Marco de Wit 22 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Kukaan ei kiistä, että bakteereja on olemassa, koska ne on helppo nähdä mikroskoopilla ja eristää tutkittavaksi. Sama juttu ei ole viruksilla, koska ne ovat väitetysti valtavan paljon pienempiä. Alunperin virusteoria olikin vain hyvin spekulatiivinen teoria, koska mitään todisteita viruksista ei ollut.

 

Tilanne kuitenkin muuttui – tai olisi pitänyt muuttua – kun 1930-luvulla keksittiin elektronimikroskooppi. Jostain syystä virusten kuvaaminen ja varsinkaan eristäminen ei ollutkaan helppoa. Yhä tänäkin päivänä yliopistot ja lääketeollisuus eivät mielellään edes yritä eristää viruksia tehokkaasti eli ns. Kochin postulaattien mukaisesti. Sairauksia diagnosoidaan herkästi viruksen aiheuttamaksi, vaikka potilaasta ei ole edes otettu ja eristetty mitään virusta.

 

Tämän kiistämättömän faktan pitäisi laittaa jokaisen älyllisen olennon kaikki hälytyskellot soimaan. Ja lujaa!

 

 

Laiton Lehti on jo vuosia kysynyt, että voisiko tämä haluttomuus tehokkaisiin patogeenisten virusten eristämisiin johtuu siitä, ettei niitä oikeasti ole olemassa? Onko niin, että lääketeollisuus ja valtioiden tiedustelupalvelut keksivät tyhjästä patogeenisiä viruksia?

 

Tohtori Stefan Lanka on maailman johtavia virustutkijoita, joka on löytänyt MERESTÄ erilaisia HARMITTOMIA viruksia. 1980-luvulla hän alkoi tutkimaan AIDS:in synnyttävää HIV-virusta, mutta huomasi, ettei sitä ole eristetty. Pian hän tajusi, ettei sitä ole olemassa. AIDS oli vain yhteisnimitys monille harvinaisille ei-virologisille sairauksille, kuten tietyille tuberkulooseille.

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

 

Niinpä Stefan Lanka alkoi sitten tutkimaan muitakin viruksia. Joka kerta hän huomasi, ettei väitettyä patogeenistä virusta ole eristetty kunnolla. Ensin hän ajatteli, että tutkijat, lääketehtaat ja viranomaiset ovat vain olleet huolimattomia ja alkoi pyytämään todisteita viruksista. Lanka on nyt johtanut tätä pyyntöoperaatiota jo 30 vuotta eikä vieläkään mistään ole löytynyt kunnon todisteita patogeenisistä viruksista.

 

Stefan Lankan hurja teoria: Haitallisia viruksia ei ole olemassa!

 

 

Edes koronaa ei ole olemassa.

 

Video: Koronavirusta ei ole olemassa!

 

 

Lanka ja hänen tukijansa ovat käynnistäneet lukuisia kilpailuja ja vetoja, joissa tarjotaan palkintoja sille, joka pystyy kunnolla eristämään ja analysoimaan jonkun haitallisen viruksen.

 

Tarjous: Miljoona sille, joka todistaa koronaviruksen olevan olemassa!

 

Tietenkään tämä ei todista, etteikö patogeenisiä viruksia voisi olla, mutta ainakin se todistaa, ettei niitä ole kunnolla eristetty ja analysoitu. Mutta hetkinen! Eikös sairaalassa tehdä virustestejä? Kyllä, mutta ne ovat EPÄSUORIA testejä, joissa etsitään esim. jotain äärimmäisen pientä osaa viruksesta ja tällä perusteella sitten julkistetaan virus löydetyksi. Näin tehdään esim. erittäin suositussa PCR-testissä.

 

Mutta jos virusta ei ole alunperinkään kunnolla eristetty, niin mistä voi tietää kyseisen geeniosan olevan siitä viruksesta?? Niinpä. Sairauden diagnisointi viruksen aiheuttamaksi on ihan yhtä älytöntä, kuin julistaa tottujen myrkyttäneen sinut, koska olet muka löytänyt jonkun tontun hiuksen palasen kotoasi. Ennen kuin tonttuja syyttää, niin pitäisi ainakin todistaa niiden olemassaolo eli eristää tonttu ja analysoida sitä tarkasti.

