Marco de Wit 29 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ossi Tiihonen kertoo, että Helsingin Rudolf Steiner -koulussa on aloitettu tehostetut koronarokotukset.

 

Samoihin aikoihin yksi oppilaista vietiin ambulanssilla.

 

Sattumaako, kysyy Tiihonen.

 

 

 

Monet ovat olleet tuplajärkyttyneitä, koska useimmat ovat luulleet Steiner-koulujen olevan rokotevastaisia.

 

 

 

 

Rudolf Steineria onkin usein pidetty rokotevastaisena.

 

Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Ainakaan kokonaan. Steiner oli nimittäin rokotekriittinen eikä siis vastainen. Tosin totta on, että Steiner oli erityisen kriittinen lasten rokottamista kohtaan.

 

 

Mielenkiintoista on, että Steiner ennusti rokotehysterian eli rokotteiden kehittymisen yhä vaarallisemmiksi. Steinerin mukaan tulevaisuudessa tultaisiin kehittämään erikoisrokotteita, jotka tekevät ihmisistä eräänlaisia puolirobotteja.

 

 

 

Oho. Tämähän alkaa kuullostaa näiltä geeniteknologisilta injektioilta eli koronarokotteilta. Ei siis ihme, että monet Steinerin oppeihin uskovat ovat kauhuissaan lasten rokottamisesta koronarokotteilla.

 

Miten sitten on mahdollista, että Helsingin Steiner-koulu on innokkaana piikittämässä lapsia??

 

No, kolme syytä.

 

Ensinnäkin koulu on suvakkitanttojen hallussa ja hehän uskovat sokeasti kaiken mitä valtio, lääkeyhtiöt ja valtamedia sanovat.

 

Toiseksi, nykyään Steiner-koulut ovat pitkälti valtion ja kuntien rahoittamia, joten koulun opettajat eivät halua ärsyttää viranomaisia. Suojatyöpaikkojen säilyttäminen on paljon tärkeämpää kuin lasten turvallisuus ja hyvinvointi.

 

Kolmanneksi, suomalaiset nyt vaan ovat valtiouskovaisia. Saksassa Steiner-koulut vastustavat lasten rokottamista, kun taas Suomessa Steiner-koulut ovat eturivissä piikittämässä lapsia.

 

Voidaankin olla varmoja, että rokotettujen lasten sairastuminen ja vieminen ambulanssilla ei tule Suomen Steiner-koulujen suvakkitanttojen päätä kääntämään.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Steiner-koulun oppilas ambulanssiin rokotuksen jälkeen? Steiner pyörii haudassaan?

 1. Satanistit tullaan tuomitsemaan erittäin ankarasti kansanmurhasta ja ihmiskokeista. Kansallismieliset yrittivät pysäyttää rokotukset, mutta suomalaiset ovat liian lampaita ja satanistien koko valtakoneisto tukee myrkytyksiä. Monet ovat jo kuolleet myrkkypiikkeihin ja ovat jo vammautuneet.

 2. Steiner- kouluilla on mielenkiintoinen historia. Kansallissosialistien noustua Saksassa valtaan koulut lopetettiin ja opettajat vangittiin.

  1. Ei pidä paikkaansa. Koulut saivat toimia vielä vuosia NSDAP:n valtaantulon jälkeen kun Rudolf Hess oli kaikkein myötämielinen niille biodynaamisen viljelyn kautta ja koulujen johtaja vetosi häneen niiden jatkamisen puolesta. Hessin ollessa työmatkalla joku proffa vetosi johtoon ja sai tahtonsa läpi niiden sulkemiseksi. Waldrof koulujen pedakokiikassa ja opetusohjelmissa nähtiin liikaa juutalaisia piirteitä ja Steinerin rotuajattelu oli liikaa vain kosmisella tasolla eikä ottanut tarpeeksi huomioon biologisia tekijöitä. Ehkä sulku oli ylilyönti ja olisi riittänyt opetusohjelman karsiminen juutalaisista elementeistä.

