesari: Kehopositiivisia naisia syrjitään treffeillä!

 

Jutussa annettiin myös muitakin ns. punaisia pillereitä eli kerrottiin laajemminkin naisten evoluutiopsykologisista vaistoista. Naiset nimittäin saarnaavat jatkuvasti miehille kuinka näiden pitää olla tasa-arvoisia ja luopua ennakkoluuloistaan. Samaan aikaan naiset ovat kuitenkin hypergamisia eli HYPER epätasa-arvoisia ja ennakkoluuloisia kaikista tärkeimmässä asiassa eli treffailussa ja parinvalinnassa. Tämä fakta innosti yhden lukijan antamaan oman analyysinsä:

 

 

Naiset ovat siis hypergamisia sekä “monkey branching” sosiaalisia kiipeilijöitä. Hakevat ja naivat “ylöspäin” ja mielellään vaihtavat “parempaan” jos mahdollista ja kun elämä ei oikein miellytä. Naiset keskimäärin myös “tylsistyvät” helpommin. Pitkälti sitä tarvetta tyydytetään ensin esim. shoppailulla, sisustamisella, matkailulla jne. Mutta nyt kun maailma on pistetty kiinni ja työttömät vähävaraiset miehet ovat olosuhteiden ajamana sohvaan (+pitkämasennukseen?) uponneet (aiempaa massatyöttömyyttäkään unohtamatta), niin on helppo kuvitella että monkey branching, apinakiipeily lisääntyy. Olen muutenkin nähnyt sitä jo vuosikymmeniä.

 

Naiset ovat brutaalin valikoivia, se on tieteellisin tutkimuksinkin todistettu. He esim. kautta linjan karsivat ensimmäisinä pois miehiä ketkä eivät ole riittävän pitkiä. Tässä he ovat erittäin valikoivia. Sitten tämän päälle kaikki lukuisat muutkin raakaan karsintaan liittyvät asiat.

 

 

On myös tutkittua tietoa siitä kun yhä suurempi osa miehiä eivät saa seksiä eikä parisuhteita. Syynä tälle on se, että naiset harrastavat vaikka pikasuhteitakin samojen suosittujen miesten kanssa. Naisethan periaatteessa saavat sänkykumppanin erittäin helposti, elleivät ole ulkomuodoltaan epäterveen näköisiä.

 

Yhteiskunnassa jossa naisten pyöröovi-parittelua tai loputonta “sarjamonogamiaa” ei mitenkään paheksuta joutuu tilaan jossa on ylitarjontaa seksikumppaneista alfoille ja samalla alitarjontaa tavallisille miehille. Miehet ovat siis tilastollisesti suurimpia häviäjiä tässä.

 

Kuvassa linkki hypergamia-juttuun

 

 

Sitten on vielä sekin, että koska nyky-yhteiskunnassa naiset ovat “voimaantuneet” ja ideologisoituneet hankaliksi naisiksi jotka vaativat miehiä muuttumaan biologianvastaisiksi ideologisiksi feministitohveli-Conaneiksi, niin miehiä ei yhtä paljon enää kiinnosta. Kun vielä riskit ovat korkeampia miehelle lain edessä, niin nähdään että ehkä koko pariutumisen urakka ei ole vaivan ja riskien väärti. Sehän vaatii paljon työtä ja pitkäjänteisyyttä, joka kaikki saattaa mennä hukkaan kun nainen sitten apinakiipeilyssään eroaa.

 

 

Minulla on kuitenkin melkein takuuvarma ratkaisu noiden lihavien ja alle nelosen naisten parisuhteen puutokseen. Muuttakaa leiriä mutanttifeministien joukosta konservatiivien ja kansallismielisten sekä anti-sosialistien leiriin, missä teillä on hyvät kilpailuolosuhteet, niin saatte pian miehen kun häntä tuette ja kannustatte, ettekä ole hankalia tai luule liikoja poliittisesta tai taloudellisesta ymmärryskyvyistänne. Se on nyt teistä itsestänne kiinni.

 

Miehiä saa toki myös muistuttaa että jos on negatiivinen ja tapa-öyhöttäjä niin ei kyllä muut kuin samanlaiset jaksa pysyä kavereina ja kumppaneina. Jos ei positiivisuus tule luonnostaan, niin sen voi oppia tarkkailemalla omaa käytöstä ja tietoisesti tsemppaamalla itsensä pieniin jokapäiväisiin positiivisiin käyttäytymismalleihin.

 

 

Ei ole muuten edes kymppimiehillä helppoa avioliitossa naisten kanssa. Jos vaimoilla ei ole vaatimuksia, niin sitten esim. vaimon neuroosit ja epävarmuudet, ylpeys tai ailahtelut ovat ravistelemassa kotia.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Ovatko naiset hypergamisia?

