Marco de Wit 28 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Koko maailmanhistoria näyttää kuinka ainutlaatuinen on valkoinen rotu.

 

Mikään muu rotu ei ole päässyt lähellekään valkoisen rodun saavutuksia.

 

 

 

 

Niinpä muut rodut ovat kateellisia ja mustamaalaavat – tai siis värittävät – historian henkilöitä.

 

Kleopatra olikin neekeri!

 

Monet myös vaativat jopa kiintiöhenkilöitä historiallisiin elokuviin.

 

 

Hollywood opettaa historiaa

 

Jokaisessa valkoisessa on geneettista perimää, joka on ollut luomassa valkoista sivilisaatiota ja tiedettä. Näin valkoiset myös pelastivat ihmiskunnan Malthusin loukosta.

 

Ilman valkoisia ihmiskunta eläisi edelleen pimeydessä nälkärajalla.

 

Valkoiset ovat korkean taiteen ja tieteen luojia ja ylläpitäjiä.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Sivilisaation perusta: Valkoinen perimä

 1. Valkoiset ihmiset ovat upeita. Rakastan valkoisia ihmisiä. Jos suomalaiset naiset arvostavat hyviä lapsia, he hankkivat älykkäitä valkoisia suomalaisia lapsia.

 2. Valkoiset ihmiset ovat kaiken lisäksi myös hyvin kaunis rotu, jota muut rodut mustamaalaavat ja ovat sille kateellisia.

 3. Suomalaiset naiset ovat erittäin älykkäiden neekereiden ja erittäin älykkäiden arabien lapsien synnyttäjiä.

 4. Valkoisen rodun suuri heikkous ovat liian suvaitsevaiset miehet. Naiset kyllä saataisiin kuriin jos valkoiset miehet eivät olisi niin avoimia ja suvaitsevaisia. Ennen pitkää kuri palautuu valkoisille naisille ja he tietävät jälleen paikkansa. Senttiäkään ei tarvitse tulla keittiöstä ulos. Itse olette tätä halunneet ja kerjänneet valkoiset naiset. Heti jos teille antaa yhtään vapautta, te tuhoatte kaiken. Enää ette tule tuhoamaan yhtään mitään, vaan pyydätte jatkossa kaikkeen miestenne lupaa! Islamistit ovat siinä täysin oikeassa, että monet naiset ovat vajaaälyisiä, eivätkä osaa ajatella itse.

 5. On yksi toinenkin ainutlaatuinen kansa, mutta hyvin sairaalla ja pahalla tavalla. En voi sanoa mikä tämä kansa on, mutta kaikki kyllä tietävät. Juuri se kansa. He eivät ole juuri koskaan saaneet mitään hyvää aikaiseksi. Kaikki mitä he ovat tehneet on ollut keinotekoista.

 6. Muinaiset egyptiläiset käyttivät mustaa basalttia patsaissa, koska musta väri symboloi heille kuolemattomuutta ja jälleensyntymää. Tähän oli kaksi syytä. Toisaalta maa oli Niilin tulvaveden tuoman kosteuden ja hedelmällisen mudan seurauksena musta Tähän kylvetty sato antoi uuden elämän. Samoin muumiot muuttuivat balsamointiprosessissa mustiksi, minkä katsottiin symboloivan kuolemattomuutta.

 7. Laiton lehti taitaa olla ainoa, joka uskaltaa nostaa kissan pöydälle rotuasioissa. Mietitään, miten ihmiskunnan kehitykselle ja kyvylle synnyttää ja ylläpitää innovaatioita käy, jos meneillään oleva Eurabia-Afrikka ja rotujen sulauttaminen onnistuvat. Antiikin sivistys löydettiin uudelleen, koska valkoinen rotu oli kyllin älykäs ymmärtääkseen sen arvon ja rationaalinen kyetäkseen hillitsemään uskonnon tukahduttavaa vaikutusta. Jos Eurooppa vaipuu nyt uusien kansainvaellusten seurauksena pimeään keskiaikaan, ei sen sivistystä ole kukaan pelastamassa. Eivät maitokahvinväriset Coudenhove-Kalergin ihanneihmiset siihen keskimäärin 70 – 80 ÄO:llaan kykene.

 8. Valkoiset naiset ovat nykyisin halveksittavaa pohjasakkaa, varsinkin suomalaiset naiset. Jos eivät naiset suostu olemaan kurissa, niin sitten otetaan afrikasta ja lähi-idästä mallia. Muistakaa suomalaiset naiset, että nykyinen ”hyvinvointivaltio” kaatuu pian ja silloin palataan oikeaan miesten valtaan, ei siihen teidän mielikuvitusvaltaan, ahdistelijoiksi ja rasisteiksi syyttämiseen jne. mitä te olette tehneet. Miesten valta on sitä, että te oikeasti tottelette, tai teidät pistetään tottelemaan. Sitäkö te suomalaiset naiset haluatte? Ilmeisesti haluatte. Katsokaa itse mitä olette tehneet.

