Marco de Wit 24 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo vuosien ajan kertonut lukijoilleen elämän tosiasioista. Ei pelkästään valtaeliitistä, suvakeista ja valeoppositiosta, vaan myös roduista, juutalaisista, homoista, transuista ja tietysti myös naisten todellisesta luonteesta. (Mikään muu suomalainen vaihtoehtomedia ei tee tätä kaikkea. Päinvastoin. Ne muuttuvat koko ajan yhä poliittisesti korrektimmaksi.)

 

Eniten lukijoita näyttää ärsyttävän femakot eli feministiset naiset, jotka ovat vieneet naisten luontaisen röyhkeyden äärimmilleen.

 

Parhaiten – tai siis pahiten – tämä näkyy deittimarkkinoilla, joissa tavallisia hyviä miehiä potkitaan jatkuvasti päähän.

 

Ovatko naiset hypergamisia?

 

 

Elämän tosiasia nyt vaan on, että treffimarkkinoilla on naisten markkinat. Niinpä miehiä kirjaimellisesti kohdellaan niissä kuin roskaa.

 

Tästä ei kuitenkaan pidä vetää sitä johtopäätöstä, että naiset olisivat demonisia. Talouden lait nyt vaan määräävät, että ylitarjonta alentaa arvoa. Lisäksi evoluution lait ovat tehneet naisista/naaraista liian nirsoja, koska se on ollut rodulle hyväksi. Naisten – ja miesten – vaistot ovat kirjaimellisesti vielä kivikauden tasolla.

 

Totta on, että feminismi on turhaan vain pahentanut tilannetta, mutta sekään ei johdu niinkään naisista, vaan hallitsevasta eliitistä, joka haluaa heikentää valkoista rotua pistämällä miehet ja naiset toisiaan vastaan. On siis aika turha liikaa syyttää yksinkertaisia parikymppisiä naisia, joita eliitti aivopesee ja manipuloi itselleen ja rodulleen tuhoisaan käytökseen. Monet näistä naisista ovat oikeasti uhreja, jotka viimeistään nelikymppisinä tajuavat tulleensa feministien huijaamiksi.

 

Jos joitain haluaa syyttää, niin nimenomaan hallitsevaa eliittiä ja näiden kätyreinä toimivia vakaumuksellisia mielisairaita äärifeministejä. Pahimpana esimerkkinä vihreiden feministipoliitikot sekä heitä fanittavat valtamedian femakkotoimittajat.

 

Hesari: Kehopositiivisia naisia syrjitään treffeillä!

 

 

Jotkut hyvät, mutta naivit naiset eivät kuitenkaan tajua miesten vaikeaa tilannetta treffimarkkinoilla. He ihan tosissaan olettavat tavallisten miesten vain olevan huonoja lähestymään naisia.

 

Tässä yksi esimerkki tällaisesta hyväntahtoisesta naisesta. Hän oli huolissaan masentuneesta veljestään, joka ei millään tuntunut löytävän ketään treffipalveluista. Niinpä nainen lupasi auttaa veljeään profiilin kirjoittamisessa ja naisille vastaamisessa.

 

Mikään ei kuitenkaan auttanut. Vaikka mies oli ihan mukiinmenevän näköinen ja hyvä tuloinen, niin naiset eivät vain kiinnostuneet!

 

Tässä naisen selostus, joka vaikuttaa aidolta.

 

 

 

Lopulta tämä nainen tajusi, ettei hänen veljellään ole mitään mahdollisuuksia. Nainen oli myös järkyttynyt muiden naisten törkeästä käytöksestä. Niinpä nainenkin tuli masentuneeksi!

 

(Tosin veli ja sen sisko vaikuttavat molemmat hieman masentuneisuuteen taipuvaisilta. Tämä on todellista myrkkyä treffimarkkinoilla. Naiset huomaavat hyvin herkästi, jos mies on hieman epävarma lässyttäjä tai taipuvainen masentuneisuuteen. Tämä on totaalinen turn-off.)

 

 

Mitä sitten tavalliset hyvät miehet voivat tehdä? Moniakin asioita:

 

1. Feikkaa olevasi alfa

Sinun pitää oppia käyttäytymään hyvin reippaan itsevarmasti ja oppia painamaan juuri niitä oikeita naisten nappeja. Tätä ns. game opettaa. Käytännössä sinun pitää opetella paljon evoluutiopsykologiaa ja oppia paljon deittikikkoja. Asiaa helpottaa se, että voit toistaa näitä kikkoja treffipalvelussa ja pelata keskiarvoilla.

