Marco de Wit 27 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ennen vanhaan persunuoret tunnettiin vallan vahtikoirina, mutta sitten persupuolue homottavan Sebastian Tynkkysen johdolla kirjaimellisesti eliminoi liian kansallismielisten ja arvokonservatiivien persunuorten järjestön.

 

Tynkkysen suojatit sitten perustivat persunuoret uudestaan tarkasti valikoidulla pienellä porukalla. Tämän jälkeen kokoukset siirrettiin Tynkkysen kotikaupunkiin Ouluun!

 

Nykyään persunuoret ovatkin natottavia ja arvoliberaaleja Riikka Purran puudeleita. Persunuoret menivät Purran nuoleskelussa niin pitkälle, että PERUUTTIVAT perinteisen persunuorten puheenjohtajatentin. Eihän voi sallia, että Purra joutuisi vastaamaan vaikeisiin kysymyksiin.

 

PS-nuorten pj-paneeli peruutettu! Jenna Simula tukee broileri Miko Bergbomia?!?

 

Niinpä kukaan ei ole enää kuullut persunuorista yhtään mitään. Edes suora demokratia, Fixit tai Ulos eurosta -kampanjat eivät enää kiinnosta persunuoria.

 

Persunuoret ovat myös luopuneet vallan vahtikoiran roolistaan persujen sisällä. Persunuoret eivät edes uskalla valittaa Suomen pahamaineisimman takapirun, Matti Putkosen johtamasta puoluekokouksen sähköisestä äänestyksestä. Ei vaikka tarkistuslaskentaa ei voi suorittaa! Persunuoria ei edes häirinnyt, että puoluekokouksessa ei pj-vaaleissakaan kerrottu paikalla olleiden äänioikeutettujen määrää. (Niinpä äänten määrä voi helposti olla pienempi tai suurempi kuin äänestäjien määrä.)

 

Persujen pj-vaalien oikeat tulokset paljastuneet? Purra 43%, Puisto 36%, Tiihonen 21%

 

 

Moni on ihmetellyt persunuorien puudelimaista passiivisuutta. Niinpä nyt vihdoin he ovat yrittäneet aktivoitua puhumalla pakkoruotsista.

 

Kuvassa linkki persunuorten sivuille

 

Hetkinen!

 

Tuossahan vastustetaan VAIN ylioppilaskirjoitusten pakkoruotsia. Pitkässä perustelussa ei sanallakaan mainita, että kyse olisi OSA pakkoruotsin vastaista kampanjaa.

 

No, ehkä se vain unohtui. Pitää katsoa persunuorten ohjelmaa.

 

 

 

Oho! Ohjelmassa kyllä kovasti korostetaan yleisellä tasolla suomalaisuuden puolustamista ja vieläpä puhutaan suomalaisuusliikkeestä, mutta kaikki konkretia on poistettu. Pakkoruotsista ei puhuta sanaakaan. Ei myöskään Fixitistä, markasta tai edes kansanäänestyksistä.

 

Villi arvaus: Voisiko tämä kaikki johtua siitä, ettei Purrakaan halua niistä puhua?

 

Pari vuotta sittenhän Purra kannatti ihan avoimesti pakkoruotsia. Hän kuitenkin perääntyi kannastaan pyrkiessään puheenjohtajaksi. Ei kuitenkaan kokonaan, vaan alkoi vaatimaan kolmatta pakollista kieltä eli takaporttia pakkoruotsiin!

 

Riikka Purra valehtelee TAAS: “En ole persuissa kannattanut pakkoruotsia.”

 

Purra on myös tehnyt kaikkensa lopettaakseen Fixit-, euro ja muut kansanäänestysprojektit. Jopa kaikki infokampanjat on lopetettu.

 

Kysymys Riikka Purraa fanittaville: Miksi Purra sabotoi Fixit-projektin?

 

 

Ei siis ihme, että Purran puudelit uskaltavat pitää ääntä vain ylioppilaskirjoitusten pakkoruotsista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Vastustavatko persunuoret enää pakkoruotsia?

 1. Kyllä ovat persut ja persunuoret degeneroituneet Jussi Halla-ahon aikana. Huomaa kyllä Halla-ahon olevan myrkyllinen mutantit, joka levittää ateistista noitamaisuuttaan joka puolelle.

 2. Ei tosta tynkkysjugendista kannata paljon välittää sillä ne on rakennettu vain puolueen johdon tarpeita varten. Persuilla ei oikeasti ole enää nuorisojärjestöä.

 3. Pakkoruotsihan on vain sitä varten että meillä on riittävä määrä ihmisiä joita ruotsalaiset voivat käyttää hyväkseen. Ruotsille olemme yhä edelleen alusmaa. Mikä näkyy mm. siinä että kerran pohjoismaisessa kokouksessa ruotsalaiset avoimesti ihmettelivät miksi juuri kukaan suomalalainen ei puhuruotsia nykyään. Että tilanne oli 10 vuotta sitten ihan toinen. Sanoin että se johtuu historiasta, emme me puhu venäjääkään. Norskit ja tanskaaliset räjähti nauruun ja minulle tuli paljon kavereita.

  Meille aina toitotetaan että suomea ei puhuta kuin Suomessa. Mutta ei ruotsiakaan puhuta kuin Ruotsissa. Miksi me siis opiskellisimme Bilderberg-kunkun äidinkieltä? Jotta olisime jatkossakin alusmaa?

 4. Kuvassa on pe*****!

  Ainoat asiat joita persunuoret vastustaa on tulevia eheytyshoitoja joihin ehkä joutuvat ainakin Tynkkynen, Hankamäki ja meikkaava pride-persu. Persnuoret vastustaa myös Tynkkysen kanssa parittelevan mustan homon tulevaa palauttamista Afrikkaan!

  Herää kysymys, miksi persnuoret eivät vastusta suvakkien vaatimusta(translaki) kriminalisoida eheytyshoidot?!!

 5. Eihän Persut ole koskaan vastustaneet pakkoruotsia. Sen näkee jo siitä että ne ei ole tehneet yhtään aloitetta pakkoruotsin poistamiseksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*