Marco de Wit 29 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Ei voi muuta kuin ihailla kuinka terroristinen sisäministeri Maria Ohisalo pitää omiensa puolia. Hän ei kertakaikkiaan suostu tuomitsemaan vihreää terrorismia.

 

 

 

Samaan aikaan Ohisalo tietysti tuomitsee ja näkee natseja joka oksalla.

 

 

 

Tämä on kaikki erittäin loogista ja loistava strategia. Toisaalta Ohisalo siis demonisoi toisinajattelijoita ja toisaalta suojelee omiaan. Siis vaikka ne olisivat terroristeja!

 

Näin nimenomaan siirretään Overtonin ikkunaa!

 

 

Ajatelkaapa, jos kansallismielisetkin pitäisivät täysillä omiensa puolta samalla, kun totaalisesti demonisoisivat vastustajiaan?

 

Esiintymispeli: Ohisalo vs. Purra 8 – 4

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Nerokas terroristiministeri Maria Ohisalo ei vieläkään tuomitse Elokapinan terrorismia!

  1. Melko sama asia kun Neuvostoliiton aikaan Marco toteaisi kuinka Overtonin ikkuna menee Neuvostoliitossa koko ajan enemmän kommunismin suuntaan. Kaikki vastustajat yksinkertaisesti eliminoitiin ja terrorisoitiin. Samaa tehdään nyt kun liittoutuneet ja kommunistiset rikolliset valtasivat Saksan ja Suomen. Tiedustelupalvelut, koululaitos, valtamedia, poliisit, sossumafia jne. tekevät koko ajan vuorokauden ympäri töitä, että se Marcon Overtonin ikkuna voi siirtyä vain ja ainoastaan yhteen suuntaan.

  2. Koko vihreä liitto on äärettömän röyhkeä äärijärjestö, jolle ei ole koskaan ollut mikään ongelma tukea sekä itsekin harrastaa rikollisuutta ja terrorismia avoimesti. Sama myös vasemmistoliitto, jonka nuoriso-osasto on antifan terroristeja ja väkivaltaisia kommunisteja, jotka ikäännyttyään siirtyvät aina emopuolueen johtopaikoille.

  3. Fasistisen aatteen vankkumaton kannattaja, rouva sisämisteri ei osaa ajatella kovinkaan kauaskantoisesti.

    Ei tekisi rouva sisäministerille pahaa ollenkaan hakea samaistumispistettä pelkäämistään ”natseista”, mitä jos seuraava sisäministeri sattuisikin olemaan ”natsi”?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*