Marco de Wit 24 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kumiluodit tekevät todella pahaa jälkeä, kuten näistä kuvistakin käy ilmi.

 

 

 

Kumiluodit voivat myös tappaa, jos esim. osuvat silmiin. Tämän vuoksi kumiluoteja ei IKINÄ pitäisi ampua summan mutikassa suoraan ihmisjoukkoon. Näin Australian polpo kuitenkin tekee!

 

Päivän video: Polpo metsästää (K18)

 

Yleensäkin Australian polpo on muuttunut hyvin tyrannimaiseksi. Poliisit ihan rutiininomaisesti ampuvat ja kaasuttavat ihmisiä mitättömistä syistä.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Kuinka vaarallisia ovat polpon kumiluodit?

  1. En tule koskaan alistumaan poliisille. Poliisi on vihollisemme ja kansanmurhaaja. Laitonta Lehteä lukevat poliisit voivat olla varmoja, että monet poliisit tullaan tuomitsemaan vallankumouksen jälkeen erittäin ankarasti. Voitte olla siitä varmoja! Nyt teitä vielä naurattaa, mutta tuomiot alkavat lopulta.

  2. Riippuu tietysti kuinka läheltä ne on ammuttu. Nuo montut ja havat on ammuttu todella läheltä. Kumiluodeissa käytetään pienempää ruutimäärää koska samalla ruutimäärällä kumi ei juuri joustaisi. Mutta että takoitus on tuottaa sen verran kipua että kohde lamaantuu kivusta. Eli, paljon enemmän kuin korkkipyssy. Ja otsanahkahan on käytännössä tosi ohut ja siinä sijaitsee paljon verisuonia, joten jos siihen tulee haava niin sanonta ”verta tulee kuin härän kurkusta” on kuvaava.

    No, ei muuta kuin jääkiekko suojat paidan alle ja uusiks riviin.

  3. Australiassa WEF:läiset ministerit kuten meilläkin jotka ottavat käskyt suoraan psykopaatti Schwabilta. Jokainen perustuslakia noudattava turvallisuusalan (poliisi, armeija tms.) työntekijä ei voi suostua tottelemaan tuollaisia käskyjä, ne ovat laittomia vaikka kuinka tulisivat meidän rikolliselta hallitukselta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*