Marco de Wit 27 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Lauantaina järjestettiin eduskuntatalon edessä lastensuojelubisnestä kritisoiva mielenosoitus. Tämän jälkeen marssittiin Senaatintorille.

 

Nykyään lastensuojelu on toisaalta itsevaltaisten sossutanttojen ja toisaalta heidän kanssaan yhteistyössä toimivien jättifirmojen käsissä. Tämä on pahin mahdollinen yhdistelmä, jossa tulevat esiin sekä julkisen että yksityisen sektorin pahimmat puolet.

 

Laiton Lehti kannattaa useimmiten yksityistämistä ja ulkoistamista, MUTTA EI MISSÄÄN NIMESSÄ kahdessa asiassa:

 

1. Veronkanto

Veronkannon ulkoistaminen ja yksityistäminen nostaisi todellista veroastetta valtavasti. Itse asiassa suurimman osan maailmanhistoriaa verotus oli ulkoistettu yksityisille, jotka saivat bonusta kantamastaan veroista. Tämä teki veronkannosta äärimmäisen tehokasta ja raakaa samalla tuhoten talouden.

 

2. Lastensuojelu

Lastensuojelun ulkoistaminen yksityisille kääntää kaikki markkinatalouden lainalaisuudet päälaelleen eli KANNUSTAA maksimoimaan lasten huostaanotot ja tekemään niistä mahdollisimman pitkiä. Tämä on väistämätöntä, koska ulkoistaminen saa yksityiset jättifirmat lobbaamaan ja manipuloimaan yhä enemmän ja pidempia huostaanottoja.

 

Näin lastensuojeluun uppoavat sadat miljoonat eurot eivät mene perheiden tukemiseen, vaan firmoille. Sillä samalla rahalla mitä firmoille ja sijaisperheille maksetaan voitaisiin taatusti saada suuri ellei peräti suurin osa perheistä sellaiseen kuntoon, että lapset voivat jatkaa kotona asumista.

 

 

Veronkanto ja lastensuojelu ovat viimeisiä asioita joita kannattaa ulkoistaa ja yksityistää. Tai tarkemmin sanottuna niitä EI koskaan pidä ulkoistaa.

 

Tämä käy ilmi myös näiden mielenosoittajien puheista.

 

 

Mielenosoitus on poliittisesti sitoutumaton eli osallistujilla on hyvin erilaiset taustat. Kaikki kuitenkin haluavat ajaa alas lastensuojelubisneksen.

 

Mielenosoitusta vetää Mari Kosonen, joka on Pirkanmaalla ehdolla aluevaaleissa. Puheet aloittaa Espoon kaupunginvaltuutettu Jaana Valle, jolla on omakohtaista kokemusta sossumafiasta.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Loppu Lastensuojelubisnekselle -miekkari! Eli stop sossumafia JA yksityistäminen!

  1. Juu, yksi huostantettu, siitä saa huostaanottaja muistaakseni 9500e/kk koska ”huostaanotetulla lapsella pitää olla samat mahdollisuudet kuin muillakin lapsilla”. Ja päälle tulevat tietysti kulut esim. ratsastuksista ja ulkomaan lomaamtkoista. Halusisinkin tietää kuinka monen perheen vanhemmilla on laittaa lapseensa tuo 9500e/kk? Minusta tuo on pelkkää businesta.

  2. Totalitaristisessa Neuvostoliitossa oli aivan normaalia, että lapset varastettiin vanhemmiltaan jos pienet kansalaiset eivät alistuneet hallinnon tyrannialle.

    Me elämme nyt uuskommunismisessa järjestelmässä, jossa tyrannimainen hallinto kuvittelee olevansa lapsien omistajia. Sisäministerinä toimiva viherkommunisti Maria Ohisalo on toistuvasti hokenut mediassa ”kyse on meidän lapsista”, kun hän on yrittänyt perustella maassamme vallitsevaa koronatyranniaa.

    Miksi lastensuojelu ei puutu kommunistijärjestö Elokapinan suorittamaan aivopesuun, joka kohdistuu alaikäisiin lapsiin?!!

  3. Eihän sillä ole merkitystä miten verot peritään, koska verotus itsessään on jo kyseenalaista eli ryöstöä.

  4. Hyvä ,äärimmäisen tärkeä aihe!

    Nämä rikollisethan kiusasivat Marcoa ja Maria joka kerta kun joku mielisairas vasentaja oli keksinyt aivan järjettömiä tarinoita. Siinä nähtiin miten todella pikkusieluisilla ja idioottimaisilla ihmisillä on tässä maassa valtaa

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*