8 thoughts on “Päivän video: Antifa iski jälleen! (K16)

 1. Oliks tää se Silakkaliike? On kovin kutistunut pieneksi. No, illalla sitten juovat halpaa punaviniä ja ylistävät itseään koska ne oli aikoita jotka asettuivat ”fasistien” eteen ja uhrasivt itsensä. Harmi vaan että maski ei tehnyt yksilöiden nimiä suurelle yleisölle tiedoksi. Ja ehkä sielä illalla pistellään voitonjuhlissa patja-polkkaakin.

 2. Hetkinen! Oliko suvakeilla punaliput käsissä?!!

  On syytä muistaa, että kommunismi on tyranniaa ja kansanmurhaa. Kommunismi on kansanmurhannut ainakin 66 miljoonaa ihmistä. Joten natsien tekemä teoreettinen juutalaisten kansanmurha, jossa väitetysti kuoli 6 miljoonaa juutalaista on pelkkä vitsi kommunistien murhanhimon rinnalla!

  Jos suvakki kantaa punalippua, niin silloin hän kannattaa mm. ukrainalaisten kansanmurhaa, eli Holdomoria!
  Jos Polpo ei puutu punalippujen kanssa riehumiseen, niin silloin Helsingin Poliisi kannattaa suomalaisten kansanmurhaa!

  1. Tottakai niillä on punaliput. Arvostan sitä että ovat julkisesti kommunisteja mutta mitään muuta arvostettavaahan tuossa liikkeessä ei ole, päinvastoin

 3. Viherpunikkien huorahallitus takaa vapaat kädet punikkien riehunnalle. Horosalo antoi finstapolle käskyn ensimmäisen eloapinamiekkarin kukistumisen jälkeen ettei eloapinoille saa tehdä mitään ja varmasti ****silmä-Iris jatkaa samalla linjalla: Isänmaallisia saa ja pitää kohdella kovalla kädellä, mutta punikkien rikoksia katsotaan sormien läpi.

 4. Ei hyvää päivää mitä tämä maa oikein elättää. Korona on viimeistään sulkenut kaikki mielisairaalat, kun kaikenlaista hörhöporukkaa on huutelemassa kaduilla. Poliisilla on joko resurssit tai työt loppu, kun heillä on aikaa kuunnella tätä huutolaissakkia.

 5. Tuskin edes tietävät miksi fasismi syntyi, kunhan vain huutelevat jotain ja luulevat olevansa niitä hyviksiä. Surulliseen tilaan on Suomikin mennyt.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*