Marco de Wit 23 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut paljon kultaisesta 1980-luvusta, jolloin feminismiä ja poliittista korrektiutta ei tunnettu.

 

Tai siis tunnettiin kyllä, mutta sille vain naureskeltiin.

 

Kultainen 80-luku

 

 

Hesari on tietysti kiukkuinen 80-luvun kulttuuriselle vapaudelle, joten tekee kaikkensa demonisoidakseen koko aikakauden.

 

Harva kuitenkaan odotti, että Hesari menisi näin pitkälle.

 

 

Kuvassa linkki Hesarin juttuun

 

 

Tyttöjen saalistajat??

 

Ahaa. Tarkoittavatko siis Benny Hilliä?

 

Päivän video: Benny Hill vs feministit

 

 

Onneksi feministit eivät ole vielä saaneet Youtubesta sensuroitua Bennyn enkeleitä.

 

 

 

 

Bennyn enkelit eivät vieläkään tajua olleensa patriarkaatin uhreja.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Hesari demonisoi kultaista 80-lukua. Benny Hill nauraa haudassaan!

  1. Benny, kuten Paul Hogan tekivät paljon sketsejä jossa mieshahmoja esitettiin täysin viettiensä vieminä ja aivottomina pelleinä. Naisilla taas oli viehätysvoimansa tai älynsä jonka edessä miesten aivot valuivat nivuksiin. Feministit eivät nähneet sitä asetelmaa, koska heillähän ei tunnetusti ole älyä huumoriinkaan.
    Paulkin yritti selittää tätä raivofeministeille, mutta jos ei jo luonnostaan tajua, niin silloin ei selittämälläkään.

  2. Naiset eivät usein osaa muuta kuin valehdella. Lähes kaikki naiset yleisellä tasolla kannattavat avoimesti tietämäänsä pedofiilia Joe Bidenia. Juuri naiset kannattavat väkivaltaista terroristiliikettä Black Lives Mattersiä. Juuri naiset olivat jo aiemmin ja ovat edelleen kommunismin kantava voima ja kannattavat seksuaalista rappiota. Se on nimenomaan miehet jotka ovat aina tuoneet sivistystä ja järjestystä tähän maailmaan, kun samaan aikaan naiset ovat koko ajan yrittäneet tuhota sivistyksen ja järjestyksen!

  3. Kun katselette näitä -80 luvun naisia ja miehiä niin silloinen ruumiinrakenne oli aivan erilainen kuin nykyään. Sivurofiilissa naisella oli rinnat ulompana kuin muut rumiinosat ja peppu oli samalla linjalla pakaroiden kanssa. Nykyään pakarat ovat niin isot ja pyöreät että ihmettelen miten sellaiset henkilöt esim. istuvat pytyllä. Ja rinna, ne ovat usein riippu-malliset jo parikymppisilläkin. Puhumattakaan siitä että laihoillakin maha on rintoja ulompana.

    Tämä lienee sitä ”ruokajuomana vesi” latkijakansaa joka ei osaa enää juoda maitoa. Sitä punaista, jossa on vähemmän rasvaa kuin ennen sinisessä oli. Silloinen punainen maito, se piti hon kunnossa ja rasva kertyi naisilla oikeisiin paikkoihin kasvattaen ryhdikkäitä nuoria naisia. Samalla kun vatsat pysyivät litteinä, kun ei ollut jatkuvasti ”napostelu nälkä”.

    Eikä tuohon aikaa popsittu vähän väliä välipaloja tai kuljettu vesipullon/kahvikupin kanssa kadulla. Silloin syötiin kolme kertaa päivässä lihapitoista ruokaa ja juotiin maitoa lasillinen päälle. Siten nälkä oli poissa koko päivän. Ja se näkyi vartaloissa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*