Marco de Wit 30 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kaikki tietävät jo tässä vaiheessa, että Helsingin poliisilaitos on suvakkien hallussa.

 

Kaikki myös tietävät, että pahimpana mädättäjänä toimii kaikkien suvakkien sankari ylikomissaari Jari Taponen. Harva kuitenkaan tietää, että Taposen mädätysoperaatioiden yhtenä suurimpana tukijana on apulaispoliisipäällikkö Heikki Kopperoinen.

 

 

Matuaallon aikana nimenomaan Kopperoinen suojeli Antifa- ja islamistiterroristien mielenosoituksia samalla, kun yhdessä Taposen kanssa jahtasi rauhanomaisia kansallismielisiä vastamielenosoittajia.

 

Ei auttanut, vaikka monet valittivat Kopperoisen toiminnasta. Tosin tuohon aikaan monet tyhmät tai myyräilevät kansallismielisetkin selittivät, että poliisi on hyvä. Poliisiin pitää luottaa. Niinpä Kopperoinen on päässyt kuin koira veräjästä.

 

Siis vaikka Kopperoinen on valtakunnanvainoaja Raija Toiviaisen kätyri, jonka tehtävänä on nimenomaan politisoida myös Helsingin poliisilaitos. Ideana oli Aarnio-keissiä käyttämällä tuhota Helsingin poliisilaitoksen itsenäisyys ja siirtää politisoituneen KRP:n kätyri Kopperoinen johtamaan Helsingin poliisilaitosta yhdessä kollegoitaan selkään puukottaneen Juudas-Aapion kanssa.

 

Ehkä näin myös varmistettiin, ettei kenelläkään vain olisi liian suurta intoa tutkia poliitikkojen rikoksia. Varsinkin Jaskari-ilotyttökeissi oudosti lakaistiin maton alle, vaikka lukuisat poliitikot ja mahdollisesti myös Sauli Niinistö oli sotkeentunut keissiin. (Laiton Lehti teki tästäkin useamman videon, mutta kaikki on sensuroitu.)

 

Pimittääkö Sauli Niinistö ilotyttöskandaalia?

 

 

Ei siis ihme, että Kopperoisella on ollut rakettimainen ura katupoliisista KRP:n kautta Helsingin poliisilaitoksen de facto pomoksi.

 

Apulaispoliisipäällikkö Heikki Kopperoinen

 

 

Feministihallituksen aikana Kopperoinen on alkanut entistäkin avoimemmin suojelemaan terroristeja ja pimittämään heidän rikoksiaan. Ensinnäkin Elokapinaa kohdellaan silkkihansikkailla eli annetaan katkaista Mannerheimintie moneksi tunniksi.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun ja videoon

 

 

Jos kansallismieliset toistuvasti katkaisisivat Mannerheimintien, niin Kopperoinen käskisi pidättää mielenosoittajat erittäin kovilla otteilla. Tämän jälkeen syyttäjä vaatisi maksimirangaistuksia ja tuomarit pistäisivät tuomioon vielä hieman ekstraa. Elokapina on kuitenkin eri juttu. Se saa harjoittaa sarjarikollisuutta. Mukaanlukien talousrikollisuus ja vieläpä Kopperoisen avustuksella. Iltalehti kertoo:

 

Helsingin poliisi tutkii epäiltyä rahankeräysrikosta Elokapina-mielenosoitusten taustalla toimivan Elonvaalijat-yhdistyksen toiminnassa. Poliisilaitoksen johto kielsi takavarikoimasta yhdistyksen varoja rikostutkinnan vuoksi.

Helsingin apulaispoliisipäällikkö Heikki Kopperoinen kertoo Iltalehdelle kieltäneensä tutkinnanjohtajaa takavarikoimasta Elonvaalijat ry:n varoja, vaikka poliisilla on syytä epäillä rikosta yhdistyksen varainkeruussa.

 

Tämä poliisin kanssarikollisuus oli liikaa jopa Iltalehden toimittajalle Jarno Liskille, joka muuten aikanaan oli jyvällä Jaskari-keissistä ja Kopperoisen roolista sielläkin. (Tosin alistui ja hiljeni.) Niinpä turhautunut Liski teki nyt Kopperoiselle hyvän jatkokysymyksen:

 

Toimittaja Liski: Rikostutkintaprosessi on kuitenkin omansa ja siinä ei voine ajatella sillä tavalla, että rettelöimällä voisi säikäyttää poliisin olemaan tekemättä jotain rikostutkinnan toimenpiteitä, joille muuten olisi perusteet?

Kopperoinen: Niin no miten tuonkin nyt sitten ajattelee. Jokainen tietysti miettii tavallaan asiaa ja tekee omat ratkaisut, mutta kyllä tässä on ihan omista poliisilaitoksen taktiikoista kysymys.

Mikä röyhkeys! Toisaalta nyt kun koko oikeus- eli vääryysjärjestelmä on politisoitu, niin poliisijohto saa sikailla niin paljon kuin huvittaa.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Mielenkiintoista, ettei Iltalehti suostunut laittamaan juttuun Kopperoisen kuvaa. Olisiko päätoimittaja kieltänyt?

