8 thoughts on “Verkkopallon mestaruusottelu: Pojat vs. tytöt 46-12

  1. Hetkinen, tuossa tapahtui rikos. Kukaan ei kysynyt ”miehiltä” että mitä he kokevat olevansa ja miten saisi luokitella. Nyt ehdottomasti vahingonkorvausvaatimuksia vireille.

  2. Naiset eivät oikeasti pysty ajattelemaan loogisesti. He oikeasti kuvittelevat, että naiset voivat voittaa miesten joukkueen. Naiset eivät ajattelekaan loogisesti ja järjellä, vaan tunteiden mukaan. Heille voittaminen on vain tunne ja käsitekysymys. Samoista syistä naisten äänioikeus, naisten vapaudet ja naisten valta ovat nyt tuhoamassa valkoiset, Suomen, Suomen kansan, kulttuurin, kristinuskon ja perheet. Kaikki on vain tunne, asenne ja tulkintakysymys. Naisten mukaan ei ole voittajia ja häviäjiä, kaunista ja rumaa, tervettä ja sairasta jne. Tämä on se järjen taso jolla naiset liikkuvat.

    1. Sehän on puhdas paisuhdeaktiviteetti. Muisteleppa omaa nuoruuttasi kun homoonit hyrräs ja kaikki kävi.

  3. Mikä intressi tytöillä on pelata poikia vastaan? Saavatko nykyfeminismit näkyvyyttä? Sen avulla rahaa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*