Tosin nettikikat eivät tietysti riitä varsinaisilla deiteillä, vaan sinun pitää pistää itsesi oikeasti hyvään fyysiseen, psyykkiseen ja taloudelliseen kuntoon. Naisten tutka kyllä deitillä huomaa, jos olet suurisuu huijari.

Useimmat miehet eivät kuitenkaan pysty tai jaksa pistää itseään superkuntoon ja käyttää valtavasti aikaa deittailuun. Onneksi on muitakin vaihtoehtoja.

 

2. Ryhdy uskovaiseksi

Liity johonkin uskovaisten yhteisöön. Ei sinun tarvitse uskoon hurahtaa, mutta ainakin sinun pitää alkaa kunnoittamaan kristinuskoa. Käy säännöllisesti kirkossa, liity raamattupiiriin tai ainakin osallistu kirkon hyväntekeväisyysprojekteihin. Tästä porukasta varmasti löydät hyvää vaimomateriaalia.

 

Älä iske kumppania Tinderissä ja baareissa!

 

Huono puoli tässä strategiassa on tietysti se, että joudut OIKEASTI tekemään paljon hommia, ravaamaan kirkossa ja harjoittamaan hyväntekeväisyyttä. Vaimon löytämiseenkin saattaa mennä vuosi tai pari. Enemmistö miehistä on tullut niin laiskoiksi, että mieluummin he ovat sitten ilman naista tai alistuvat jonkun femakon ovimatoksi.

 

 

 

3. Lähde etelään

Voit lähteä aina loman ajaksi etelään esim. Thaimaaseen tai Filippineille. Sieltä taatusti löydät naisia vaikka kuinka paljon, koska valkoinen ihosi tekee sinusta automaattisesti alfan.

Etelä-strategiassa on kuitenkin monia ongelmia. Ensinnäkin se maksaa paljon. Toiseksi voi olla vaikea saada aidon syvää suhdetta eri rotuiseen ihmiseen. Lapsen hankkiminen on vieläkin ongelmallisempaa, koska sekarotuinen lapsi on tietysti paljon erilaisempi kuin olisi suomalainen lapsi.

Toisaalta, jos raha riittää, niin hermoillesi saattaa tehdä tosi hyvää päästä aina parin kuukauden välein etelään nauttimaan aidosta mukavasta naisesta tai jopa naisista.

 

4. Lähde itään

Voit alkaa treffailemaan venäläisten naisten kanssa. Näin tulet hyvin nopeasti lähes alfaksi, koska suomalaiset miehet ovat kysyttyjä Venäjällä. Venäläiset ja varsinkin karjalaiset ja marit ovat melko lähellä suomalaisia sekä kulttuurisesti että geneettisesti. Lisäksi Venäjälle matkustaminen ei ole kallista.

Suurin ongelma on venäjän kielen opiskelu. Treffipalveluissa toki nykyään esim. Google-kääntäjällä on helppo kommunikoida. Se on kuitenkin suuri virhe, koska silloin lähes taatusti jäät jonkun kullankaivajan kynsiin. Treffipalvelut ovat täynnä venäläisiä naisia, jotka haluvat vain rahaa ja Suomen passin. Sen jälkeen he dumppaavat sinut alta aikayksikön.

Toisaalta, jos opit kielen ja tunnet joitain aitoja venäläisiä/ukrainalaisia, niin silloin sinun on suhteellisen helppo tutustua todella moniin mukaviin ja rehellisiin venäläisiin/ukrainalaisiin naisiin. Suomen kansalaisuus tekee sinusta automaattisesti ns. alfatyypin, josta naiset suorastaan tappelevat.

 

 

MITÄ? Suositteleeko muka isänmaallinen Laiton Lehti mieslukijoilleen venäläisiä naisia??

 

No, ei, mutta tuossa ne vaihtoehdot ovat. Tietysti parasta olisi pistää itsensä kuntoon ja tehdä itsestä se alfa tai ainakin tosi pätevä tyyppi. Nykyään on mahdollista hankkia itselleen valmennusta aina personal trainerista treffivalmentajaan. Suurin osa miehistä pystyy oikeasti parantamaan valtavasti fyysistä, psyykkistä ja taloudellista tasoaan. Pelkästään oluen kittaamisesta luopuminen olisi valtava parannus.