 

Huvittavaa on myös, että Aapion ja Kopperoisen kuvat ovat kadonneet Helsingin poliisilaitoksen sivuilta. Eiköhän se ole jo liian myöhäistä? Vai onko ideana pistää tekijänoikeusrikossyyte perään aina, kun kuva esiintyy negatiivisessa valossa? Kopperoisella olisi taatusti otsaa lähteä sellaiseenkin sikailuun.

 

 

Kuvassa linkki Helsingin polpon sivuille

 

 

 

Voidaan myös olla varmoja, ettei Yle tai mikään muukaan media tee Elokapina-terroristien suojelusta jatkojuttua ja yritä saada Kopperoiselta haastattelua.

 

Lähettäkää siis [email protected] osoitteeseen (laillista) tietoa Kopperoisesta ja hänen kätyreistään.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Apulaispoliisipäällikkö Heikki Kopperoinen Elokapina-terroristien rikoskumppani!?!

 1. Perinteisesti Operaatio Gladion operaattorit ja vakoojat ovat perinteisesti olleet päätoimittajia, pääjohtaja, johtajia, päälliköitä, tutkinnanjohtaja, tuomareita, laamanneja jne.

  Kuten Laiton Lehti toi esille, toinen hyvin tyypillinen piirre on, että vasikan, vakoojan ja kätyrien uraa edistetään rakettimaisella tavalla.

 2. Siis mitä? Keräät tietoa? Eikö riitä että väität kaikkien olevan satanistijuutalaisliskoja? Eihän fakta ole ennenkään ollut tämän ”lehden” jutuissa oleellista.

  1. ai oikea nimetön vahvistaa Aapion olevan Juuda-Attali-Soros-Swinefort-Lenin-Kaganowitch-Marx-Yezhov-Kamenev-Roosevelt-Levith-Moloch-Kannibale-Epstein-Tellen-Greenman-Goldstein-Aaronstam-Savile-Zeigler-Shakal-Wiesel-Satanowitch-jne. sukua.

 3. Kyse on pitkälti rahaeliitin operaatioista murskata ja terrorisoida aitokansallismieliset ja tukea länsiliittouman terroristiryhmiä osana Operaatio Gladiota. 2015:ssä, 2021:ssä ja Elokapinassa kaikissa on kyse Operaatio Gladiosta. Elokapina/ER on Iso-Britannian tiedustelupalveluiden aloittama katu liike. Näin ei ole minkäänlainen ihme, että Suomen korruptoitunut poliisikin tukee sitä ja monia muita terroristiryhmiä. 2015:ssa ja 2021:ssa on ollut kyse lojaliteetistä Naton liittolaisia kohtaan ja näin myös heidän kanssaan ylläpidetään Operaatio Gladion salaisia verkostoja, joita korruptoitunut poliisi ja armeija ovat suojelleet. Kurdimilitantit ovat hekin Naton liittouman salainen Operaatio Gladio-verkosto.

 4. Marco alkaa pikku hiljaa oppimaan ettei kyse ole suurimmaksi osaksi suvakkien taitavuudesta ja rohkeudesta, vaan heillä on ollut koko ajan koko rahaeliitin ja viranomaisten valtava tuki takanaan. Poliisien johto suojelee terroristeja kaikin voimin. Tässäkin liikkeessä on kyse tiedustelupalveluiden kouluttamista henkilöistä ja suuren rahan rahoista. Ei kyseessä ole mikään ex-tempore-katuliike, vaan tiedustelupalveluiden organisoimasta toiminnasta.

 5. Poliisi on pelkkä läpeensä korruptoitunut rikollisorganisaatio, joka johtaa huumekauppaa, terroristiryhmiä ja terrorioperaatioita, asekauppaa, pedofiliakauppaa jne. He ovat vihollisemme miehittäjäjoukkoja joilla ei ole mitään toimivaltaa toimia Suomen maaperällä. Älä koskaan luota poliisiin! He ovat vihollisiamme.

 6. Toimittaja Liski: Rikostutkintaprosessi on kuitenkin omansa ja siinä ei voine ajatella sillä tavalla, että rettelöimällä voisi säikäyttää poliisin olemaan tekemättä jotain rikostutkinnan toimenpiteitä, joille muuten olisi perusteet?

  Kopperoinen: Niin no miten tuonkin nyt sitten ajattelee. Jokainen tietysti miettii tavallaan asiaa ja tekee omat ratkaisut, mutta kyllä tässä on ihan omista poliisilaitoksen taktiikoista kysymys.

  – Erinomainen kysymys ja hyvin paljastava vastaus!

 7. Suomessa lait eivät ole enää voimassa. Poliisit ovat vihollisiamme ja kansamme murhaajia. Antakaa vain niitä poliittisia tuomioita. Niillä ei ole mitään väliä. Poliisit eivät tule koskaan myöskään tutkimaan jos teillä on väärät mielipiteet.

 8. Tämä pehmoilu todistaa, että Kopperoinen on liberaali viher**** ja taas Aapion kasvonpiirteet herättävät erittäin paljon kysymyksiä!

