Marco de Wit 28 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on jo vuosia selittänyt, että kartellit voitaisiin helposti poistaa. Tämän jälkeen sitten vain otettaisiin perustili käyttöön ja jokainen saisi perusvakuutukset. Näin voitaisiin poistaa myös verot. Valtio toimisi vain korko- ja sijoitustuotolla.

 

 

Paratiisin porteilla? Perustili = Täystyöllisyys nousevilla palkoilla ja alenevilla veroilla!

 

 

Tämä kaikki olisi helppo toteuttaa yhdessä vuodessa, mutta valtaeliitti haluaa puolustaa kartellejaan ja pitää kansalaiset tukiaisista riippuvaisina.

 

Niinpä tavalliset kansalaiset on aivopesty uskomaan kartellitalouteen. Hyvin harvat älykkäät ihmiset kyllä tajuavat järjestelmän mielipuolisuuden, mutta heidät on tavalla tai toisella lahjottu hyväksymään kartellitalous. Yksi poikkeus on Ossi Tiihonen, joka sentään tajuaa eläkejärjestelmän järjettömyyden.

 

Suomalainen eläkejärjestelmä on ensinnäkin ketjukirjehuijaus, koska vain vähemmistö eläkesäästöistä sijoitetaan. Toiseksi huijaus on vielä surkea sellainen, koska sekin mikä sijoitetaan tuo erittäin huonon tuoton. Ossi Tiihonen selittää.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Paluu todellisuuteen: Tiihonen paljastaa eläkehuijauksen!

  1. Missään muussa länsimaassa ei ole niin paljon korruptiota kuin Suomessa. Missään muussa länsimaassa viranomaiset ja poliitikot eivät ole yhtä röyhkeitä ja törkeitä. Missään muussa länsimaassa ihmiset eivät voi yhtä pahoin. Missään muussa länsimaassa monikulttuurisuus ei ole raiskannut yhtä pahasti väestöä kansalaisten puuttumatta siihen. Missään muussa länsimaassa feministit eivät ole päässeet yhtä voimakkaasti valtaan tuhoamaan maata ja kansaa.

    Kaikki tämä johtuu lopulta suomalaisten geeneistä.

  2. Eihän tässä ole mitään ihmeellistä. Eläkeet maksetaan veroista. Ja eläkemaksut menevät eläkeyhtiöiden veroparatiiseihin. Siinä se yksinkertaisuudessaan.

    Niin että paljonko luulet että tulevaisuudessa saat eläkettä kun matuja tulee tätä tahta ja suomalaisia syntyy koko ajan vähemmän?

  3. Juu tämä paska tuli silmille jo 80 luvulla! Olin nääs pienyrittäjä, ja paisuttelin bisneksiä, no niitä eläkevakuutuksia ku oli pari äijää palkattu, ja Ite! Hianot prosyyri ja esitteet tuli tuohon aikaan postissa. Niitä eläkemaksuja tarjottiin ns takaisinlainana liki 0 korolla ku silloinen raha maksoi aina 10+%! Perkele en ollu yli 100000 /v maksaja! Ei kuulu sulle!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*