 

Tai jos ei jaksa niin kauheasti panostaa itseensä tai olet muuten vaan hiljainen ja vaatimaton luonne, niin sitten liity johonkin kirkkoon. Samalla pääset myös uskovaisten treffipalveluihin, jotka oikeasti ovat aika tehokkaita. Niissä myös kaikkia miehiä kohdellaan aika hyvin.

 

Jos kumpikaan noista vaihtoehdoista ei kiinnosta, niin sitten ei oikein ole muuta vaihtoehtoa kuin alistua femakoille tai lähteä itään tai etelään.

 

Tietokonepelejä räpläävästä incelivaihtoehdosta Laiton Lehti kieltäytyy puhumasta. Mikä tahansa on sitä parempi vaihtoehto.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Mikseivät miehet löydä deittejä treffipalveluista? Ratkaisuna etelä tai itä?

 1. Hyvä että laiton lehti antaa näitä asiantuntevia ohjeita meille mutta vieläkin odotan sitä omasomea.Senhän piti auttaa saamaan mm. elämä kuntoon. Missä se viipyy?

 2. Laiskojen miesten lisäksi suurin osa suomalaisista naisista poistaa itsensä perimästä koska heistä on tullut liian vanhoja. Naisen arvo tulee hänen ulkonäöstään, terveydestään ja hedelmällisyydestään. 25-27-vuotiaan suomalaisen arvo sinkkumarkkinoilla on hyvin pieni, 30-vuotiaana vielä pienempi ja 35-vuotiaana arvoton, koska 35-vuotias suomalainen nainen ei voi enää lisääntyä.

  Muistakaa miehet, että 30-vuotias suomalainen nainen ei voi antaa teille enää montaa lasta ja 35-vuotias nainen ei voi tulla enää raskaaksi. Mitä arvoa tälläisella naisella on sinkkumiehelle? Ei mitään. Miksi suomalaiset miehet sitten kuvittelevat heillä olevan arvoa. Heillä ei ole mitään annettavaa sinkkumiehille. Naiset itse tietävät olevansa arvottomia sinkkumarkkinoilla täytettyään yli 30-vuotta. Tietysti on heidän etujensa mukaista saada miehet luulemaan heillä olevan vielä jotain arvoa.

 3. Perinteinen materialismi, raha ja status tuntuvat edelleen pitävän pintansa monien mielissä ikävä kyllä. Mutta työttömät jotka pitävät itsestään huolta ja ovat valveutuneita ovat rikkaus ja voimavara. Monien Naisten kannattaisi harkita kyseisiä oravanpyörästä tippuneita Miehiä koska heillä on ollut aikaa oppia Elämää ja oppia myös tuntemaan omaa sisintään löytämään siis itseään ja olemaan näinollen lopulta sinut itsensä kanssa. Se että oppii Elämään askeettisemmin on enemmän rikkautta kuin se että on saatava joka vuosi uusi kännykkä tai auto ja jne. Onko aitoa&Onnellista Elämää se että mennään luxus lomalle etelään viettämään bling bling lomaa vai se että mennään metsään keräämään Luonnon antimia joista tehdään yhdessä Romanttinen illallinen? Tätä jokainen voikin miettiä mielessään ja puntaroida Elämää uudesta näkövinkkelistä. Itse olen Kiitollinen että sain jäädä henkiin vakavan sairauden jälkeen ja se että tipuin oravanpyörästä ja olen todellakin oppinut Elämää ja Henkisyyttä ja oppinut paljon myös itsestäni. En väitä että pitäisi loppuelämänsä Elää ”köyhänä” vaan että ne jotka edes joskus kokevat sen puolen Elämästä ovat Viisastuneita ja jos varsinkin ymmärtävät että ei niin huonoa ole että olisi aina jotain Hyvääkin asioissa. Riippuu siis asenteista koska jokapäivä opitaan jotain jos niin halutaan. Onkin varsin tyhmää lähteä tuomitsemaa ihmisiä jos ovat työttömiä koska nykyään se ei todellakaan ole itsestä kiinni vaan siitä milloin napsahtaa yt-neuvottelut minkäkin firman kohdalle. Ja Elämä on aina yksilöllistä jokaisen ihmisen kohdalla. Jokaisella on omat opit opittavana kuka kokee mitäkin on sitten kyse rikkaana olemisesta tai köyhänä. Nyt jos milloin on varsin Hyvä hetki jokaisen joka joutuu työttömäksi oppia itsestään&Elämästä ja niiden jotka ovat työelämässä olisi syytä Kunnioittaa jokaista työtöntä ja antaa heille ns ”työrauha” itsensä kanssa. Ja ne jotka ajautuvat päihderiippuvuuksiin ja masennuksen kouriin ymmärrettäköön heitäkin koska kaikki ei jaksa tätä Elämänkoulua täällä maanpäällä eikä tätä raskasta energiaa mikä yhteiskunnissa on ollut kauttaaikain. Joten jos jotkut Arvon Naiset tämän lukevat ja olette työelämässä ja karsastatte työttömiä miehiä niin miettikään 2 kertaa ennenkuin tuomitsette meidät työttömät Suomalaiset Miehet! Meitä on paljon ja meissä on paljon Fiksuja Elämänkoulimia yksilöitä joilla on paljon laajempi näkökulma Elämään kuin niillä jotka stressaantuneina juoksevat oravanpyörässä yrittäen saavuttaa jotain millä ei lopulta ole mitään merkitystä ja varsinkaan sitten kun kuolo korjaa pois.

