Marco de Wit 29 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valtaeliitti hallitsee maailmaa omalla yksityisellä monopolirahakoneellaan. Samalla se kuitenkin pelkää, että ihmiset heräävät ja vaativat rahakonetta kansalle. Niinpä valtaeliitti yrittää estää heräämisen yllyttämällä kansaa taistelemaan keskenään.

 

Tätä yllyttämistä helpottaa edustuksellinen demokratia, jossa jokainen eturyhmä voi vaatia itselleen suoria (tukiaiset) tai epäsuoria (kartellit) tulonsiirtoja. Ennen vanhaan eri sosiaaliluokat taistelivat verotuksen suuruudesta. Pienituloiset halusivat verottaa suurituloisilta rahaa ja jakaa sen pienituloisille. Oikeisto ja vasemmisto sitten taistelivat verotuksen suuruudesta.

 

Pian kuitenkin saatiin rauha, kun tehtiin jättidiili. Sovittiin tulonsiirroista kaikille Kelan kautta. Tärkeintä kuitenkin oli, että kaupan päälle oikeisto sai yrityskartellin, keskusta maatalouskartellin ja vasemmisto työntekijäkartellin. Tätä konsensushenkistä kartellitaloutta sitten johtaa huipulta pankkikartelli.

 

 

Ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun monet eturyhmät alkoivat himoitsemaan muitakin kuin taloudellisia kartelleja. Ensinnä juutalaiset alkoivat vaatimaan infokartellia eli toisaalta sensuuria ja toisaalta propagandaa, joiden yhdistelmällä saatiin parannettua juutalaisten imagoa. Tämä onnistui niin loistavasti, ettei nykyään kukaan uskalla tuomita tai edes kritisoida juutalaisia millään tavalla, vaikka he edelleen demonisoivat valkoisia sekä kiduttavat viattomia pikkuvauvoja (ympärileikkaus) ja eläimiä (kosher).

 

Niinpä useat muutkin ”vähemmistöt”, kuten ruotsinkieliset, feministit, homot ja transut alkoivat vaatia omaa infokartellia yhdistettynä laajoihin tukiaisiin ja ohituskaistoihin. Vuosi vuodelta yhä usempi ryhmä vaatii omaa infokartellia. Viimeisimpänä esimerkkinä lihavat feministit, jotka haluavat kieltää epäterveellisten elämäntapojen kritisoinnin ”läskivihana”.

 

Hesari: Kehopositiivisia naisia syrjitään treffeillä!

 

Feministien sota ”läskivihaa vastaan” on nyt sitten synnyttänyt kehopositiiviset ”kehorauhanturvaajat”, jotka taistelevat läskivihaa levittäviä ”setämiehiä” vastaan!

 

Ai, Laiton Lehti liioittelee?

 

No, katsokaapas tätä.

 

Tai älkää sittenkään! Se on niin kuvottavaa.

 

Laittoman Lehden toimitus teki parhaansa ollakseen oksentamatta joutuessaan katsomaan erään ”kehorauhanturvaajan” Instagram-tiliä. Kaikkia kuvia ei pystytty edes katsomaan, joten käytiin läpi vain Instagram-tilin alkupään kuvat. Alla muutamia esimerkkejä lievemmästä päästä.

 

Kyse on selvästikin evolutiivisista ääritapauksista. Aivan samalla tavalla kuin joillakin miehillä on tarve paljastella itseään, niin joillakin naisilla on myös tarve paljastella itseään. Vaikka siis tietävät aikaansaavansa ihmisissä kuvottavan Yäk-reaktion.

 

Erona on kuitenkin se, että paljastelijamiehet tajuavat olevansa kuvottavia eivätkä järjestäydy paljastelijaryhmäksi, joka yrittää pakkosyöttää perverssejä ulkonäköstandardejaan mediassa, taiteessa ja jopa tieteessä.

 

 

 

Läskifeministit puhuvat jatkuvasti militaristisella kielellä, jolla demonisoidaan terveellisiä elämäntapoja kannattavia ihmisiä.

 

 

 

Ylipainoisten feministien erityisen vihan kohteena näyttävät olevan ns. setämiehet, jotka uskaltavat todeta sekä omiensa että naisten läskien olevan erittäin epäterveellisiä.

 

 

Mielenkiintoista, että feministit syyttävät setämiehiä pakottamisesta ja painostamisesta, vaikka se on feministit, jotka demonisoivat terveiden elämäntapojen ihannoijia sekä painostavat viranomaisia, lääkäreitä ja mediaa. Jotkut feministit ovat jopa menneet niin pitkälle, että vaativat mediaa esittelemään ja ottamaan enemmän lihavia naisia TV-sarjoihin ja elokuviin.

