Marco de Wit 26 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukija kirjoittaa:

 

Alla olevalla videolla tohtori Edward Dutton käy läpi osittain myös geenipohjan laajentumiseen liittyvää asiaa, eli minkälaiset miehet ja naiset kiinnostuvat enemmän ulkomaalaisista.

 

Suurin osa miehistä ei ymmärrä minkälaiset naiset esimerkiksi kiinnostuvat tuntemattoman taustan omaavista kehitysmaalaiaista miehistä. Todellisuudessa hyvät geenit omaavat laatunaiset näkevät ainakin kehitysmaalaisten miesten monet riskit. He tietävät riskeeraavansa jälkeläistensä tulevaisuuden.

 

Monikulttuurisia parisuhteita harrastavat eniten matalan tuloluokan nopean elämänhistorian naiset, joita on syntynyt teollistumisen myötä yhä enemmän. Hitaan elämänhistorian naiset taas välttävät enemmän parisuhteita kehitysmaalaisten miesten kanssa, koska he aistivat tällaisten parisuhteiden eri riskit.

 

Yksi monista suomalaisia kansanmurhaavista asioista on kuitenkin nykyinen talousjärjestelmä, jossa suomalaisilla miehillä on lähes mahdoton saavuttaa varallisuutta ja varsinkin naisia enemmän. Tämä saa automaattisesti monet naiset kiinnostumaan ulkomaalaisista miehistä ja jopa kehitysmaalaisista miehistä luonnottomankin paljon.

 

Monilla suomalaisilla miehillä ei nimittäin ole enää kunnon statusta. Samalla kehitysmaalaisten statusta on keinotekoisesti nostettu erilaisten kiintiöiden ja positiivisen syrjinnän avulla, jotta suomalaiset naiset myös kiinnostuisivat sekaliitoista ei-suomalaisten kanssa.

 

Nykyinen talousjärjestelmä myös rahoittaa vahvaa valtiota, joka on feminismin suurin liittolainen, joka tuhoaa yhteiskunnan ja perheet. Ilman vahvaa valtiota ja suuryrityksiä myös feministinen liike olisi paljon heikompi. Rahaeliitti on vahvan valtion avulla korvannut kaikki naisten aiemmin tarvitsemat asiat vahvan valtion jakamilla tukiaisille ja teennäisillä korvikkeilla. Niinpä naisista on alkanut tuntua, etteivät he oikeastaan tarvitse miehiä mihinkään.

 

Näistä kaikista insentiiveistä ja valtavasta aivopesusta huolimatta sekarotuiset parisuhteet ovat todellisuudessa kuitenkin hyvin harvinaisia. Sekarotuiset avioliitot ovat vielä harvinaisempia. Valtavasta aivopesusta huolimatta ihmisten vaistot ohjaavat heitä olemaan sekoittumatta muihin kansoihin ja rotuihin, koska tämä on monella tapaa evolutiivisesti riskaabelia jälkeläisten eduille.

 

Ankaran luonnonvalinnan palautuessa ja sisällissodan käynnistyessä sekarotuisten liittojen riskit tulevat esille hyvin karmealla tavalla. Monien sekaliittojen jälkeläiset tulevat olemaan maanpettureiden, islamistien, jihadistien jne. puolella. Tällöin kantaväestö tulee tekemään yhteistyötä ja luottamaan vain valkoisiin, jne.

 

Lisäksi kehitysmaalaisten geenit eivät monella eri tavalla sovi Suomen ankaraan ja monimutkaiseen ympäristöön. Lisääntyminen geneettisesti erilaisten ihmisten kanssa on aina suuri riski ainakin pitkällä aikavälillä, koska esimerkiksi suomalaiset ovat hyvin pitkälti sopeutuneet nykyiseen ympäristöön varsinkin ryhmätasolla. Juuri tämän takia ihmisten vaistot ohjaavat heitä olemaan sekoittumatta muihin rotuihin ja kansoihin, sekä olemaan luottamatta erilaisiin ihmisiin.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Haluavatko naiset oikeasti naida afrikkalaisia?