 

Itse asiassa PCR-testin kehittäjä nobelisti Kary Mullis korosti, ettei sitä kannata käyttää diagnostisena työkaluna. Mullis oli tästä tarkka, koska ei esim. uskonut, että HIV-virus aiheuttaa AIDS:ia.

 

Nobelisti Kary Mullis: PCR-testi ei sovellu (koronankaan) diagnosointiin

 

 

Tuskinpa on sattuma, että väitetty koronavirus ”löydettiin” kirjaimellisesti heti Mullisin kuoleman jälkeen. Jos Mullis eläisi hän pistäisi välittömästi pisteen tälle älyttömälle koronahysterialle.

 

 

 

Mutta mitäs ne kuvat viruksista sitten oikein ovat? Ensinnäkin monet niistä ovat keinotekoisia ja väritettyjä ”havainnekuvia”. Ne harvat kuvat, jotka oikeasti on otettu näyttävät oleavn viruksen kaltaisesta ihmisessä luonnostaan olevasta exosome-”jätteestä”.

 

Näitä exosomeja erittyy enemmän silloin kun ihminen on sairaana. Näin exosomet on helppo tulkita ikäänkuin vihollisina ja viruksina, jotka ”hyökkäävät” ihmisten kimppuun. Virusteoria siis kääntää syy-seuraussuhteen päälaelleen. Todellisuudessa exosomien lisääntyminen on seurausta sairaudesta eikä yksilön kehon ulkopuolelta tulleista hyökkääjäviruksista.

 

 

 

 

No, jos virukset eivät ihmisiä sairastuta niin mikä sitten?

 

Tähän on monia vastauksia. Ensinnäkin onhan bakteerit olemassa. Tuberkuloosi on bakteerisairaus, joka on oikeasti olemassa. Samoin lukuisat muut bakteerit ja sairaudet. Bakteereistakaan ei pidä kuitenkaan panikoitua, vaan ymmärtää ihmiskehon kehittyneen melko bakteerikestäväksi ja usein jopa symbioottisesti.

 

Holistinen teoria korostaakin yksilön omaan terveyteen perustuvaa immuniteettia, jota rakennetaan hyvällä ravitsemuksella, liikunnalla ja myrkkyjen välttämisellä. Sairaudet ovat seurausta oman terveyden laiminlyönnistä eli varsinkin ravinteiden PUUTOSTILASTA, kuten D-vitamiinin puutoksesta sekä MYRKYISTÄ, kuten säteilystä ja myrkyllisistä kemikaaleista, joita on nykyään joka puolella.

 

Virusteoria on kuitenkin paljon tuottavampi lääketeollisuudelle, joka voi myydä kemiallisia tuotteitaan sairauden oireiden lieventämiseen. Lääketeollisuuden ei misään nimessä kannata tutkia sairauden juurisyitä, vaan keskittyä vain oireisiin.

 

Lisäksi lääketeollisuus ei saa juuri yhtään voittoa esim. vitamiinien myynnistä, koska luonnollisina aineina niitä ei voi patentoida. Niinpä lääketeollisuus keskittyy myymään patentoitavia ”luonnottomia” kemiallisia yhdisteitä eli lääkkeitä. Patentit ovat monopoleja eli tässäkin nähdään miten koko lääketeollisuus on lähtenyt väärälle polulle monopolien sallimisen jälkeen. Lääketeollisuus on siis hyvin kaukana aidosta markkinataloudesta varsinkin, kun lääketeollisuus käyttää monopolivoittojaan sekä sääntelykaappaukseen eli säätelevän viranomaisen ostamiseen ja manipuloimiseen.

 

Tämän päälle sitten vielä yliopistokaappaus eli lääketieteen koulukuntien opetuksen ja tutkimuksen kaappaus sekä lääkärien ammattiliiton kartellisoiminen tutkintokiintiöillä. Tämän vuoksi monet taloustieteen nobelistit, kuten Milton Friedman ovat pitäneet lääkärien ammattiliittoja, kuten Amerikan Lääkäriliittoa (AMA) äärimmäisen vaarallisena kartellina, joka nostaa sekä lääkärien palkat että terveydenhoidon hinnan pilviin.