   NSDAP oli erittäin rokotevastainen joka tapauksessa. Ensimmäiset antivaxxerit olivat ”natseja”. Rokotteet nähtiin juutalaisten pyrkimyksenä tuhota arjalainen rotu, jossa he olivat oikeassa. Heillä oli luonnollisten hoitojen tutkimusohjelma nimeltä Neue Deutsche Hielkunde jossa pyrittiin nostamaan ko. hoidot jälleen valtavirtaiseksi.

 3. Minä kun luulin että ko. koulun opettajat olisivat älyllisesti hieman keskimääräistä suomalaista ylempänä. Mutta nähtävästi ei sittenkään. Voi voi miten on harmillista huomata että sieläkin on vain lampaita.

  1. Miksi siellä olisi keskimääräistä älykkäämpiä?
   Steinerkouluja on vetänyt puoleensa toisin ajattelevia, avomielisiä ihmisiä. Toisaalta, samalla yltiöpäinen avomielisyys kulkee myös käsi kädessä helposti suggeroituvuuden kanssa, eli sama uskovaisuus kuin mitä virallisuskovaisuudessa, mutta ilmentyen toisella tavalla.
   On todennäköisintä että Steinerkouluissa opettajien älykkyys vastaa samaa kuin muuallakin.

   Siksi parasta onkin kotiopetuksen tyyppinen järjestely ryhmässä jossa on eri aihe-alueisiin erikoistuneita opettajia jotka eivät kovin helposti pääse istuttamaan köykäiseen pohjautuvia ideoita, ideologioita ja virallisuskonnollisuutta tai mitään muutakaan uskovaisuutta.

 4. Miksi Steiner-koulut noudattaisivat Steinerin oppeja kun eihän Suomen evankelisluterilainen kirkkokaan noudata Lutherin oppeja?

 5. Nimenomaan. Kun itse kävin kyseistä koulua vuosikymmeniä sitten, opettajia oli laidasta laitaan. Pieni osa oli syvän päädyn steinerhörhöjä, minkä useimmiten huomasi heistä, jotain snadisti outoa, toisessa päädyssä ne, kenellä ei edes ollut minkäänlaista steinerilaista taustaa tai siihen sidonaisuutta, sekä se suurin joukko näiden polariteettien välistä.

  Steinerkouluissa on sekä hyvää että negatiivista. Olennaisin negatiivinen on yleisesti ollut se, että luonnontieteissä lahjakas pääsee kehittämään itseään paremmin jossain muussa koulussa. Toisaalta kunnallisissakin kouluissa on arpapeliä kenet saa opettajaksi, ellei pääse erikoisluokalle, joita muuten pitäisi olla paljon enemmän ja juurikin erityisesti luonnontieteisiin keskittyen. Kyllä nekin asiat voi yhdistää kaikkeen kivaan ja toiminnalliseen sekä taiteelliseen, kunhan pedagogit ovat normaalia älykkäämpiä.

  Se tässä onkin perusongelma, että opettajien älykkyystaso seuraa tavanomaista kellokäyrää ja asiaa pahentaa sama kuin broileri-ilmiö politiikassakin, eli ryhdytään ohjaamaan kaikkia muita vaikkei ole oppinut itse lentämään eikä itselle ole edes kasvanut kunnon sulat, eikä koskaan kasvakaan kun koko ura on alusta loppuun asti systeemin sisällä ja sen kannattama, eli kokemuksellisesti liian näköalaton ja oppimisen suhteen riippuvainen ei riippumaton, kokonaisvaltaisesti kypsä.

  Tämän artikkelin päätelmät ovat ihan loogisia.

 6. Nyt menee hyvin. Jo julkaistut kommentit vielä kerran sensuroidaan. Marcoliini tais kännipäissään päästää yhden kriittisen kommentin läpi. Hyvin sä messias vedät.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*