14 thoughts on “Poliitikoilla Suuri Nollaus -pinssejä?

 1. Eiväthän nuo ole WEF pinssejä, mutta WEF on osa samaa juonta YK:n kanssa. Onko WEF virallisesti määritellyt toimintansa perustuvan YK:n Agenda 2030:n? Pinssi itsessään on Agenda 2030 ja ne värit ja symbolit ovat ne viralliset 17 tavoitetta johon Suomikin on jo sitoutunut jo vuosia sitten.
  Meidän olisi montakin syytä häippästä kommunistien maailmanorganisaatiosta YK:sta.
  Sieltähän se älyvapaa ja tuhoisa ilmastohysteriakin masinoitiin ja kaikkea muuta, tiedättehän.

 2. Minä en aio alistua satanistien koronatyrannian alle ja jää heidän vangikseen. Minä teen jotain. Lait eivät ole enää voimassa. Ne olivat vihollistemme ja miehittäjiemme lakeja. Ne eivät ole meidän lakejamme. Sakoilla ja vankeudella ei ole merkitystä. Kansamme on pelastettava rikollisilta satanisteilta.

  Kansallismieliset tulevat lopulta julkaisemaan kaiken kuva ja videomateriaalin kun poliitikot, virkamiehet, tiedemiehet ja lääkärit raiskaavat lapsia ja pettävät vaimojaan, sekä mahdollisesti rituaalimurhaavat. Siitä voitte olla aivan varmoja. Teidät sairaat satanistit tullaan kaikki paljastamaan.

  1. YK:n Agenda 21 ja Agenda 2030 ovat juuri rahaeliitin työkalut ja suunnitelmat joilla rahaeliitin valta ja tavoitteet saavutetaan.

  2. 17 tavoitteen todellinen päämäärä pähkinänkuoressa, jättäen muutaman väliin.
   1.”Ei köyhyyttä”=Marxilainen utopia 2.Ei nälänhätää=Plutokraattisen marxismin avulla paratiisiin 3.Hyvinvointia ja terveyttä=BigPharman pharmatotalitarismi 4.Laadukas koulutus=hallita opetuksen sisältöä, indoktronointi 5.”Gender tasavertaisuus”=demoralisointi, kansojen heikentäminen (…) 7.”Puhdas energia”=Ökyrikas oligarkia hallitsee energiatuotantoa ja kaikkien arkea 8.Kunnon työ ja talouskasvu=Marxistinen suunnitelmatalous (…) 11. Kestäviä kaupunkeja ja yhteisöjä=Ultraurbanisoituminen ja liikkumisen rajoitukset 12.Vastuullinen kulutus ja tuotanto=Ylisäätely ja yliverotus 13.Ilmastotoimet=Uususkonnollisten pelkojen kautta hallitseminen (huomaa Silmä-symboli) (…) 16. Rauha, oikeus ja VAHVAT INSTITUUTIOT=Totaali kansat ylittävä valtiovalta ja poliisivaltio 17.Kumppanuus näiden tavotteiden saavuttamiseksi=5 terälehden ”kukka” jonka sisällä käänteinen viisisakarainen symboli – kenties Baphomet.

   Mikä olisi oma versiosi?

 3. Jo keväällä 2020 valtamediakin kertoi tästä Agenda2030-pinssistä, josta tunnistaa hyvin korruptoituneimmat ja valtaeliittiä nöyrimmin palvelevat poliitikot ja virkamiehet.

 4. Antaa noiden kannella pinssejä. Eletään me vaan niinkuin ennenkin niin ne ei mahda meille mitään. Ja kun siirrymme käteiskauppaan, niin ne mahtaa meille vielä vähemmän. Ne menettää sen viimeisenkin vakoilumahdollisuuden.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*