 1. From 5782 people making 128 104 choices it is shown that
  there is a conflict at the level of preferences translated into choice of possible partner: women were most likely to choose a
  man 25 cm taller than themselves, whereas men were most likely to prefer women only 7 cm
  shorter than themselves.

  Furthermore, women were also 200% more likely to stick with their preference of height than men were i.e. men were twice as flexible and non-demanding than women were.
  A study by Gert Stulp, Abraham P. Buunk, Robert Kurzban, Simon Verhulst:
  https://www.gertstulp.com/pdf/Stulp%20et%20al%202013_Anim%20Behav_The%20height%20of%20choosiness.pdf

  The Lingshan Zhang, Anthony Lee, Lisa DeBruine and Benedict Jones
  2018 study gives scientific proof women will not change preferences and that the social roles hypothesis is wrong. Women are and will always dominantly be hypergamic.
  It is all biology (so do not hold it against them. It is reproduction and survival genetic strategy).
  https://youtu.be/Ku7c8O6fCg4

 2. Miehet virheellisesti kohtelevat kaikkia nykynaisia hyvin. Näin naiset tottuvat olemaan entistä törkeämpiä, ylimielisempiä ja kylmempiä. Naiset itse eivät kohtele suurinta osaa miehistä minään.

  Olet naiselle jotain heti jos sinulla on rahaa, asemaa ja sinulla on suuret tulot. Et ole suurimmalle osalle naisista kuin pelkkä raha-automaatti. Näe siis vastaavasti naiset pelkkiä rahan perässä juoksevia huorina, mutta muista kuitenkin kohdella nöyriä, kohteliaita ja mukavia naisia hyvin. Suurin osa naisista on kiinnostunut vain rahoistasi, tuloistasi ja asemastasi, ei sinusta itsestäsi.

  Kun nainen väittää sinun ahdistelevan häntä, hän valehtelee, sillä kyse on siitä, että hän haluaa vain kaikkien rikkaimpien ja komeimpien miesten kohtelevan häntä miten haluavat. Itse asiassa hän vain pitää siitä, että korkean statuksen miehet sikailevat hänen kanssaan. Sinun kanssasi sama on kuitenkin ”ahdistelua”. Kaikki riippuu siis statuksestasi.

  Moni kaunis 30-vuotias ja tätä vanhempi nainen kertoo kuinka he eivät ole tavanneet hyviä miehiä ja kuinka miehet ovat sikoja. Hän valehtelee jälleen. Todellisuudessa hän on tavannut koko ajan myös hyviä miehiä, mutta ei vain ole ollut heistä kiinnostunut ja hän on itse ollut kiinnostunut juuri sikamaisista miehistä.

  Suuri osa nykyisistä naisista käyttää parhaat nuoruusvuotensa alfa ja panomiesten etsimiseen ja torjuu kaltaisesi kiltit ja hyvät miehet. Sinä kelpaat hänelle vasta kun hän itse on vanha nainen, hänen markkina-arvonsa on laskenut ja hän ei enää kiinnosta panomiehiä samaan tapaan. Kun hän sanoo olevansa valmis sitoutumaan, nainen valehtelee jälleen. Todellisuudessa naisen markkina-arvo on laskenut ja hän ei pysty houkuttelemaan panomiehiä, jolloin sinä olet hänelle vain ja ainoastaan varasuunnitelma.

  Naiset harrastavat jatkuvasti myös monkey branchingiä, eli tapailevat koko ajan muita miehiä ja heillä on koko ajan varasuunnitelmia. Sinulle he eivät kuitenkaan salli muita seurustelukumppaneita. Älä kuuntele naisia vaan seurustele rohkeasti muidenkin naisten kanssa, koska naisetkin tapailevat miljoonia muita miehiä ja olet hänelle vain yksi varasuunnitelma muiden joukossa. Näe myös hänet vastaavasti vain yhtenä varasuunnite

 3. Katkeruudesta päätellen lukijakunta ei koostu noista huippupään tason miehistä. Vika aina naisissa, ei koskaan löydy peilistä.

  1. Et ole tainnut ymmärtää lukemaasi. Eihän täälä naisia mollata, Käsitellään stereotyipoita joita ei oikein voi kiistääkään. Alta 20v tapasin elämäni rakkauden. Siinä sitä sitten pussailtiin ja seurusteltiin pari vuotta kunnes piti ruveta sitä omaa taloa ja lapsia laittamaan. Mutta kuinka ollakkaan, paratiisiin luikerteli viisi vuotta vanhempi insinööri silkkipaidoissaan ja omakotitaloineen. Siihen se loppui se suuri rakkaus, en ollutkaan se oikea.

