Marco de Wit 25 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo pitkään muistuttanut, että suomalaisissa on monia erittäin hyviä puolia, kuten älykkyys (joskin vähäisellä hajonnalla, joka estää suurten lahjakkuuksien syntymisen), rehellisyys ja rauhallisuus. Nämä ovat kuitenkin kääntyneet suomalaisia vastaan, koska suomalaisissa on yksi ERITTÄIN murhaavan huono puoli: Auktoriteettiuskovaisuus.

 

Tämä johtuu osittain itäisistä geeneistä ja osittain pohjoisesta ilmastosta, joko on opettanut suomalaiset taistelemaan luontoa eikä huijareita vastaan. Niinpä suomalaiset ovat kaikista eurooppalaisista innokkaimmin alistuneet koronatyranniaan.

 

Säälittävin esimerkki tästä on maskihulluus eli homeisten naamavaippojen orjallinen käyttö. Siis vaikka alunperin vuosi sitten viranomaisetkin myönsivät niiden olevan haitallisia. Sitten kun viranomaiset alkoivatkin ristiriitaisesti suosittelemaan maskien käyttöä, niin käyttöprosentti on ollut Euroopan korkein. Eikä loppua ole näköpiirissä! Muissa pohjoismaissa maskisuosituksesta on jo luovuttu, mutta Suomessa sitä vain jatketaan!

 

Suomalaiset noudattavat viranomaisten suosituksia orjallisesti, vaikka ne ovat ristiriitaisia ja suorastaan järjettömiä. Jopa valtamediakin on tämän huomannut, mutta se ei ole suomalaisten orjamaisuutta vähentänyt!

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Suomalaiset jatkavat näitä lukuisia ja ristiriitaisia rajoituksia, vaikka Ruotsikin on niistä luopunut. Ruotsi ei myöskään ota käyttöön koronapassia.

 

Ei ihme, että historian saatossa ruotsalaiset ovat olleet valloittajia ja suomalaiset valloitettuja. Niinpä suomalaiset ihan onnessaan alistuvat globalistiselle valtaeliitillekin.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Koronatyrannia jatkuu Suomessa, vaikka Ruotsikin jo lähes vapaa!

 1. Suomikin kohta vapautuu ja sekös Marcoa vituttaa kun ei enää kohta voi jauhaa tota koronadenialismi-harhaa. Sitten on enää jäljellä vain juutalais ja naisviha. Ainiin ja eternal ”poliisi on vihollisemme-viha”. Siinä se surkea loppu-elämä sitten menee. Surkeutta ja vihaa päivästä toiseen.

  1. No sitten tulee maakuntavaalit joiden vilpillisestä vaalituloksesta voi jauhaa taas puolivuotta, kun ei taaskaan tullut valittua. Marcoliinihan on mielestään täydellinen, jännä vain että koko maailma on salaliitoin asettunut häntä vastaan.

  1. Luuleeko joku oikeasti että tämä oli tässä? :D:D:D:D:D

   Nyt on vasta saatu kansan tottelevaisuutta testattua ja voit olla varma että ennen kevättä, kansalle on laadittu täysin uudet reittiohjeet.

   Tämä hulluus tulee ainoastaan tiivistymään ja lisääntymään. Uusi alku saadaan siitä kun ”demokraattisesti” valittu valtiojohtomme ryhtyy vaatimaan testauksen tehostamista, mahdollisesti jonkun alueellisen ”tautiryöpsähdyksen” johdosta tmv.

 2. Mihin tuo on uiskentelemassa? Luuleeko se olevansa uima-altaassa? Ilmeisesti luulee kun on ottanut naamarätinkin pois ettei kastu.

  Näyttää ainakin ihan maaniselta kuten myös puhekin kuulostaa, ei yhtään ymmärrettävää lausetta.

 3. Ei Suomessa ole tanssikieltoa. Eilen olin tansseissa ja kohta menen taas tansseihin. Elokuun alusta ainakin täällä Päijät-Hämeesä on humpattu.

 4. Tämä hulluus ei tule loppumaan ennen kun valta on vaihtunut ja nykyiset poliitikot on tuomittu pitkiin tuomioihin.
  Sanna & Krista tulee saada esimerkillisesti erittäin ankarat rangaistukset.
  Ja lista on pitkä entisiä ja nykyisiä poliitikkoja ja ”vaikuttajia”.
  Noutaja tulee vielä…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*