7 thoughts on “Australian poliisivaltio

 1. Ei ole tulossa Suomeen jollette te idiootit ehdoin tahdoin halua lähteä haastamaan poliisia. Mielenosoituksiin saatte ehkä sen sata tonttua joiden määrän Marcoliini sitten paisuttelee valheillaan täällä miljoonaan.

  1. Oikea MITÄTÖN (nimetön) on aivan kuutamolla, kaikki on pelkkää salaliittoteoriaa. Yksinkertainen kysymys sinullekin, olisitko uskonut vuosi sittem, että Suomessakin ihmiset ollaan peloteltu käyttämään naamavaippoja, joista viranomaisetkin sanoivat, ettei niillä ole virustorjunnan kannalta hyötyä? Samaa sanoi Pääministerimmekin.
   Tässä tulee hyvin esille kuinka helvetin yksinkertainen meidän pääministerimme on, hänhän möläytti ohi suunsa myöhemmin, että maski ei suojaa mutta sillä on singnaalivaikutus. Tämä on juuri sitä mitä mm. Englannissa hallituksen tilaama kansanpelotteluohjelma käyttäytymistieteilijöiljä kertoo, luodaan pelko ja annetaan esim. maskipakko joka luo epäileville hiljalleen mielikuvan vakavasta tilanteesta ja saa näin heidätkin alistumaan ja pelkäämään.
   Marinia on varmasti ripitetty korkeammalta taholta tuosta ”idioottimaisesta” paljastuksestaan signaalivaikutuksen luomisesta, eihän sitä olisi saanut kertoa kansalle. No nämä vaipat naamalla kulkevat ovat niin yksinkertaisia, että edes tälläinen totuuden kertominen ei heilauta uskoa Sannaan ja hänen kumppaneihinsa.

   1. Totta.. Ajatella että Laittoman Lehden eliitti on yksin oikeassa koko maailman terveydenhuoltoa vastaan. Kuinka ollakkaan vaaleissa joka kerta epäonnistuja on päässyt juutalaisen salaliiton juonesta kärryille, jossa päätarkoitus on saada ihmiset käyttämään maskeja maailman laajuisesti. Tämä miljoonien ja taas miljoonien ihmisten punoma juoni, hintalapusta nyt puhumattakaan on selvää vain messiaan seuraajille eli teille. Kumpi tässä nyt on kuutamolla.

 2. Tämä on sinun parhaaksesi. Valtio pitää sinut turvassa. Valtio on ystäväsi. Luota valtioon. Valtio kertoo totuuden. Lässyn lässyn.

  Minä ja lapseni emme tule koskaan alistumaan ja uskomaan mitään mitä poliittinen poliisi kertoo.

  Poliisi on vihollinen ja kansanmurhaaja. Älä koskaan luota poliisiin!

  1. Luota vain messias Marcoliiniin, vain hänen seuraajansa ovat oikeutettuja absoluuttiseen totuuteen jonka hän armollisesti jakaa alamaisillee. Pyhitetty olkoon Marcoliini, nyt ja ikuisesti, Aamen.

   1. Kun noin paljon kiristää pipo, niin mikset tee omaa sivustoa. Hyvä sivusto tämä Laiton Lehti on kun sinäkin jatkuvasti roikut täällä. Mikä lienetkään, joku punanutturainen transupoika.

    1. Enemmän vanne sinua tuntuu häiritsevän. En minä jaksa tehdä sivustoja, kun faktaa on netti täynnä. LL:n valheita tulen kyllä kritisoimaan niin pitkään kuin mahdollista. Ja ei, ikävä kyllä en ole transu, joten joudut etsimään seuraa muualta. Happy hunting!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*