 

Friedman, James Buchanan, Friedrich von Hayek ja monet muut nobelistit pitävätkin nimenomaan terveydenhuoltosektoria talouden kaikista sosialistisimpana osana, joka on täynnä kartelleja ja monopoleja. Näkymätön käsi siis ohjaa terveydenhuoltoa perverssiin suuntaan, jossa se LISÄÄ sairauksia niiden ennaltaehkäisyn ja parantamisen sijasta.

 

Asiaa pahentaa entisestään valtioiden tiedustelupalvelut, joiden tehtävänä on alistaa kansa valtaeliitin orjiksi. Mikäpä tehokkaampi tapa kuin heikentää kansan terveydentilaa ja tehdä kansalaisista kemikaalisten psyyke- ja muiden lääkkeiden orjia. Ideana on pitää kansalainen juuri työkuntoisena, mutta fyysisesti ja psyykkisesti heikkona verojen ja kartellivoittojen maksajana, joka ei nouse kapinaan valtaeliittiä vastaan.

 

Tämän takia ravinteiden suositusarvot on laskettu minimiin samalla kun myrkytysrajat on nostettu maksimiin. Edellinen hyödyttää lääketeollisuutta ja jälkimmäinen kaikkea teollisuutta. Toisaalta ihmiset siis kärsivät monenlaisista ravinnepuutostiloista samalla, kun heitä pommitetaan yhä lisääntyvällä säteilyllä, kemikaaleilla ja myrkillisillä rokotteilla.

 

Virusteoria on myös erittäin hyödyllinen tiedustelupalveluille, koska se mahdollistaa totaalisen poliisivaltion luomisen. Ihmisten liikkeitä voidaan jatkuvasti seurata esim. koronavilkuilla ja koronapassilla. Toisinajattelijat on helppo identifioida ja rekisteröidä samalla, kun heidän kansalaisvapauksiaan kuten puhevapauttaan ja mielenosoitusoikeuttaan rajoitetaan.

 

Virusteorian avulla on siis helppo ylläpitää nykyistä kartellitaloutta varskinkin, kun viruksen vaarallisuuteen vetoamalla on helppo vaatia globalismin ja valtion yhteistoiminnan lisäämistä. Jos joku valtio ei alistu globalismiin, niin se voidaan demonisoida ”tartuntojen levittäjäksi” ja eristää maailmankaupasta.

 

No, kuka tästä globalismista ja kartellitaloudesta sitten eniten hyötyy? Tietysti USA ja Israel, jotka eniten hyötyvät valtaeliitin omasta monopolirahakoneesta eli vähimmäisvarantopankkijärjestelmästä ja sen mahdollistamista valtioiden lainamarkkinoista. Varsinkin, kun tuleva pankkikriisi ja talouslama voidaan pistää koronan piikkiin!

 

On sitten koronaa tai ei, niin ainakin yksi asia on varma. Sekä CIA että Mossad tekevät kaikkensa levittääkseen virus- ja koronahysteriaa.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Virusteoria CIA-Mossadin salaliitto?

  1. Tiedetään, että CIA ja Mossad ovat aina kiristäneet ihmisiä homosuhteilla ja avioliiton ulkopuolisilla suhteilla ja nyt pedofilialla, sekä mahdollisesti satanismilla.

    CIA ja Mossad kiristävät nyt korkeita virkamiehiä ja poliitikkoja, tiedemiehiä ja lääkäreitä pedofilialla, joka liittyy myös lääketeollisuuteen ja ilmastohysteriaan. Ihmiset eivät tajua, että tiedustelupalvelut tekevät teollisuusvakoilua juuri suuryritysten ja pankkien hyväksi. Ehkä juuri samaa CIA teki mm. Matti Putkosen avulla Operaatio Gladion aikana ja vei Suomen Matti Putkosen avulla EU:hun, euroon ja Natoon.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*