 1. Joo, ihan varmasti lukija kirjottaa… Kyllä tuo on ihan selvästi herra päätoimittajan kynästä tullutta tekstiä. Never stop the madness Marco!

 2. Marco, tässä on esitetty aiheesta tieteelliset perusteet. Nyt väitöskirjan tekoon. Mari, eikö olisikin hienoa, esitellä suvulle : Tässä on puolisoni FT Geurt Marco De Witt.

 3. Suomalaisten naisten kannattaa herätä pariutumaan rohkeiden ja kunnon suomalaisten miesten kanssa ja hankkimaan paljon lapsia. Rotupettureita ei tulla auttamaan konflikteissa ja kriiseissä. Esimerkiksi kunnon venäläiset ja ukrainalaiset naiset eivät koskaan lähtisi kehitysmaalaisten miesten mukaan ja eivät taatusti kannata homosaatiota ja henkistä degeneraatiota.

  Suomalaiset naiset toimivat nykyisin omia ja omien jälkeläistensä etuja vastaan ja niitä vahingoittaen. Heidän on korkea aika herätä lapsien tekoon ja siihen mitä miehiä suosia. Suomalaiset miehet eivät katso hyvällä naisten rotupetturuutta. Vai luulevatko suomalaiset naiset, että rotupettureita autetaan ja tuetaan ja katsotaan hyvällä sekarotuisia lapsia?

 4. Mitä noi kolme ensimmäistä kommentoitaa oikein sössöttää. Niistä kukaan ei vissiin ole lukenut Duttonn julkaisuja. Itse vähän enemmän kuin lukeneena kuin ihmiset jotka kertovat oppiarvokseen ”kova elämän koulu”, allekirjtoitan Duttonin julkaisut täysin. On nimittäin niin että usein ongelman näkee vasta kun sitä katsoo kauempaa. Samalla tavalla kun me näemme Iso-Britanian ongelmat, Dutton näkee Suomen ja suomalaisten ongelmat.

  Nopean- ja hitaan elämäntyylin ihmisiä sanotaan usein myös suoriksi- ja vanhoiksi sieluiksi. Vanhat sielut ovat harkitsevimpia ja nuoret menevät usein vain rahan ja nautintojen perässä. Siksi ne usein ovat taloudellisestikkin muita useammin taloudellisessa ahdingossa. Pitää olla uusimmat omena-puhelimet mutta rahaa ei sitten riitäkkään ruokaan tai vaatteisiin. Tai pitää olla uusi auto vaikka osamaksulla, mutta vuokrarahat pääsääntöisesti saadaan asumistuesta jne.

  Tähän samaan kategoriaan menee mm. naisten miesvalinta rahan perässä. Ja milläs nimellä tällaisia naisia kutsutaan jotka valitsevat miehensä rahan perusteella ja haluavat heiltä rahaa?

  On vahinko että yhteikunta vahvistaa käsitystä rahan ja mammonan kaikkivoipaisena onnellisuuden luojana. Päinvastoin, se luo ympärilleen vain lisää kurjuutta. On enemmän mammonaa jota pitää enemmän vakuuttaa ja korjata joka luo lisää menoja joka luo tarpeen saada enemmän palkkaa joka tarkoittaa korkeampaa tuloveroa joka tarkoittaa että pitää saada enemmän palkkaa… Ja oravanpyörä on valmis.

  Maailmassa on järkeviä nuoria jotka vielä osaavat ajatella. Ne pitää vain saada perheellisiksi pitkäkatsantoisen puolison kanssa ennenkuin ne täyttävät 24 vuotta. Sen jälkeen useimmat naiset ovat menetettyjä. Ne alkavat erittäin harkitseviksi ja tämä jatkuva harkinta sekä taloudellinen varmistelu tekee sen että ne usein hukkaavat onnensa. Liian suuri valintojen määrä ja mahdollisuudet saavat ne jähmettymään paikoilleen. Eläkkeellä onnellisimpia tuntuvat olevan naiset jotka tekivät lapsensa ennen 27:ää ikävuotta.

