Marco de Wit 23 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Australia on saari, joten siellä kuvitellaan pystyvän tarvittaessa täysin eristäytymään maailmasta. Niinpä siellä on maailman kovin koronatyrannia.

 

Ihmiset alkavat kuitenkin kapinoida tyranniaa vastaan.

 

Australian koronasota kiihtyy!

 

Polpo ei kuitenkaan luovuta, vaan on nyt ottanut entistä kovemmat otteet käyttöön.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Australian koronasota kiihtyy: Polpo jahtaa ja ampuu kumiluodeilla!

  1. Poliisi on vihollisemme ja kansanmurhaaja. He tulevat vielä lopulta joutumaan ankarille tuomioille rikoksistaan, mutta vasta vallankumouksen jälkeen. He eivät tule koskaan joutumaan tuomioille nykyisen vallan aikana. Korruptoitunut hallinto ja poliisi suojelevat toinen toisiaan, koska kumpikin tarvitsee toisiaan.

  2. Minä en alistu ja näänny koronahysterian alle ikuisiksi ajoiksi. Minä teen jotain. Lait eivät ole enää voimassa. Älä tottele vihollisiamme ja miehittäjämme jotka yrittävät kaikkensa murhatakseen meidät monilla eri keinoilla. He yrittävät kirjaimellisesti kaikkensa kansanmurhatakseen meidät! Heidät tullaan paljastamaan ja tuomitsemaan erittäin ankarasti.

  3. No hei, muistelkaas vähän kouluhistoriaa. Australiaan lähetettiin kaikki elinkautisgangit ja kuolemaantuoitut joiden tehtävänä oli valloittaa ko. manner Iso-Britaniaan. Eli, siitä tuli alusmaa Englannin kruunulle.

    Eräs tuttuni oli aikoinan sielä töissä UN-tarkastajana. Sai pestin kun kuorma-autojen renkaita kului sielä moninkertainen määrä kilometreihin nähden kuin Afrikassa. No, syyksi paljastui kaivostoiminta. Sattui näet niin että niiden muorma-autoissa oli samankokoiset renkaat kuin suomesta toimitetuissa Sisuissa. Ja yllätys yllätys, aina vika-ajan päätyttyä, aukesi ”engas cente”. Kaivoksen kuoma-autohin vaihdettiin renkaita ja ne kuitattiin UN-menoiksi, suomalaisten organisaatioon.

    Että, ei tässä reilun sadan vuoden aikana niin kovin paljoa ole muuttunut…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*