 4. Osasyy sille miksi Suomessa on keskimäärin länsimaailman paskimmat naiset on se, että naisten annetaan olla paskoja. Kaikkialla muualla maailmassa naiset on osattu pistää miesten toimesta kuriin. Paskoja naisia pitää kohdella paskasti ja hyviä naisia pitää kohdella hyvin. Paskoja naisia ei pidä auttaa ja suojella ja hyviä naisia pitää auttaa ja suojella. Ei tämä ole niin monimutkaista.

  Suomalaiset naiset ovat keskimäärin kaikkein paskimpia, kylmimpiä ja ylimielisimpiä narttuja mitä löytyy, mutta lopulta vika on heikoissa miehissä! Ette pistä paskoja naisia kuriin ja kohtele naisia sen mukaan miten he kohtelevat teitä ja miten he ajattelevat teistä. Jos naiset näkevät miehissä vain suuret rahat ja suuret tulot, sekä ulkonäön niin silloin myös naisia pitää kohdella kuten rahan perässä juoksevia huorina ja jakorasioina. Suomessa avioeroluvutkin ovat maailman huippuluokkaa ja suurimman osan avioeroista käynnistävät nämä paskat lehmät.

  Naisilta äänioikeus pois ja kuri takaisin. Ei tämä ole niin monimutkaista. Kyllä osa suomalaisista naisista oppii pelin hengen hyvin nopeasti.

  Toinen hyvä vaihtoehto on jättää suomalaiset lehmät kokonaan ja ottaa oikeita kunnon naisia Ukrainasta ja Venäjältä. He kyllä osaavat pitää miehistään huolta ja arvostaa oikeita miehiä.

  Antaa suomalaisten naisten tehdä lapsia neekereiden ja arabien kanssa.

  1. Marco lyö taas faktaa tiskiin. Jaa että Ukrainalaista naista ei raha kiinnosta? Haluaisin nähdä kun työtön kansallismiälinen luuseri hakisi itselleen sieltä naisen. Ei tule tapahtumaan.

 5. Artikkelissa tuodaan jälleen hyvin esille miten monet naiset eivät kykene minkäänlaiseen loogiseen ajatteluun ja ongelmien ratkomiseen. Juuri tämän takia on tuhon tie antaa heille valtaa ja vapautta. Heitä ei ole koskaan luotu ajattelemaan loogisesti ja arkielämän ongelmia.

 6. Laittoman Lehden toimituksella on varmasti hyvä tarkoitus, mutta suomalaiset naiset eivät oikeasti kiinnostu suomalaisista miehistä elleivät nämä tienaa monta kertaa enemmän kuin naiset ja ole rikkaita. Muuten he eivät katsokaan sinua.

  Nopean elämänhistorian naisten iskijät kyllä saavat myös naisia, mutta kunnollisella, normaalilla ja työssäkäyvällä miehellä ei ole lähes mitään mahdollisuuksia pariutua.