 5. Vaikka valkoiset naiset ja suomalaiset naiset ovat tehneet valtavan virheen joka tulee kostautumaan heille ja heidän jälkeläisille itselleen, on totta että naisissa on kuitenkin eroja.

  Juuri ne roskanaiset pettävät herkemmin ja pettävät rotunsa ja kansansa, kun taas kunnon laatunaiset eivät lähde kovin herkästi uusiin parisuhteisiin ja näkevät sekaliittojen suuret riskit.

  Sekaliitot ovat usein myös sosiaalinen riski, sillä muut ihmiset halveksuvat rotupettureita ja heidän jälkeläisiään. Hyvät laatunaiset aistivat että ei ole myöskään tässä mielessä järkevää saada sekarotuisia lapsia, sillä varsinkin ankaran luonnonvalinnan aikana me autamme ja tuemme vain puhdasrotuisia lapsia ja ihmisiä.

  Velalla luotu hyvin teennäinen ja materialistinen yhteiskunta hämää usein sekä miesten, että naisten vaistoja, naisten vaistoja vieläkin enemmän. Tämä kostautuu kuitenkin lopulta rotupettureille.

 6. Usein naiset eivät nimenomaan ajattele loogisesti, vaan toimivat erittäin paljon eri vaistojen ja tunteiden mukaan. Aikaisemmin heimojen miehet ovat pitäneet huolen siitä, että naisten ei ole niin paljon tarvinnut ajatella mitään todellisia asioita, jolloin naiset ovat enemmän kehittyneet ajattelemaan elämää ja maailmaa mm. sosiaalisten suhteiden ja perheiden kautta. Tämän takia onkin katastrofaalista antaa naisille liikaa vapauksia ja valtaa, sillä he tulevat kirjaimellisesti hulluksi jos heidän pitääkin itse ajatella ja päättää.

  Naisten rotupetturuuden lisäksi miesten keltakuume pitää pistää kuriin. Stop miestenkin keltakuume ja stop suomalaisten kansanmurha. Suosi suomalaista, älä ulkomaista.

 7. Älykkäät ihmiset naivat älykkäitä ihmisiä, parisuhteen toimivuus pitkällä tähtäimellä vaatii samalka aaltopituudella olemista. Afrikkalaisten keskimääräinen älykkyysosamäärä liikkuu 60 – 80 tienoilla. Toki joukossa on aina poikkeuksia, kansallinen ÄO on keskiarvo. Mustan kanssa pariutuneista suomalaisista paistaa yleensä täkäläisittäin keskiarvon alle jäävä älykkyysosamäärä. Tämä tietysti on toisaalta hyvä asia, kun älykkäät ja vähemmän älykkäät eivät pariudu keskenään ja tuota keskitasoisia lapsia heikentäen pääomaa. Ongelma on kuutenkin se, että näissä seka-avioliitoissa miehen kulttuuri (islamin usko) sanelee myös naisen tehtävän synnyttäjänä ja lapsiluku on kantaväestöä suurempi. Tätä kehitystä tuetaan yhteiskunnan toimesta lapsilisin, jotka ovat maahanmuuttaja- ja seka-avioliittoperheissä keskeinen tuloerä Älykäs suomalainen nainen taas haluaa kouluttautua ja hankkia hyvätuloisen ammatin ja lykkää näin ollen lasten saantia myöhemmälle iälle, jolloin lapsiluku jää pieneksi. Toisaalta älykäs nainen ei halua suurperhettä haittaamaan uraa. Älykkään naisen älykäs puoliso ajattelee samalla tavalla. Näin ollen älykkyydeltään keskitasoiset tulevat määrällisesti syrjäyttämään älykkäät suomalaiset, ellei kehitykseen puututa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*