Marco de Wit 26 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suurin osa poliiseista ei suinkaan ole tullut poliiseiksi, koska haluavat palvella ihmisiä. Päinvastoin. He haluavat usein pomottaa ja alistaa ihmisiä.

 

Monet poliisit ovat raukkamaisia hyeenoja. Niinpä kun annat poliiseille totaalisen vallan hyökkäillä ihmisten kimppuun, niin jälkikin on sen mukaista.

 

 

Poliisit kuitenkin unohtavat, että heitä on vähän ja kansalaisia paljon. Jos tarpeeksi alistaa ihmisiä, niin jonain päivänä he nousevat poliiseja vastaan. Siinä vaiheessa moni poliisi kirjaimellisesti revitään kappaleiksi.

 

Tässä esimakua, kun pari poliisiautoa jää ihmisjoukon keskelle.

 

Poliiseille tulee tosi kova kiire lähteä karkuun.

 

=

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Australian koronasota kiihtyy! Poliisit teurastetaan?

  1. Vallankumous on alkanut. Moni poliisi tullaan tuomitsemaan erittäin ankarasti vallankumouksen jälkeen.

    Poliisi on vihollinen.

  2. Lienee totta että suurin osa poliiseista pääsee purkamaan agressioitaan joita luo olla yleisen naurun ja pilkan kohteena. On toki niitäkin jotka eivät kiihotu tai menetä malttiaan koska joutuvat elämään itsensä kanssa. Sitten on vielä kokoaan oma ryhmänsä ihmisiä jotka ovat kovettaneet sydämensä kivikoviksi. Usein he johtavat erilaisia järjestöjä ja niitä sanotaan politiitkoiksi.

    Mutta asiaan… Jos jokukuristaa niin silloin ei kyllä tule kurkusta pihaustakaan. Niin että niin kauan kun kuuluu puhetta tai huutoa että ”en saa henkeä”, niin niin kauan ei kyllä kuristeta.

    Tässä totalitäärisessä maailmassa johon olemme menossa, olisi nyt hyvä ihmisten lopettaa kaikkinainen maskien käyttö ja käsien peseminen niistä käsidesi autoamaateista. Eli, aletaan elämään niinkuin ennenkin. Ja jos on jotain paikkoja jonne ei pääse ilman maskeja ja käsidesejä, niin ei mennä niihin. Mutta ei myöskään marmateta että ei päästä niihin. Suljetaan ne järjestäytyneen yhteiskunnan ulkopuolella. Ja jätetään ostamatta kaikki sellaista paikoista joissa myyjät käyttävät maskeja. Rahaa ne uskoo, ei ne mitään muuta usko.

  3. Historiallisesti voin sanoa, että maailmalla poliiseille käy lopulta hyvin huonosti jos historia toistaa itseään. He ovat vielä suurissa joukoissa ja vallan huumassaan hyvin ylimielisiä vihollisia, mutta lopulta heille varmaankin käy erittäin huonosti ja hyvä voittaa. Paskiaisilla on aina paskainen loppu.

  4. Poliisit tekevät vain työtään ja valkoiset neekerit eli vasemmistohuligaanit tekevät mitä vaan ja aina ympärille kädet ojennetaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*