7 thoughts on “Päivän video: Polpo metsästää (K18)

  1. Minä en alistu ja näänny ikuisiksi ajoiksi koronatyrannian alle. Minä teen jotain. Rikollisten lait eivät ole voimassa.

  2. Mistähän päin päätä tuo ”veri” oikein tulee? Pää näyttää ihan ehjältä ja jos kaverilla olisi kallo rikki, niin sillä olisi ainakin aivotärähdys ja sen seurauksena se juttelisi sekavia. Tai tärisisi paikoillaan tai muuta vastaavaa. Eikä huutaisi ja liikkuisi normaalisti. Toisaalta, sen kavereiden pitäisi olla jo kantamassa sitä kovaa kyytiä ambulanssiin tai ainakin sivuun. nyt ne vaan videoi, ja ensimmäistä kertaa vakaalla kädellä. Normaalistihan nämä videot ovat sokerinpalan kokoisilla rakeilla ja kameraa heilutellaan vähintään kortelin verran.

    Lienee video niitä Mainilan Laukauksia.

    1. Minkäs alan lääkäri sinä olet? Vai oikein huomaat ettei ole aivotärähdys ja ei puhu sekavia. Itse sinä kirjoitat kyllä sekavia, että sulla taitaa olla se kyllä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*