  Aapio ei näytä suomalaiselta vaan enemmänkin henkilöltä, jonka sukujuuret johtavat syvälle itärajan taakse ja tämän takia hän on suomalaisvihamielinen kommunisti!

 9. Ei uskoisi että tuo on aatteeltaan vihreä. Pelkästään se syömisen aiheuttama hiilijalanjälki on sellainen että vihreiden tulisi lempata tuollaiset kauas järjestöistään.

 10. Suomen poliisi on niin läpeensä korruptoitunut ettei sieltä ole edes vaikea kaivaa näitä tietoja. Liskillä onneksi on sen verran rohkeutta ja halua eikä vastaavia ole Suomessa kuin yhden käden sormilla laslettava määrä.

 11. Marco voi lopettaa niiden hyvien poliisien etsimisen. Jokainen poliisi on vihollinen ja yksikään poliisi ei tule koskaan siirtymään kansalaisten puolelle, vaan on loppuun asti vihollisen puolella. Kaikki poliisit tulevat aivan samaan tapaan tottelemaan saamiaan käskyjä ja vainoamaan sinua ja muita. Ano Turtiainen ymmärtää tämän, mutta Marco ei ymmärrä. Kuvittelee, että on jotain hyviä poliiseja jotka jotenkin alkaisivat auttamaan tavallisia ihmisiä ja kansallismielisiä. Paskan marjat! Joka ikinen poliisi tulee vainoamaan Suomen kansaa loppuun asti. Heitä vähät kiinnostaa Suomen valkoinen kansa!

 12. Kuvasta näkee että koulussa on tätäkin kiusattu ,eikä pimpsakkaa tullut nuoremmalla iällä . Tais olla kolmekymppisenä eka tusahdus reisille (omille?) pilkkiporukan pikkujouluissa .Heh heh…voi reppanaa. Koominen oletettu.

 13. Kun poliisi katsoo läpi sormien näin suhteellisen pientä rahankeräys rikosta, kuinka paljon jää suuria talousrikoksia tutkimatta. Siis jätetään tahallaan tutkimatta.

  Pitäisi tehdä jonkun luotettavan tahon kysely kansalle mikä on luottamus poliisiin.

  Tästä poliisipäällikkö Kopperoisesta löytyy varmasti paljon mätää.

  Läski korruptoitunut Kopperoinen.

 14. Lait eivät ole enää voimassa Suomessa. Suomen valkoinen kansa on kirjaimellisesti lainsuojaton. Mutta myöskään meidän ei tule kunnioittaa vihollisemme ja miehittäjämme määräämiä ja valvomia lakeja.

 15. Elokapina on pelkkä eduskunnan, Ulkopoliittisen instituutin suomenruotsalaisten supremasististen suomalaisvastaisten, antikristillisten rasistien, pedokommarien marionettiliike, bulvaaninaan Voima Kustannus, taustalla tunnettujen suomalaisvastaisten antikristillisten NWO-globaalisiionistien pedokommarien nimiä kuten Rönkkö Kangaspuro jne.

  Eli Elokapina on pelkkä sortovallanpitäjien ja koronkiskojien käsikassara olla lyövinään itseään muka polveen ja samalla siirtää uhriensa eli suomalaisten kristittyjen huomio toisaalle, pois mm. covid-GMO-injektiokansanmurhatoimien ja eliitin sinhog-saatanoiden pedovorerinkien tutkinnasta ja eliminoinnista sekä fiat-rahajärjestelmän koronkiskuruudellisuudesta ja korvaamisesta oikealla, korottomalla rahalla.

  Eli se, että poliisi ei uskalla estää elokapinaterroristeja liittynee siihen, että poliisi tietää terroristien olevan eduskunnan lähettämiä, ja tuolla terrorilla lähinnä 1) voimistetaan covid-sulkuja ja hidastetaan sortovallanpitäjien valerahan hyperinflaatiota stagflaatiolla, koska eivät halua uhriensa olevan itsellisiä; 2) kerätään niiden poliisien ja vastamielenosoittajien nimiä, jotka uskaltautuvat vastarintaan.
  Oikea osoite vastarinnalle ei siis ole niinkään nuo elokapinaterroristit vaan pikemminkin ulkopoliittinen instituutti, sen tutkijoiden yliopistomädätysyhteisöt ja hybridicheka sekä YK ja Rooman klubi, Bilderberg, Marshall-säätiö jne. organisaatiot.
  Kansanmurhaajille, sortovallanpitäjille, koronkiskojille ei kannata maksaa veroja!
  Parempi on toimia kristillisesti eli ilman korollista rahaa, ja toinen toiselle hyviä töitä tehden.
  Kannattaa myös muistaa, että koraanin mukaan muslimeilla on velvollisuus puolustaa kristittyjen kirkkoja moisten sortovallanpitäjien ja koronkiskojien satanistiselta terrorilta, ja siitä voi muslimeita aivan hyvin muistuttaa.

 16. Kysymys ei ole siitä oliko rahankeräysrikos suuri vai pieni vaan periaate sekä se, että kaikki ovat samanarvoisia lain edessä. Nyt ei ole.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*