Marco de Wit 24 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Lääkäri Eeva Nurmi FB-seinällään:

 

En tiedä, miten aloittaisin tämän tekstin.

Olen ollut valtavan huolen ja hämmennyksen vallassa viimeiset kuusi viikkoa. Tai huoli on ollut jo pitkään. Elokuussa sairaslomalla ollessani sain puhelun eräänä perjantai päivänä Terveystalon esimieheltä. Tiesin puheluun vastatessani, mistä asiasta minulle soitetaan. Tiesin sen sielussani, koska olin pari kuukautta aikaisemmin allekirjoittanut Pelastetaan Suomen lapset vetoomuksen lasten ja nuoren koronarokotusten estämiseksi.

 

Tämä puhelu koski juuri sitä. Minulta kysyttiin että olinko tietoisesti allekirjoittanut kyseisen vetoomuksen. Ja kun vastasin, että todellakin olin, huoli on valtava lapsista ja nuorista, minulle ilmoitettiin, että minun lääkärin ammatinharjoittajan sopimus irtisanotaan.

 

Kiitin tiedosta ja minulle toivotettiin kaikesta huolimatta hyvää viikonloppua. Seuraavalla viikolla minulle tuli ilmoitus sähköpostissa irtisanomisesta. Laitoin viikonloppuna vielä viestiä minulle soittaneelle henkilölle, kerroin, että haluan heidän kuitenkin tietävän, että olen aina toiminut työssäni asianmukaisesti, ammatillisesti ja potilaan parhaaksi. En ole tuonut lääkärin työssäni mielipiteitäni esiin. Minulle ei tähän postiin vastattu, eikä irtisanomisen syytä suostuttu laittamaan kirjallisena.

 

Haluan tuoda tämän esille muutamasta syystä. Ensinnäkin toivon, että tämä tavoittaa niitä ihania asiakkaita, jotka ovat käyneet vastaanotollani. Ja niitä ihania, jotka ovat toivoneet vastaanottoni jatkuvan. Tämä on se syy, miksi en enää pidä vastaanottoa.

 

Toisekseen, en voi enää olla hiljaa. Katsoa sivusta, pidättää hengitystä ja toivoa parasta. Koska..

Olen huolissani lastemme ja nuortemme puolesta, heidän hyvinvoinnistaan ja heidän tulevaisuudestaan.

Olen huolissani syistä, miksi ihmisiä irtisanotaan oman mielipiteen takia.

Olen huolissani siitä, miksi kyseenalaistavia kannanottoja sensuroidaan.

Olen huolissani siitä, miksi koronarokotteen haittoja vähätellään.

Olen huolissani tästä valtavasta vastakkainasettelusta.

Olen huolissani pelottelusta ja pakottamisesta.

Olen huolissani ihmisoikeuksista.

Olen huolissani siitä, mihin tämä maailma on menossa.

Millaista maailmaa olemme luomassa meidän perillisillemme?

 

Haluan vielä korostaa, että en ole rokotevastainen. Olen rokotuttanut itseni ja lapseni perusrokotuksilla. Koronarokotteeseen suhtaudun varauksella ja kriittisestikin, koska se herättää minussa monia kysymyksiä, joihin en ole vielä saanut vastausta.

 

Viimeiseksi.
Tiedän, etten ole yksin tämän asian kanssa. Toivon, että tämä rohkaisee muitakin tulemaan esiin ja ilmaisemaan kantansa vapaasti. Toivon, että tämä luo ymmärrystä siihen, miten huolestuttavasta ja tärkeästä asiasta on kyse. Minulle niin tärkeästä, että menetin sen takia työpaikkani. Ja tiedän, että suinkaan kaikki eivät ole sellaisessa tilanteessa, että voivat riskeerata työnsä ja elantonsa. En minäkään kuvitellut olevani ja samaan aikaan pohdin millaisia seurauksia sillä on, että vaikenemme?

 

Lopuksi.
Yksi NLP:n perusolettamuksista on se, että jokaisen toiminnan taustalla on hyvä tarkoitus. Siksikin ymmärrän myös Terveystalon päätöksen.

