15 thoughts on “Päivän kuva: Tottele

  1. Sairastuko mihin? Nuhaan? Hahah. Kukaan ei ole kuollut ”koronaan”, mutta jo sadat ovat kuolleet näihin myrkkyihin! Hyvin monet ovat vammauttaneet myös itsensä.

 1. Monet valkoiset naiset ovat kansanmurhaamassa valkoisen rodun ja valkoisen Suomen kansan. Heille ei olisi koskaan, missään nimessä pitänyt antaa äänioikeutta ja antaa vapauksia. Nyt te näette mihin se johtaa. Juuri naiset ovat myös tuhonneet kirkon ja perheet.

  Kuri tulee olemaan kova kun miehet ottavat lopulta vallan takaisin. Ei puhettakaan että naiset tulisivat keittiöstä ulos. Pitäkää mielessä, että useimmat naiset eivät suinkaan kiitä vapaudestaan, vaan juonittelevat tuhotakseen kansamme, perheemme ja kristinuskon.

  Naiset välittömästi kovan kurin alle. Naisten äänioikeus pitää välittömästi perua.

 2. Naisille ei minkäänlaista valtaa ja vapautta yhteiskunnassa, tietysti täysin laillisesti. Tulevaisuuden miehet palauttavat naisille kovan kurin ja näyttävät naisille heidän oikean paikan. Sairaan mielikuvitusvallan ja relativistisen maailman aika on ohi.

  Miesten valta on tulossa ilman ehtoja ja ilman armoa.

 3. Montakos oikeasti hyvällä huumorintajulla varustettua naisoletettua tunnette?..aivan,ehkä pari. Kertoo paljon siitä vähäisestä liikenteestä antennissa. Suurin osa naisista tylsiä ja vielä suurempi tyhmiä,nämä kyllä tunnistaa jo ulkoisesti.

 4. Varsinkin suurin osa suomalaisista naisista on kiittämättömiä huoria jotka eivät ole millään tavalla kiitollisia tuhansille vuosille miesten uhrauksia. Suurin osa suomalaisista naisista on pelkkiä rahan ja suurten tulojen perässä juoksevia huoria ja jokainen mies on itse voinut nähdä tämän. Älkää kohdelko näitä huoria hyvinä naisina. Rahan perässä juoksevia pintaliitäjiä pitää kohdella huorina mitä ovat ja hyviä naisia hyvinä naisina.

 5. Laitonta Lehteä lukevan betamiehen tunnistaa hyvin siitä kun kertoo suurimman osan suomalaisista naisista olevan huoria ja että huoria pitää kohdella huorina ja hyviä naisia hyvinä naisina, niin tulee joku betamies vinkumaan ja puolustamaan näitä matalan moraalin huoria.

  Joidenkin raukkojen miesten mukaan naisia ei pidä kohdella heidän arvonsa mukaisesti. Ai että minäkö kohtelisin jotain huoraa kuin hyvää näistä? Älä unta näe. Eivät hyvätkään naiset halua tällaista.

  1. Jep.. Ihmisarvo pitäisi ottaa osalta pois. Ei naisilta, mutta osalta. Mikäli tulee äänestys aiheesta tiedän mitä ”ihmis”rymää aion ehdottaa.

 6. Naisten tuhotessa yhteiskuntamme, perheet ja kristinuskon tulemme elämään miesten vallan aikaa, jolloin naisia ei kuunnella enää ja vahvimmat syövät heikommat. Olemme nähneet liian monta kymmentä vuotta mitä naisten valta ja vapaus riittää, niin kyllä tämä riittää. Ovat kotona palvelemassa miehiään seuraavat sadat vuodet kuten pitää. Puukotettuaan kristinuskoa, perheitä ja lapsia selkään naisilla ei ole enää neuvotteluasemaa, vaan jatkossa tottelevat miehiään ilman ehtoja. Piste.

  Näille säälittäville ja heikoille betamiehille pitää löytää joku laillinen ratkaisu. Menee hermot tuohon vinkumiseen. Kustannetaan vaikka menolippu johonkin ilman paluuta.

 7. Oikeasti vituttaa tuommoiset pelkurit ja raukkamaiset suomalaiset miehet joista ei ole koskaan ollut mihinkään. Olette aina alistuneet vieraille valloille ja muille ryhmille. Olette aina ottaneet kaikki pykälät ja säännöt kirjaimellisesti, vaikka ne olisivat vihollisemme pykäliä. Olette säälittävä orjakansa josta ei tule koskaan olemaan mihinkään ja tulette aina pysymään säälittävinä, köyhinä ja alistuvina orjina. Halveksun teitä suuresti erityisesti nynnyt suomalaiset miehet. Kumartelette ja alistutte aina auktoriteeteille ja autatte jopa auktoriteetteja vainoamaan muita suomalaisia! Olisitte edes tekemättä yhtään mitään, mutta alistatte ja vainoatte muita suomalaisia auktoriteettien hyväksi! Alistukaa vain pankkiireille, Natolle ja kaikille muille. Maailman primitiivisimmät kansatkin alistavat teitä ja raiskaavat lapsianne, niin älkää syyttäkö muita kansoja siitä että teillä on asiat paskasti. Vika on teissä itsessänne kun te alistutte!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*