  Miesten kannattaa joko hakeutua kristittyihin piireihin tai hakea kunnollista venäläistä tai ukrainalaista naista. Useimmiten suomalaisten lehmien yrittäminen on kaikin puolin ajanhukkaa ja he ovat huonoja parisuhdekumppaneita.

  Se että suomalaiset lehmät ovat suurimmalle osalle suomalaisista miehistä vaikeasti saatavia ei suinkaan tarkoita että he olisivat yhtään sen parempia kuin muut maailman naiset. He ovat yleensä kylmiä, vittumaisia, vaativia ja vielä huonoja parisuhdekumppaneita.

  Sen lisäksi että suomalaiset naiset ovat useimmiten vain rahan ja ulkonäön perässä juoksevia huoria, he ovat kuitenkin innoissaan kehitysmaalaisista miehistä ja heiltä he eivät vaadi rahaa ja ulkonäköäkään, mutta mukamas suomalaisilta miehiltä vaativat. He yksinkertaisesti valehtelevat suomalaisille miehille että miksi nämä eivät kelpaa naisille. Venäläinen tai ukrainalainen nainen ei koskaan vilkaisisi kehitysmaalaisia miehiä, vaan halveksisi näitä. He eivät ole mitään rotupettureita, kuten hyvin usein suomalaiset naiset. He ymmärtävät, että naisten pitää valita puolensa. He myös pitävät miehistään paljon parempaa huolta kuin suomalaiset naiset.

 7. Erittäin suuri ongelma on homosaatio! Pikkutytöt aivopestään kuvittelemaan, että lesbous ja pervojen ylivalta(pride) ovat joitain tavoittelemisen arvoisia asioita elämässä vaikka kyseessä on vakava luonnonjärjestyksen vastainen paritteluvietti!

  Feminismi ja ilmastonmuutoksella pelottelu myös vähentää merkittävästi naisten luontaista tarvetta perustaa perhe. Eli kyseessä olevat vaaralliset ideologiat ovat erittäin lapsivihamielisiä! Nykyään naiset mm. kuvittelevat, että he voivat olla oikeita pappeja! Myös lesbo poliisina on täysi naurettava yhtälö!

  Pahimmat suvakkilehmät pitää siis laittaa erittäin ankariin eheytyshoitoihin, jotta he luopuisivat aggressiivisesta feminismin ja homosaation levittämisestä. Tämä hoito järjestetään tietenkin suljetussa eheytyskeskuksessa ja hoito voi kestää vuosia!

  Myös esinahattomien lobbaama mokkakikkelin tavoittelu on vääristänyt suomalaisten naisten paritteluviettiä. Valitettavasti esinahattomien pyörittämä valtamedia ei koskaan kerro sitä tosiasiaa, että maassamme olevat kultamunat tulevat alueilta, joissa on keskimääräistä matalampi älykkyysosamäärä, raakaa väkivaltaa, valtavia ongelmia sisäsiittoisuudesta johtuvista perinnöllisistä sairauksista. Esim. Afgaanien raiskauskerroin(yli 40-kertainen!) on Suomessa niin korkea verrattuna rotupuhtaaseen suomalaiseen, että on syytä pohtia onko joillakin afgaaneilla sisäsiitoisuudesta(jopa 60%väestöstä!) johtuva erityinen taipumus?!! Suomalaisen naisen ei yleensä kannata pariutua esim. kurdin kanssa johtuen näiden korkeasta sisäsiittoisuudesta(jopa 60%!), mikä vaivaa kurdiväestöä. Monet kurdit ovat äärimmäisen agressiivista porukkaa. Myös oppimistulokset ovat monilla kurdeilla todella heikkoja.

  Mustan afrikkalaisen kanssa parittelussa on myös riskejä! Mustien perimä poikkeaa erittäin paljon valkoisesta perimästä ja tämä on riski. Katsokaa vaikka suomalaisia herjaavaa läskiä puolimatua, eli Fatim Diarraa! Näitäkö tänne halutaan lisää?!! Ehei!!!

  Eihän juuri kukaan suomalainenkaan nainen parittele edes mustalaisen kanssa! Ehkäpä mustalaisilla on keskimäärin impulssiivisempi perimä? Voisiko tästä johtua, että mustalaisten murhakerroin on jopa 16-kertainen verrattuna oikeaan suomalaiseen?

