Marco de Wit 28 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tässä videossa Elokapinan porukka kertoo uhkaavansa poliisia terrorismilla. Jos eivät saa katkaista taas Mannerheimintietä, niin sitten katkaisevat yllättäen USEITA muita teitä.

 

Kyse on selvästi järjestäytyneestä rikollisuudesta, jolla uhataan ihmisten terveyttä ja jopa henkeä.

 

Miksei poliisi saman tien pidätä näitä terroristeja?

 

No, koska poliisia johtaa sisäministerinä vihreä terroristi Maria Ohisalo.

 

 

TOISAALTA ei voi muuta kuin ihailla miten vihreät TOSISSAAN yrittävät toteuttaa (sairasta) ideologiaansa. He käyttävät ihan samoja termejä – kuten kansanmurha – kuin mitä kansallismielisetkin, mutta myös USKALTAVAT toimia.

 

Jos kansallismielisillä olisi murto-osakaan vihreiden aatteen palosta ja rohkeudesta, niin Suomi olisi jo pelastettu.

 

Se ei nimittäin lopulta voita, joka on oikeassa, vaan se joka on rohkein.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

31 thoughts on “Elokapina painostaa ja uhkailee poliisia, nauraa päälle – salainen video paljastaa

 1. Niin.. Suomessa saa osoittaa mieltä. Eräskin sketsihahmo vietti vuoden torilla osoittamassa mieltään ilman yleisöä. Hän nyt teki sen ilman teiden sulkemisia, mutta silti. Loppu riippuu kuunteleeko poliisin ohjeistusta paikanvalinnasta.

 2. Kun suvakkeja vertaa konservatiiveihin ja kansallismielisiin millä tahansa videoilla, Edward Dutton on ollut täysin oikeassa.

 3. Laittoman Lehden toimitus ja Marco ihailevat aivan liikaa tätä suvakkien ”tehokkuutta”. Todellisuudessa heidän takanaan on kaikki rahaeliitin voima ja heidän korruptoituneet poliisit, jotka kaikin voimin suojelevat islamisteja, jihadisteja, militantteja, terroristeja, sekä hyökkäävät kaikin voimin kansallismielisten ja konservatiivien kimppuun, kaikin mahdollisin keinoin.

  On kyllä totta, että nykyiset suomalaiset miehet ovat uskomattomia pelkureita ja nynnyjä, mutta suvakit ovat mielisairaita naisia, joilla on koko rahaeliitin kaikki tuki takanaan. Eivät he ole mitään ”tehokkaita” vaan hyvinkin tehottomia. Tälläkin ryhmällä on valtava rahaeliitin rahoitus takanaan. Poliisien kaksoisstandardeista puhuen, kuinka pitkään Marco luulee menevän että poliisi hyökkäisi täysillä kimppuun kaikin voimin jos joku rahoittaisi vastaavasti aitokansallismielistä radikaalia ryhmää ja verkostoa?

  Ei kyse siis todellakaan ole tehokkuudesta vaan suuren rahan voimasta ja siitä, että näillä ihmisillä on koko rahaeliitin kaikki tuki takanaan!

  1. Todella hyviä pointteja. Toisaalta vihreissä nuorissa on selvästi korkeamman älykkyysosamäärän porukkaa, jotka osaavat hyvin järjestää monenlaisia miekkareita ja operaatioita. He osaavat myös hyvin aivopestä omia kannattajiaan ja yleensäkin siirtää Overtonin ikkunaa. Toisaalta pointtisi on todella hyvä, koska suvakeilla on valtaeliitti puolellaan. Tuskinpa suvakit olisivat pystyneet puoleenkaan ilman sen tukea.

 4. Sitten kun olet ostanut poliisin puolellesi niin voit itsekin naureskella poliisille. Marco ei tätä tunnu ymmärtävän. Poliisi on vihollisemme ja on todellisuudessa suvakkien, ei meidän puolella.

 5. Marco luulee vielä poliisin olevan millään lailla Suomen kansan puolella. Hahah. Kulissien takana poliisit tukevat täysillä huumekauppaa, terroristeja, militantteja ja suvakkeja. Ei ole mitään hyviä kenttäpoliiseja ja hyviä poliiseja. Milloin Marco uskot?

  Eivät poliisit, kukaan poliisi, ole missään vaiheessa tulossa sinun tai Suomen kansan apuun! Ei ole mitään hyviä Schroderus, Kattelus tai muita poliiseja. Eivät he ole koskaan tulossa yhtään kenenkään avuksi ja turvaksi satanisteja ja maanpettureita vastaan! He ajattelevat vain ja ainoastaan itseään! Kaikki poliisit ovat vihollisia ja kaikki poliisit ovat kansanmurhamme puolella!

  Luuletko Marco että nämä sinun hyvät poliisit kieltäytyvät vainoamasta suomalaisia jos saavat käskyt?

 6. Tohtori Edward Dutton on nimenomaan tuonut esille kuinka suvakit eivät nimenomaan ole rohkeita, vaan äärimmäisen itsekkäitä ja äärimmäisen raukkamaisia pelkureita joita motivoi suuri raha ja suuri valta.

  1. Näinhän se on. Jos ne oikeasti olisivat rohkeita ja ajaisivat agendaansa niin ne ymmärtäis että ovat itse merkittävä osa tätä ongelmaa ja tekisivät rohkeasti itsemurhan. Kuten Japanissa tehdään puhdistaakseen perheen maine häpeästä. Samalla kertaa nämäkin voisivat puhdistaa perheensä maineen ja poistua pilaamasta/likaamasta tätä maapalloa jota niin suuresti rakastavat.

