12 thoughts on “Päivän kuva

 1. Kappas, kulttuuri-marxilaisten marionetti-mannekiinihan se siinä. Idea on sinänsä ihan hyvä, mutta eikös De Greetta ole ihan lauta?

  1. Joo, kyllä minä tämän tiesin. -90 luvulla sain palkkaa nykyrahaksi suoraan muutettuna noin 7000 e/kk, nettona. Silloin ei ollut köyhä eikä kipeä. Sillä ylläpiti kolme vuokra-asuntoa eri kaupungeissa helposti ja sai viettään raikulipojan elämää. Säästöön jäi yli puolet palkasta.

   Nykyisin tienaan noin 2800e/kk, eli noin 1/3-osan silloisesta palkasta. Ammatti ei ole muuttunut, työtehtävät vaihtuneet tämän päivän normien mukaisiksi. Mutta joo, palkka on laskenut romahdusmaisesti kun otetaan huomioon ostovoiman häviäminen ja hintojen nousu. Joka on ollut yli 7% jokaisena eurossa vietettynä vuotena.

   Markka-aikaan munkki ja kahvi huoltoasemalla maksoivat 1,20mk (~0,2e). Siitä on helppo laskea paljonko inflaatio on nostanut hintoja. Eikä se sähkökään, 0,14mk/kWh (~0,02e/kWh) ole paljoa halventunut.

 2. Olemme siirtyneet tuulimyllyjen aikaan: Maakaasun ja bensiinin hinta räjähtänyt käsiin.

  – All Hell Is Breaking Loose In Energy Markets

  – Itse sanon, että kyse ei ole energian hinnan «räjähtämisestä» vaan siitä, että olemme astuneet hyperinflaation aikakauteen. Globaalisti.

  1) Öljydollari on lakannut olemasta.
  2) Enegrian reaalinen hinta on vakaa, jopa laskeva, koska kansantaloudet ovat siirtymässä hevosvetoiseen aikaan.
  3) Koska öljyn hinta ei ole sidottu dollariin, määräytyy sen hinta vapailla markkinoilla, ei enää öljysidoksen mukaan.
  4) Energian tuotanto on korvattu tuulimyllyillä. Bensaa ja kerosiinia poltetaan lämpövoimaloissa.

 3. Nyt kun naiset ovat puukottaneet kristinuskoa, perheitä ja omaa kansaansa selkään ja ovat pitkälle tuhonneet koko yhteiskunnan, naiset voivat olla varmoja että tulevaisuudessa yhteiskuntamme kaatuessa miehet eivät tule antamaan heille senttiäkään vapautta ja valtaa. Oikea vanhoilliskristillisyys ei n äidille kelvannut, vaan he puukottivat Jumalaa selkään.

  Onko sattumaa että Jumalan luotua paratiisin juuri nainen houkutteli miehen synteihin? Juuri näin on sittemmin käynyt lukuisia kertoja ja joka kerta nainen on tuhonnut jokaisen kulttuurin jossa on saanut vapautta ja valtaa. Alkaa näyttää siltä, että nainen osaa vain tuhota jos heille antaa yhtään vapautta.

 4. Unohda raja-aidat: Pakolaiskriisin digitaalinen torjunta. Estä pakolaisten tulo tekstiviestillä.

  – Poland sends «Go back to Minsk» texts to people attempting to cross Belarus border

  Puolan hallitus lähettää tekstareita rajaa lähestyville pakolaisille.
  – «Hallitus valehtelee.»
  – «Palatkaa Minskiin»

  – «Toimet ovat tarpeellisia, koska Valkovenäjä yrittää kaataa Euroopan Unionin hybridihyökkäyksellä.»

  Tämä pakolaisten digitaalinen torjunta ylittää nerokkuudessaan jo YLEn kehittämän taikakäsi-itsepuolustus-järjestelmänkin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*