  Esinahattomien valtamedia on siis pitklti vastuussa, että suomalaisille naisille ei kerrota, että kultamunan pintaa kun raaputtaa niin alta paljastuu ruostetta!

  Me tarvitsemme vuosia kestävän kampanjan, jossa hedelmällisessä iässä olevia valkoisia kantasuomalaisia naisia valistetaan rotupuhtaiden suomalaisten miesten ylivertaisesta perimästä verrattuna oudon ja tuntemattoman matumiehen epäillyttävään perimään. Tämä valistustyö on itseasiassa paras aloittaa jo varhaiskasvatuksen yhteydessä. Esim. ”kuka pelkää mustaa miestä”-leikki on syytä palauttaa lastentarhoihin!

  Tehdään yhdessä rotueroista keskustelemisesta trendi 2020-luvulla!

 8. Niin… naiset usein haluavat asioita jotka poissulkevat toisensa. Pitäisi olla urheilullinen mutta viettää paljon aikaa hänen kanssaan. Pitäisi olla paljon rahaa mutta paljon vapaa-aikaa. Pitäisi olla turvallinen mutta samaan aikaan yllätyksellinen. Pitäisi olla hyvää isämateriaalia mutta samaan aikaa alfauros.

  Ja kun katsoo esim. näitä keskenään, niin ne kaikki ovat keskenäänin ristiriidassa. Tässä lienee se kuuluisa ”naisen logiikka”. Mutta ei masennuta. Oikesti, meillä on paljon hyvää vaimomateriaalia. Esim. lastentarhan opettaja-opiskelijat. Ennenkuin niitä ihan kokonaan vassarit ajaa muotteihinsa, niin napatkaa ensimäisen vuoden opiskelijatar ja siinä teillä on rakastava ja lapsirakas vaimo.

 9. Oikeasti nauran partaani kun suomalaiset naiset ovat hyvin ylimielisesti aina vähätelleet ja haukkuneet myös hyviä miehiä. Mikään ei ole riittänyt suomalaisille naisille ja koskaan ei ole voinut kohdella miestään kuten muiden kansojen naiset kohtelevat miehiään. Te olette avanneet rajat ja halunneet kaikki maailman ihmiset Suomeen.

  Hyvin pian Suomen talous romahtaa totaalisesti ja moni teistä suomalaisista naisista tullaan raiskaamaan. Luuletteko, että harvat suomalaiset miehet juoksevat pelastamaan teitä kylmiä lehmiä? Miksi ihmeessä harvat suomalaiset miehet uhrautuisivat teidän puolessanne? Oletteko te antamassa lapsia, hellyyttä ja rakkautta näille miehille? Ette tietenkään. Miksi ihmeessä oletatte, että teitä autettaisiin ja pelastettaisiin? Ei taatusti!

  Hankkikaa vain lapsia ja olkaa monikulttuurisia monikulttuuristen miesten kanssa suomalaiset kylmät lehmät.

  Kaiken lisäksi te lehmät synnytätte lapsia jotka tulevat vainoamaan suomalaisia ihmisiä, jotka eivät ole rotusekoittuneet! Ettehän te osaa ajatella mitään asioita.

 10. Suomalaiset naiset ovat erittäin älykkäiden neekerien ja erittäin älykkäiden arabien lasten synnyttäjiä.

 11. Artikkelissä kuvattu tilanne on, ikävä kyllä, totta monen miehen elämässä. Naiset ovat muuttuneet viimeisten vuosikymmenten aikana nuiviksi, vaativiksi ja omaan napaansa tuijottajiksi.
  Treffimarkkinoilla, erityisesti netissä olevilla treffisivustoilla naiset ovat jos mahdollista, reaalimaailmaansakin vaativampia. Heikkotasoisetkin naiset uskovat olevansa jossakin jumalattaren asemassa ja saavansa jonkun prinssin itselleen ja vähempihän ei kelpaa. Profiilikuvavalinnatkin ovat tavallisesti vuosien takaa jolloin se vartalokin oli hieman timmissä tai ainakin timmimmässä kunnossa kuin nykyhetkessä. Ollaan mahdollisesti salilla peilin edessä perse pystyssä ja huulet Aku Ankkana törröllään, salilla ollaan käyty joskus ja silloinkin vain käyty, ei treenaamassa.

