4 thoughts on “Päivän video: Koronapolpo

 1. Australiassa tapahtuu hyvin pahoja asioita joihin meidän tulee myös reagoida.
  Samaa tapahtuu Euroopassa sekä Kanadassa (ja kaikki n.s. valtamediat sensuroi näitä tapahtumia).

  Ladatkaa TikTok (josta näette viimeisimmät uutiset maailmalta).
  Tiedoksi, TikTok on tällä hetkellä toistaiseksi ainoa kanava jossa videoita ei ole vielä sensuroitu…
  (TikTokissa on paljon tyttöjä jotka tykkää näyttää itseään… Katsokaa jos siltä tuntuu mutta ”skrollatkaa” mimmit helvettiin ja seuratkaa niitä aitoja uutisia…)

  Jollei kansa ala vastustamaan tätä hulluutta niin kohta löydät itsesi ja perheesi myös joltakin ”leiriltä” tai vastaavasta ”kuntoutuskeskuksesta”…
  Ollaan eletty yli 70 vuotta jossakin Utopiassa jossa ”kaikki” on hyvin ja poliitikot ovat mukamas maan ja kansan puolella, ja paskat…
  Silmät auki ja pää ulos sieltä perseestä…

  Päin helvettiä ollaan menossa mikäli tyhmä kansa jatkaa tätä samaa ”saamattomuutta”…
  Marin & Kiuru ja Co (+ Niinistö) tulisi saattaa valtakunnanoikeuteen ja lukita ne tyrmään ja helvetin pitkäksi aikaa.

  Nyt Suomalaiset, nostakaa se vetelä selkäranka ja luuranko ylös sieltä housuistanne ja palauttakaa ryhtinne…
  Kansan voimalla saamme rikolliset poliitikot tuomiolle…

 2. Nyt se vasta alkaa, jos kansa ei ala vastustamaan sankoin joukoin:

  Great reset, suuri nollaus. Kaikki omaisuus siirretään valtaa pitävälle WEF:lle josta tulee yksi maailmanhallitus psykopaatti Klaus Schwabin johdolla. Valtio ottaa ihmisten omaisuuden, asunnot, autot ja kesämökit, rahat ym. ja kansalaiset joutuvat maksamaan kaikesta vuokraa valtiolle, siis jo kerran omaksi ostetusta asunnosta joka siirtyy valtion omistukseen.

  Lisäksi tulee seuranta ja digitaalinen identiteetti, jokaiselle seurantasiru ja pakolliset rokotukset. Ilman niitä ei saa kansalaispalkkaa, joka tulossa kaikille ja pakkotyö, eikä pysty käyttämään pankkitiliä, käymään kaupassa tms. eli täysin suljettu yhteiskunnan ulkopuolelle.

  Tämä on WEF:n ja YK:n The Great Reset, Agenda2030, jossa tärkeässä osassa myös depopulaatio, jota nyt toteutetaan myrkkypiikeillä.

  Kaikki koronarajoitukset, sulut, etätyöt ym. tähtäävät pk-sektorin alasajoon, ihmisten työttömyyteen, valtion velkaantumiseen, jonka Marin jo aloitti kun hyväksyi perustuslakivaliokunnan kirjallisesta kiellosta huolimatta EU:n ”elvytyspaketin”. Kun Suomi ei enää kykene selviämään veloistaan, se myydään WEF:lle.

  Samassa koulutusohjelmassa, YGL:ssä oleva henkilö paljasti, jossa mm. Marinkin on, että kaikki siinä olevat ovat vahvasti sitoutuneet noudattamaan Great resetiä, tämän paljasti tutkiva journalistilehti Avoinmedia juuri. Muita tuossa psykopaatti Klaus Schwabin ohjelmassa mm. saarikko, grahn-laasonen, haavisto, harakka ym. Maanpettureita kaikki, pahimpia kansan vihollisia mitä Suomella on koskaan ollut!

  Tässä näitä WEF:ssä uudelleen ohjelmoituja robotteja:
  https://pbs.twimg.com/media/E0ISMQcWYAIjKGy?format=jpg&name=medium

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*