   Raamatussakin sanotaan että ei ole suurempaa rakkaudenosoitusta kuin aintaa henkensä toisen edestä.

 7. Tuo Ohisalon rooli poliisin päällikkönä selittää paljon, mutta yhtälailla syyttäjä ovat samaa Cosa nostra perhettä. Tavallisen rivipoliisin on syytä totella tuon ”perheen” sanatontakin viestintää.

 8. On helppo nauraa poliisille jonka itse omistat. Rahaeliitti omistaa sekä terroristit, suvakit, että poliisit. Marco puhuu pelkkää roskaa siitä, että suvakit ovat ”tehokkaita”. Tiedustelupalvelut ja pankkiirit ovat koko ajan rahoittaneet heitä ja kouluttaneet heidät.

  Poliisi on vihollisemme.

  1. Hyvä pointti. Tosiaan vihreiden on helpompi olla rohkeita, kun terroristinen sisäministeri, kuohittu poliisijohtaja, valtamedia ja pankkiirit heitä tukevat. Toisaalta on se silti niin, että vihreät nuoret ovat rohkeampia lähtemään kaikenlaisiin tempauksiin.

   1. Tottakai nuoriso itsessäänkin on aina aktiivista ja uskaltaa revitellä enemmän. Myöskin kansallissosialistinen nuoriso, joka vie ja tuhoaa pride-lippuja tai järjestää muita tempauksia.

 9. Eli elokommunistit toistuvasti ja tietoisesti tukkivat liikenteen ja rikkovat lakia, niin silloin Polpon pitäisi ottaa kovemmat otteet, jotta yhteiskuntarauha palaisi kaduille. Jos Polpo ei saa nyt suvakkeja kuriin, niin tulevaisuudessa Helsingin poliisia voi kutsua liberaaleiksi homoiksi!

  Vinkki helsingin poliisille! Ottakaa koirat mukaan ja purettakaa niillä elokommunisteja. Takaan, että tämän jälkeen heitä ei enää kaduilla näy!

 10. Mietin tuossa että onkohan tuo puhuja FAS-lapsi? Kasvot olivat sen verran kulmikkaat ja puhevikakin oli. Vaikka silmäluomet nousi kyllä ylös asti.

 11. Kansallismielisten ja konservatiivien on turha yrittää saada poliiseja puolelleen. Poliisit ovat pahimpia vihollisiamme.

 12. Suvakkien ”rohkeus” loppuu oikeiden konfliktien aikaan. Valitettavasti rahaeliitin ja poliisien tuella he ehtivät pitkälti tuhota maamme ja kansamme. Suvakit ja noidat pitää puhdistaa yhteiskunnasta, tietysti täysin laillisesti.

 13. Jos kukaan antaa yhtään periksi noille terroristeille tien sulkemisessa tai vaatimuksissa niin myös kansallismielisten pitäisi mennä omia vaatimuksia ajaen tekemään samaa.

 14. Vastamielenosoitus paikalle.

  Kovaääniset ja valonheittimet kohti elokommunisteja.

  On hyvä muistaa kuitenkin että nämä jotka valtaavat katuja ovat rikollisen eliitin likaisen työn suorittaja ja pitkälti koulun ja median aivopesemiä.

  Meitä ei uhkaa mikään muu kuin globaalin rikollisen eliitin juonet. Korona ja ilmastoterrori ovat juuri tämän rikollisen eliitin keinoja päästä tavoitteeseen. Ajaa rajusti alas elintaso ja hyvinvointi länsimaissa ja samaan aikaan aiheuttaa suunnatonta taloudellista vahinkoa ja kärsimystä, sekä kaventaa rajusti ihmisten perusoikeuksia ja vapauksia.

  STOP ILMASTOHUIJAUS!

 15. Suvakit ovat kymmeniä vuosia olleet suuren rahan ja korruptoituneen poliisin suojeluksessa, mutta vastaisku, tietysti täysin laillinen, on tulossa. Heidät pitää puhdistaa totaalisesti yhteiskunnasta, tietysti laillisesti, tai he tuhoavat meidät. Kristityt ovat olleet täysin oikeassa noitien kanssa!

 16. Tässä kommentti-osiossa Marco vastailee nimettömän (joka on Marco) kommentteihin. Saa olla aika tali-aivo jos ei tätä tajua.

 17. Antakaamme nuorten osoittaa mieltää, se on heidän oikeutensa. Oikeus on myös poliisilla hajottaa miekkari jos se tuottaa liikaa häiriötä.

  Poliiseille on hankittava kunnon vesitykit ulkomaiden malliin. Ne ovat hyvin ympäristö- ystävällisiäkin. Jo vain lauma hajoaa ja tosi nopeasti.

 18. Miksi Marco, Mari ja muutamat aitokansallismieliset ovat ainoita Suomessa jotka tekevät miekkareita ja lähtevät kaduille? Minkälaisia totaalisia nynnyjä te suomalaiset miehet olette? Vaikka suomalaiset naisetkin ovat länsimaailman paskimpia naisia.

 19. Ne aikoo ilmeisesti leiriytyä jo heti yöllä Mannerheimintielle.

  Mutta minkä Mannerheimintien osuuden?

  Pahan hajuisessa lietteessä(tietysti luomua) voi olla tukala olla edes yksi päivä leiriytyneenä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*