 

Nais-, homo- ja transukiintiöiden lisäksi vaaditaan nyt siis myös läskikiintiöitä! Mielenkiintoista nähdä kuinka pitkälle Hollywoodin omistavat juutalaiset tähän suostuvat varsinkin, kun se laskee heidän tulojaan. Luultavasti juutalaiset kuitenkin vain hyväksyvät kaiken, koska ensinnäkin länsimaiden mediakartelli estää kilpailun ja lisäksi juutalaiset ovat valkoisia atomisoivasta kulttuurimarxismista vain onnessaan. Kohta on kai pakko siirtyä katsomaan vain latino- ja venäläissarjoja. Myös kiinalaiset elokuvat ja TV-sarjat ovat vapaita poliittisesta korrektiudesta, mutta ei ihan viitsisi alkaa rotuloikkariksi.

 

Feministejä ärsyttää myös suunnattomasti, etteivät setämiehet ylpeästi esittele omia läskejään julkisesti. Kaiken kukkuraksi setämiehet eivät loukkaannu lääkärin muistuttaessa ylipainon vaaroista. Tämä näyttää olevan monille feministeille liikaa. Setämiehet kuulemma kärsivät ”läskifobiasta”.

 

 

Feministit yrittävät jopa muuttaa terveyskriteereitä, kuten esim. BMI-rajoja. Eikä siinä kaikki. Nyt läskit kokemusasiantuntijat antavat  lääkäreille ”koulutusta”, jotta eivät levittäisi läskivihaa ja ylläpitäisi kehonegatiivisia rakenteita.

 

 

 

 

Ei mene enää kauaa, kun jonkun mielisairaan feministin läskien kritisoiminen on viharikos!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Feministien sota ”läskivihaa” vastaan kiihtyy!

 1. Kehopositiivisten yksinhuoltajanaistemme pelastukseksi ja onneksi meillä on riuskoja maahanmuuttajanuorukaisia joille he kelpaavat sänkyseuraksi. Näiden naisten taloudellista tilannetta matut eivät kuitenkaan korjaa vaan huonontavat.

  1. Ja matumiehethän ne vasta haisevissa luolissa asuukin. Olen sen kuullut parilta maalarilta.

 2. Hmm… Muuan kirjassa oli kolme teesiä joita voitaisiin soveltaa muunneltuna tähän kohtaan:

  – Lihavuus on laihuutta
  – Vstemielisyys on himoamista
  – Rajoittuneisuus on viisautta

 3. Ei setämiehet ole kiinnotuneita läskeistä akoista. Luonnonvalinta!!
  Läskit typykät vaan kerjää huomiota eli provisoivat kun kukaan ei huomioi heitä. Itse ainakin, naisena, sivuutan joka tasolla läskiaivot. Tyhminä. Femakkoina vai mitä lie älykääpiöitä… syökää vaan prosessoitua ruokaa kun ette osaa muullakaan itseänne ruokkia. Kuka tollasta lihapullaa haluis omaan kotiinsa tekeen epäterveellistä ruokaa siinähän sairastuu muutkin jne..jne.. jatkakaa vaan kellumista virtuaali maailmassamne :))

 4. Ai niin, tällänen tuli vielä mieleeni. Rasvapalleroista voi pula aikana tirstää rasvat auton tai muun koneen laskereihin :))
  Inhoan feminismiä. Feminismi on paskaa. Naiset tekee perheen ja yhteiskunnan elämästä hyvän ja turvallisen jos on järki päässä. Pitäs tajuta että Feminisni on pahojen miesten agenda!!
  Herätys naiset !!

 5. Tämmösten kanssa ei ainakaan kannata lähteä mihinkään keskusteluun mukaan vaan sysätä välittömästi pois tieltä. Näiden tavotteena on juuri saada oma täysin sairas läski-ideologiansa keskusteluun ja hyväksytyksi. Sama kun pitäisi kunnioittaa ja hyväksyä että on aivan normaalia ja tervettä olla alkoholisti tai tupakoitsija.

 6. Hyh hyh! On kyllä erittäin runsaan hiilijalanjäjen omaava valkoisen sian kaksoisolento ja kauhea hirveys!!! Yäk!

 7. Vallankumouksen jälkeen kaikki valkoiset naiset tullaan pistämään totaalisesti kuriin. Kymmeniä vuosia tavalliset valkoiset naiset ovat varsinkin Suomessa haukkuneet ja vähätelleet suomalaisia miehiä, mutta kuitenkin näille naisille kelpaa kehitysmaalaiset miehet.

  Suomessa on länsimaailman paskimmat valkoiset naiset. Joko heidät pistetään totaalisesti kuriin tai otamme oikeita naisia Venäjältä ja Ukrainasta. Näitä paskoja naisia ei tarvitse katsella ja kestää. Myös monikulttuurinen sisällissota, sekä talousromahdus on ovella, mutta tälläisten paskojen naisten takia ei kannata uhrautua. Antaa heidän synnyttää lapsia erittäin älykkäille neekereille ja erittäin älykkäille arabeille. Paskojen naisten takia ei pidä uhrautua. Ette tule koskaan saamaan heiltä mitään takaisin, eivätkä he halua lapsia kunnon suomalaisilta miehiltä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*