   No, vuosia vieri. Talonkin rakensin samalla kun tein paljon töitä. Kiinteääkin omaisuutta karttui. Ex katselee nyrpeänä kun sen oma prinssi sai potkut vähän yhteen menonsa jälkeen eikä se leipä välituttujen mukaan ole ollut leveetä. Minä lopetin jo työnteot tältä elämältä ja aloin pitämään ennen aikaista eläkettä. Ei ole silkkipaitoja vieläkään enkä ole insinööri. Enkä ”kunnainhiminen” mikä oli virallinen selitys erolle. Mutta saunaseuraa löytyy aina halukkaista. Joten, kai se raha nyt jotain merkitsee naismarkkinoilla. Kun ei ole naamalla siunattu enkä ole jaksanut salillakaan viettää aikaa.

 4. Aivan samanlaisia jakorasioita naiset ovat kuin miehet. Naiset ovat vain epärehellisempiä ja kierompia asian suhteen. Ei ole mitään syytä pitää naisia ”parempina” ja ”puhtaampina”. Tämä on ollut vain naisten valehtelua ja teeskentelyä, jonka kaikki ovat nyt huomanneet.

 5. Nimimerkki ”10(kuulemma)” kommentoi eilen LL:n ”Hesari:kehopositiivisia”-juttua tismalleen samalla tekstillä kuin tämä Marcon tekemä tämänpäiväinen tosi mielenkiintoinen juttu. Siis ihan sanasta sanaan sama teksti.

  1. Joo, Marco käyttää näköjään muitakin nimimerkkejä nykyään kuin vain ”nimetön” ja ”Marco De Wit”.

   1. Jep. Ja purkaa naisvihaa muilla nimimerkeillä kun ei omaa nimeään kehtaa käyttää. Kirjoitustyylistä huomaa mikä kommentti on marcon.

 6. Joo, Marco käyttää näköjään muitakin nimimerkkejä nykyään kuin vain ”nimetön” ja ”Marco De Wit”.

 7. Totta. Kyllä naiset ovat nykyisin aivan samanlaisia huoria kuin miehet ovat huoripukkeja ja rattopoikia. Estotonta seksiä jokaisen miehen kanssa jota naisen tekee mieli. Naiset ratsastavat edelleen keskiajan kristityn naisen ihanteella kun naiset säästivät vielä neitsyytensä avioliittoon asti, mutta toista se on nykyisin kun naiset kaatoivat kristinuskon. Tapailevat lukuisia miehiä yhtä aikaa ja vaikka naiset eivät halua että mies tapailee muita naisia, naiset itse tapaavat koko ajan lukuisia miehiä yhtä aikaa ja naiset pitävät koko ajan lukuisia varasuhteita varalta. Nämä naisten varasuhteet tunnetaan monkey branchinginä.

  Jos nainen on sinusta kiinnostunut, todennäköisesti nainen on kiinnostunut vain sinun rahoistasi ja statuksestasi, eikä sinusta itsestään. Heti kun sinulla on rahaa, nainen onkin sinusta kiinnostunut, mutta jos sinulla ei ole rahaa, naista ei voisi vähempää kiinnostaa.

  Jos nainen on sinusta kiinnostunut, todennäköisesti olet hänelle vain vararengas ja varasuunnitelma, samalla kun hän tapailee lukuisia miehiä yhtä aikaa ja hänellä on lukuisia varasuunnitelmia sinun lisäksesi.

  Pitkälti jokainen nainen on vain pelkkä rahan ja statuksen perässä juokseva huora. Kristityt uskovaiset naiset voivat olla kiinnostuneet myös sinusta itsestäsi. Vastaavasti myös miehen pitää nähdä naiset pelkkiä rahan perässä juoksevina hyörinä, joita ei todellisuudessa kiinnosta sinussa muu kuin sinun rahat ja sinun status.

  Naiset alkavat parantamaan tapojaan vasta kun huoria kohdellaan huorina ja harvoja hyviä naisia prinsessoina. Älä kohtele huoria prinsessoina ja hyvinä naisina, vaan arvottomina huorina.

  1. No tässä malliesimerkki katkeroituneesta peräkammarin pojasta. Kirjoitus oli alusta loppuun täyttä roskaa.

 8. Heti on joku betamies vinkumassa ja puolustamassa naisia kun naisista kerrotaan totuuksia, että he ovat nykyisin aivan samanlaisia huoria kuin miehetkin ovat. He eivät ole millään tavoin moraaliltaan parempia ja puhtaampia kuin miehet. Heillä on jopa enemmän seksikumppaneita kuin miehillä keskimäärin! Olet vain hänen yksi pano kymmenien ja satojen joukossa ja olet hänelle useimmiten vain raha-automaatti ja varasuunnitelma kymmenien ja satojen varasuunnitelmien joukossa. Et ole hänelle mitään muuta. Suurinta osaa naisista kiinnostaa vain rikas, hyvätuloinen ja erittäin komea mies. Lähes aina hän valehtelee sinussa kiinnostavan jokin muukin. Jos yhtälöstä otetaan pois raha ja suuret tulot, sekä ulkonäkö, hän ei edes katso sinua vaan suorastaan halveksuu sinua.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*