Marco de Wit 27 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Särmää omaan järjestelmään -nimimerkki kirjoittaa:

 

Kirjoitin kaksi napakkaa kommenttia. Kannattaisiko moderointi päivystykseen panostaa?

 

Miksi päästätte roskakommentteja läpi kuten risepoika, ja samaan aikaan ette julkaise kommentteja jotka tukee Laitonta Lehteä. Tai julkaisette suurella viiveellä.

 

 

Laiton Lehti vastaa:

 

Pahoittelut. Tänä viikonloppuna on ollut miekkareita sekä henkilökohtaisia kiireitä. Harkitsemme moderaattoreiden lisäämistä.

 

Toki myös katsomme, että pitäisikö kiristää häiriköiden moderoimista. Tässä modeilla on hieman eri linjat. Jotkut päästävät anarkistit ja muut häiriköt enemmän ääneen ja toiset eliminoivat välittömästi heidän kommenttejaan. Tässä on se oikuttelulta näyttävä ongelma, että näin häiriköiden kommenttien julkaisu muuttuu epätahtiseksi eli joku lievempi herja poistetaan samalla, kun toinen mode päästää läpi jonkun kovemman herjan.

 

Toisaalta ideana on antaa moderaattoreille paljon itsenäistä päätäntävaltaa, koska se nopeuttaa toimintaa. Jos alkaa tekemään jotain tarkkoja linjanvetoja, niin sitten modet eivät epävarmoissa tilanteissa moderoi lainkaan ja näin kommentit jäävät vieläkin pidemmäksi aikaa moderoimatta. Tämä sitten vielä entisestään sotkee keskustelua.

 

Suosittelemme, että kansallismieliset kommentoijat sanovat suoraan, jos pitävät joitain häirikköjä liian häiritsevinä ja kiusaavina. Tällöin modet helpommin sitten myös eliminoivat näiden kommentteja tai eliminoivat nämä häiriköt kokonaan.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Miksi Laittoman Lehden modet oikuttelevat? Häiriköt eliminoitava?

 1. Kyllä kaikki eriävät mielipiteet kannattaa poistaa, sillä tavalla pidetään mainostamaasi sananvapautta voimissaan.

  1. Teitä saattaa haitata jos ryhmäläisenne ei pääse täyttämään kommenttikenttää tyhjänpäiväisellä ja äkäisellä, kuten vaikka Twitterissä. Minä taas kiitän aina kun vastaavia moderoidaan. En saa kirjoittaa kaltaistesi ylläpitämillä sivuilla, ja tämä vaikka aina kirjoitan asiallisesti. Siinä on paha epäsymmetria joka edes osittain korjaantuisi sillä, että täällä moderoitaisiin käänteisesti vastaavalla tavalla kuin tätä sivustoa vihaavien sivustoilla.
   Ei niitä tiettyjä pitäisi tarvita katsella joka paikassa.
   Valitatte päivittäin mm. kielenkäytöstä täällä. Kieltämättä se on välillä luotaantyöntävää, mutta idea onkin siinä, että oppii sisäistämään ydinviestiä ja ajatusta siitä riippumatta, onko se kuorittu paskaan[sic] ja kytkeytyykö suoraan kaunaan (silkkaa arvailua). Siinä voi silti olla aimo annos totuutta. Väittäisin, että tämän sivuston yksi pääfunktio on karaistuminen ja se että kukin tajuaa oletusarvoisesti, että jokainenhan loppujenlopuksi ajattelee ja jäsentää asiat itsekseen eikä niele valmiiksi pureskeltuna. Minulla on ajatuksia jotka ovat eri linjoilla tämän julkaisun kanssa. Ei haittaa. Opitaan olla heittämättä lasta pesuveden mukana. Jos sivusto olisi pelkkää pseudoälyllistä lässynläätä, parkua ja ininää kuten tyypilliset uusmarxistiset ja muut suvakkialustat ovat, niin tämä ei enää olisi LAITON? LEHTI.

 2. Niinkö on, että tämän julkaisun esittämien ajatusten kanssa erimieltä olevat ovat häiriköitä. Kyllä teidän vihaaminenne ltalehden ja Iltasanomien tekemiä juttuja arvostelette aika voimakkain sanankääntein. Tämän lehden motto on sananvapauden puolustaminen loppuun saakka. Vai onko sananvapaus sitä että se on vapaata ainoastaan silloin, kun samaa mieltä Marco De Wittin kanssa.

   1. Korjaan aiempaa kirjoitustani. Aiempi minä on sittenkin myös minä ja siis oikea Rise Poika ja olen Marco de Witin alterego, Antifa-versio pääpersoonastani.

    Välillä vain iskee sivupersoonani sisäinen konflikti jolloin unohdan olleeni ketä. Kaikki täällä kommentoivat ovat siis oikeasti minun sivupersooniani. Sehän on aivan selvää kun luen kommenttejani. Nyt tunnistan aivan selväti että minä olen minä, vain eri nimillä, sillä kyllä Marco Risen tunnistaa Oikean nimettömän tunnistaa vale nimettömän.

    Eli kaikki hyvin. Huomenna taas jatkan salaliittoteoriointiani siitä, olenko kirjoittanut, tai siis ketkä minät ovat kirjoittaneet minusta mitä ja olenko minä kirjoittanut artikkelin vai joku toinen tai kolmasbsivupersoonistani. Näitä arvailujanihan minä kommentoin joka päivä, en sille mitään voi.

 3. Ei tämmönen peli vetele.. Minusta täällä vaan paskaa jauhetaan. No okei anteeksi nyt minä käyttäydyn kunnolla.

 4. Laiton Lehti on erittäin laadukas kansainvälinen media, joten on sanomattakin selvää, että suvakeille/häiriköille ei pidä antaa mitään valtaa!

  Myöhemmin häiriköivät suvakit tullaan tietenkin lähettämään erittäin ankariin eheytyshoitoihin suljettuun eheytyskeskukseen!

 5. No ei tänne paljoa jää jos kaikki rokotteen saaneet kuolee ja vielä laittoman lehden kanssa eri mieltä olleet suljetaan laitoksiin.

 6. Pyydän että LL rupeaabsiivoamaan pois ne trollit kenellä ei ole mitään uutta sanottavaa päivästä toiseen. Niitä ketkä eivät varsinaisesti anna näkökulmaa artikkeleihin. Varsinkin niitä, ketkä aivan pakkomielteisesti roikkuvat LL palstalla roskakommentteineen. On muuten odotettavissa että muutamat niistä tulevat seuraavaksi kommentoimaan että tämä kommenttini olikin Marcon kirjoittama.

 7. Kyllä on raskasta luettavaa tommoinen kiukuttelu! Juu M de W on toisinaan vähän liikaa yhden asian mies, mutta kyllä täällä totuutta kansalle silti työnnetään! Mitä sitten, jos joku pöhelö ärmätöi julkaisuja vastaan? Tiedetään ainakin ,että täällä vierailee niitä aivopestyjä ja sitä kautta tihkuu siihen sakkiin muutakin kuin YLE paskaa!

 8. Eikun Marcoliini nyt haluaa vain vaientaa kaikki toisinajattelijat. Aina kun niin on koetettu tehdä niin hyvin on mennyt.

 9. Kommentointi on huuhaata, ajanhukkaa.

  Jos haluaa kirjoittaa – juttu sisälle ja silläviis. Oppii myöskin lukijat olemaan osa lehteä ja panostaa kirjoituksiin. Voivat perustaa myöskin omia kanavia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*