Itse kuitenkin näen eriävien mielipiteiden, eri totuuksien julkituomisen ja kyseenalaistamisen olevan niitä elementtejä, jotka vie asioita oikeasti eteenpäin. Se vaatii rohkeutta ja rakkautta hyväksyä kaikki mielipiteet ja istua yhdessä alas pohtimaan, mitkä kaikki asiat ovat meidän yhteiseksi parhaaksi. Kohti yksilön ja yhteisön hyvinvointia, kohti elinvoimaisuutta ja kukoistusta.

 

”Ole se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä.”
– Mahatma Gandhi

 

 

Lähde:

 

Linkki Eevan Nurmen FB-sivulle

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Lääkäritalo irtisanoi lapsia puolustavan lääkäri Eeva Nurmen!

  1. Suomen papeista 90% EI USKO Jumalaan. Ja muutenkin ”oikea nimetön”; Paljon saat palkkaa noista sun ”älykkäistä” kommenteista? Ja miksi seuraat ko. julkaisua jos kerran et ole samaa mieltä, vaan AINA eri mieltä….

   1. CIA: palkkalistoilla tienaa melko hyvin. Suurlisko jakaa joka kuukausia kilon kaksi juutalaiskultaa meille kuunatseille. Ja linkkaatko tiedot tuosta pappien uskomisesta. Miksi seuraan tätä mahtavaa julkaisua on, että jos saan yhdenkin harhaisen kyseenalaistamaan Marcoliinin valheita niin maailmasta tulee parempi paikka.

 1. Suomalaiset vihamieliset Vapaamuurarit pitää poistaa tästä maasta lopullisesti ja tuomita sota oikeudessa kuin myös armeijan homo runkkari johto! Armeijan johdon kuuluisi marssia Helsinkiin ja syrjäyttää nykyinen hallitus turtiaista lukuun ottamatta! Lukekaa hyvät ihmiset magneetti media ja partisaania myös!

 2. Suvakkilehmät on raivoissaan, kun seksikäs ja rotupuhdas lääkäri puolustaa lapsia!

  Suvakkilehmät vihaavat naisellisia ja seksikkäitä naisia.

  Suvakkilehmille kryptoniittia on rotupuhdas seksikäs suomalainen nainen, joka on vielä etsinyt itsellensä miehen jolle on synnyttänyt monta lasta!

  Suvakkilehmät tekevät kaikkensa tuhotakseen kunnon naiselliset naiset!

 3. Rohkea ja upea nainen joka taistelee täysillä omien ja muiden lasten ja ihmisten terveyden ja hengen puolesta.

  Lääkäritaloja on vaikea boikotoida, mutta yrittäkää suosia itsenäisiä ja rohkeita lääkäreitä. Lääketeollisuuden ja lääkäreiden kartelleja pitää tuhota, jotka he ovat hyvin usein saaneet itselleen petoksilla, korruptioilla ja aivopesulla.

  Lääkärit haluavat todellisuudessa potilaidensa pysyvän sairaina. He tietoisesti eivät halua tehdä potilaistaan aidosti terveitä ja heidän pysyvän terveinä! He ja lääketeollisuus haluavat pitää sinut ravitsemuspuutostilassa, jotta olisivat koko ajan sairas ja sairastumassa, jotta he voivat antaa sinulle lääkkeitä jne., mutta he eivät koskaan halua sinusta oikeasti tervettä ja pysyvän terveenä!

 4. Näiden rohkeiden lääkäreiden pitäisi verkostoitua ja perustaa oma lääkäriasema rokottamattomille, jossa voi tietenkin asioita myös rokotetut. Ennenkaikkea heitä ei voisi kukaan irtisanoa heidän mielipiteidensä takia.
  Minä ainakin asioisin siellä mielummin.

 5. Todellakin – rohkea, kaunis ja näyttävä nainen! Huh, mikä pakkaus!

  Toivotaan että oikeus lopulta voittaa ja Eevankin taistelu kantaa hedelmää.

 6. Kuvasta näkee että naisella aito ja välittävä halu auttaa ihmisiä. Ei ole mikään Sanna Marin- katse ja olemus. Milloin poliitikko on oikeasti huolissaan mihin tämä maailma on menossa.
  Itselle ei ainakaan riitä Sanna Marinin ’aika elää normaalia elämää’ kun tietää että Suomessakin aika monta asiaa pielessä. Kuinka monta ihmistä Suomessakin elää ’normaalia elämää’.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*