  Aidossa vanhoilliskristillisyydessä naisilla oli erittäin hyvä olla ja kaikki olivat onnellisia, mutta se ei tietenkään valkoisille naisille riittänyt.

  Naisten pitää kantaa toimintansa seuraukset. On palattava miesten valtaan. Teidän naisten naisesiäidit tiesivät ettei kannata lähteä tuhoamaan perhettä, yhteiskuntaa, kulttuuria jne. Mutta teillä nykyisillä suomalaisilla naisilla ei ole sen vertaa järkeä päässä.

 9. Miksi artikkelin kuvassa on valkoinen nainen? Nainen ei luo sivilisaatiota. Hän on pelkkä siipeilijä, joka on nyt tuhoamassa valkoisen sivilisaation ja valkoisen rodun.

 10. No tuolla on niin seemiläinen kallo ettei mitään rajaa. Korkea hiusraja, enkelinkorvat takaraivolla, uska otsa, koukkunokka jne. Ihme että on noinkin vaalea.

 11. Valkoisilla naisilla on kaksi vaihtoehtoa: Ei mitään asemaa tai aito vanhoilliskristillisyys. Voitte valita rotupetturit ja mädättäjät, mutta älkää miettikö liian pitkään. Teillä ei ole oikeutta valita ja lopulta miehet päättävät. Kuri tulee olemaan kova.

 12. Laiton Lehti käyttäkää jotain muita kuin valkoisten naisten kuvia sivilisaation kuvaamiseksi tai jos käytätte kuitenkin, niin käyttäkää valkoisen yläluokan valkoisten naisten kuvia. Nykyiset valkoiset naiset ovat pelkkiä arvottomia, tyhjiä, rahan perässä juoksevia huoria.

 13. Vain vaalearotuinen nainen voi synnyttää valkoisia lapsia! Vaalearotuisen naisen kohtu on erittäin arvokas!

  Vaalearotuinen nainen on ylivertainen ja paljon älykkäämpi, kauniimpi ja seksikkäämpi kuin vaikka viiksekäs mustalaisnainen tai ympärileikattu somalinainen!

  Tietenkään kaikki vaalerotuiset naiset eivät ole kauniita ja seksikkäitä. Esim. suvakkilehmät ja äärilesbot ovat aivan kammottavia. Hyvä esimerkki on erittäin epänaisellinen ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson, jolla on kansainvälinen pervojen ylivaltaa symbolisoiva tunnus(sateenkaarilippu) tatuointuna käteensä! Hyi yäk!!!

  1. Pelkkä valkoisuus ei tarkoita älykästä naista. Suurin osa suomalaisista naisista jotka edes vilkaisevat miehiä päin ovat melko matalaälyisiä naisia. Kaikki huoraavat korkeinta 20 prosenttia miehistä ja vain raha ratkaisee, vaikka puhuvat paskaa kaikesta muusta.

   Valkoisia naisia voidaan hankkia muualtakin kuin Suomesta. Suurin osa suomalaisista naisista on henkisesti sen sortin lehmiä ettei heidän kanssaan kannata tehdä lapsia. Suomalaiset naiset ovat geneettisesti riitaisia ja kylmiä feministejä jotka sylkevät miesten päälle ja eivät pidä miehiä minään.

   Jopa muiden maiden naiset ovat järkyttyneitä siitä kuinka paskoja suomalaiset naiset ovat ja kuinka he eivät huomioi miehiä.

   Suurin osa suomalaisista naisista käyttäytyy kuin valittavat huorat, jolloin heitä pitää kohdella vastaavasti. Tässä moni suomalainen tekee virheen ja nöyristelee huorille.

 14. Vaikka suomalaisissa miehissä on erittäin paljon vikaa, myöskään suomalaiset naiset eivät ole vastaavasti osoittaneet mitään esimerkkiä siitä miksi miesten pitäisi uhrautua naisten puolesta. Sen takia kun olette naisia? Ei se niin mene. Te teette jotain miehillenne ja teette heille vastapalveluksia ja vastaeleitä. Ei teitä suojella ja pelasteta vain sen takia kun olette naisia. Yhtäkään suomalaista naista ei pidä suojella vastikkeetta.

  Miehet eivät ole koskaan uhrautuneet naisten puolesta jotka eivät ole myöskin osoittaneet miehilleen, että heidän puolesta kannattaa uhrautua.

  Älkää miehet uhrautuko turhaan suomalaisten naisten puolesta. Se on täysin turhaa. Mutta viattomia lapsia pitää suojella.

 15. On tietysti totta, että valkolaiset asuttivat ennemuinoin Etelä-Eurooppaa. Nykyisin eteläeurooppalaiset eivät ole enää valkolaisia. Rooman ja Kreikan hienot muistomerkit ovat valkolaisten tekemiä, eivät nykysten asukkaiden.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2010112512761310
  -Luoteiskiinalaisen Liqianin kyläläisistä monilla on siniset tai vihreät silmät, pitkä nenä ja jopa vaaleat hiukset.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*