  Tindereitä ja muita vastaavia käyttäviä naisia ei kannata ajatella kuin pelkkänä panona, heistä ei ole suhteeseen. Jossakin syvällä pääkopassa näilläkin naisilla on ajatus mahdollisesta parisuhteesta mutta se on vain heikko tuntemus joka jää opitun nykynaisen roolin taakse, johon ei kuulu hyvä ja turvallinen parisuhde. Nämä naiset luulevat/uskovat, että se seuraava mies on se oikea ja taas se seuraava jne. Sarjadeittailijoiden karu kohtalo on jäädä lopultakin ilman vakaata parisuhdetta ja perhettä, havahtua biologisen kellon sammuessa kalenterista sivujen loppuneen ja katkeroitua.

  Nämä naiset on suht’ helppo tunnistaa ja välttää kontaktia heidän kanssaan, heihin ei kannata uhrata aikaansa edes heikomman miesaineksen. Mistä nämä sitten tunnistaa, läskit eli nykyään kehopositiiviset kaupunkilaisnaiset, tatuoidut, varsinkin runsaasti tatuointeja omaavat, erilaisin lävistyksin itseään korostavat, poikkeuksellisen hiusvärityksen omaavat (vihreät, siniset tai sateenkaariväritys), hippimäinen pukeutuminen, kannabislehden/Antifa, Black Lives Matter- kuvitus laukussa, paidassa tms., välttäkää miehet näillä merkeillä olevia naisia, heistä ei ole kuin ongelmia.

 12. Mitöäh 😲 Oluen kittauksella voi just osoittaa olevansa alfa 🍺🍺🍺 Jos voi kylmän viileesti kitata olutta päivästä toiseen ja samalla pitää itsensä fyysisesti hyvässä kunnossa, niin silloinhan sitä vasta alfa onkin 😂 Oikein multitaskaaja alfa 🍺

 13. Eli laiva on lastattu työttömillä, naisten vihaajilla ja ilmeisesti muuten vain katkerasti seurusteluelämässä epäonnistuneilla. Allekirjoittaa lukijoista saamaani kuvaa entisestään.

 14. Venäläiset ja ukrainalaiset naiset ovat myös kauhuissaan lännen henkisestä degeneraatiosta ja homosaatiosta. He eivät nimenomaan salli lapsiensa degeneroimista ja homosaatiota tai mitään muutakaan. Lähtevät kävelemään jos suomalainen mies alkaisi puhumaan jotain henkistä degeneraatiota. Monikulttuurisuus ja muut paskat eivät tule heidän kanssaan kyseeseen.

 15. Suomalaiset kylmät ja hyvin feministiset naiset eli lähes kaikki naiset pelaavat itsensä ulos suvun jatkamisesta. Eli vaikka asia ei suomalaisia naisia kiinnostaa, niin he eliminoivat itsensä ja eivät saa valkoisia jälkeläisiä ja hyvä näin. Antaa suomalaisten naisten tehdä lapsia hyvin älykkäiden neekerien ja hyvin älykkäiden arabien kanssa.

 16. Moni Laittoman Lehden lukija on hyvin järkevä ja asioista perillä. Älykkäät ja aitokansallismieliset ihmiset lukevatkin myös Laitonta Lehteä.

  1. Minä luen myös. Tämä ns. lehti on täynnä tyhjää potaskaa. Todennäköisesti en ole aitokansallismielinen enkä järkevä.

 17. Entiset sukupolvet ja kaukoaasialaiset ovat aina tienneet, että useimmiten huonot naiset tunnistaa mm. runsaista ja suurista tatuoinneista. Hyvät naiset eivät ravaile baareissa jne.

  Kannattaa unohtaa myös Tinderit ja muut vastaavat. Totaalista ajanhukkaa, sillä huonot naiset löytyvät juuri Tinderistä, baareista ja vastaavista paikoista.

  Miehet hakeutukaa kristittyihin uskovaisiin piireihin ja kristittyjen käyttämiin deittipalveluihin.

  Uskovaiset kristityt ja viikottain tai ainakin kuukausittain kirkossa käyvät ja usein rukoilevat naiset ovat niitä parhaita mahdollisia naisia!

 18. Höpönlöpön. Seittemänkymppinen ukko olen 180cm pitkä ja 105 kiloa painan. Naista piisaa senkin kerkeä hoitamaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*