Marco de Wit 30 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi eilen kuinka Steiner-koulukin on lähtenyt koronatyrannian tielle.

 

Steiner-koulun oppilas ambulanssiin rokotuksen jälkeen? Steiner pyörii haudassaan?

 

 

Kommenteissa alkoi keskustelu siitä miksi Natsi-Saksa sulki Steiner-koulut olivatko natsit rokotevastaisia? Yksi kommentoijista oli tätä mieltä:

 

NSDAP oli erittäin rokotevastainen joka tapauksessa. Ensimmäiset antivaxxerit olivat “natseja”. Rokotteet nähtiin juutalaisten pyrkimyksenä tuhota arjalainen rotu, jossa he olivat oikeassa. Heillä oli luonnollisten hoitojen tutkimusohjelma nimeltä Neue Deutsche Hielkunde jossa pyrittiin nostamaan ko. hoidot jälleen valtavirtaiseksi.

 

 

Ei siis ihme, että monet ovat pitäneet Ano Turtiaisen eduskuntapuhetta virheellisenä. Ei natseilla ollut mitään rokotepasseja.

 

 

 

Vääristeleekö Ano siis historiaa?

 

Monimutkainen kysymys. Laiton Lehti ei tiedä.

 

Tosin näyttää kyllä siltä, että monet natsit todellakin olivat hyvin rokotevastaisia. Toisaalta näyttää myös siltä, ettei Hitler itse ollut rokotevastainen. Eikä edes rokotekriittinen.

 

Ja sehän ratkaisee mitä mieltä Hitler oli!

 

(Selittääkö tämä miksi ns. äärioikeisto on ollut niin hiljaa koronatyranniasta?)

 

 

Niinpä lopulta kävi niin, että natsit poistivat aikaisemman rokotuspakon, mutta jatkoivat ihmisten painostamista rokotteiden ottamiseen. Tai ainakin siltä näyttää. Natsi-Saksan historia on nykyään niin täynnä vääristelyitä ja valheita, ettei mistään voi olla varma. Lähettäkää tietoa.

 

Tässä yksi suvakkilähde:

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Voiko koronapassia kutsua natsipassiksi?

 1. ”Natsi-Saksan historia on nykyään niin täynnä vääristelyitä ja valheita, ettei mistään voi olla varma.” Katselin päiviä sitten erästä rabbi videota jossa oli A. Hitler sitaatti. Juolahti mieleen tarkistaa sitaatti. No, tietenkin osottautui että toinen juutalainen oli sepittänyt sitaatin ja kyseinen rabbi taas muotoili vielä lisää sen valheellisen sitaatin itselleen sopivaksi.

  Joka tapauksessa jos Anon retoriikka on iskevää niin hyvä. Ei ihmisiltä voi paljoa odottaa. Täytyy sopeuttaa retoriikatkin vähä-älyisten omalle tasolle.
  Nationalsozialismus on sanana jo vähälahjaisten määritelmien alainen eikä se asia tule muuttumaan. Joten mukaan natsitteluleikkiin vain!

 2. Voitte kutsua, yhtä paljon ku tätä julkaisua lehdeksi. Ei täällä ennenkään faktalla ole olut mitään väliä tekojen kanssa. Onhan lihapääkin ”poliitikko”.

 3. Ei todellakaan kannata jatkaa länsiliittouman ja kommunistien valheita saksalaisista, Saksasta ja Hitleristä. Asioita pitää tutkia avoimesti. Juuri liittoutuneiden ja kommunistien valheet ovat yksi suurimmista nyrkistä millä nykyistäkin rahavaltaa pidetään kasassa. Ei esimerkiksi ollut mitään uuneja, kaasutuksia ja tuhoavia keskitysleirejä, eikä todellakaan mitään ihmisten ihosta tehtyjä lampun varjostimia tai ihmisten hiuksista tehtyjä tyynyjä. Kaikki pelkkää valheellista roskaa.

  Ano nyt rotia faktoihin! Älä lähde läntisen sotilasliittouman ja monen juutalaisen johtaman Neuvostoliiton valheisiin! Muuten olet hieno mies.

 4. Jonkinlainen terveyspassi Natsi-Saksassa on ollut, mutta en tiedä onko sillä rokotusten kanssa ollut mitään tekemistä.

 5. Ihmisten ajatukset saksalaisista, Saksasta ja kansallissosialisteista osoittaa erittäin hyvin miten äärimmäisen voimakasta ja valtavaa läntinen sotilasliittouman ja monien juutalaisten johtaman Neuvostoliiton valheellinen propaganda ja aivopesu on ollut. Heille valheista on todellakin tullut totta.

 6. Natsi-termi on herjaamista, jonka esinahattomat ovat lobanneet tunnetuksi.

  Hitler oli käytännössä kaikesta oikeassa ja ei tehnyt mitään väärää. Tämän takia kansallissosialistinen valtakunta piti tuhota. Saksa ja sen kansa piti jakaa kahtia ja vielä tämän päälle vielä miehittää! Kansallissosialistien historiaa on vääristelty siitä syystä, että heidän talousjärjestelmänsä oli ylivertainen verrattuna kapitalistiseen demokratiaan tai kommunismiin. Kansallissosialistisessa Saksassa työläinen pystyi oikeasti rakentamaan elämäänsä, kun muissa talousjärjestelmissä työläinen oli vain kulutushyödyke!

  Kansallissosialistit laittoivat myös esinahattomat kuriin ja pysäyttivät homosaation!

  Luojan kiitos, että pyhä Adolf pääsi morsiammensa kanssa karkuun etelä-amerikkaan perustamaan perhettä ja viettämään eläkepäiviä. Etelä-amerikassa Hitlerin morsian synnytti hänelle kaksi kaunista arjalaista tytärtä!

  Lepää rauhassa pyhä Adolf!

   1. Miksi herjaat demokraattisia keskustelijoita?!! Taidat olla viherhomo!

    Sinun on aika alkaa kunnioittamaan pyhää Adolfia!!!

    Hitler oli ylivertainen johtaja ja ennen kaikkea ystävällinen herrasmies!

    Hitler myös auttoi Suomea monella tavalla!

    Mitä sinä olet tehnyt maamme eteen?!!

 7. Saksan kansallissosialistien tavoite oli parantaa kansalaistensa taloudellista tilaa ja elämänlaatua. Ei kurjistaa. Eli, koona-passia ei voi kutsua ”natsi-passiksi”.

 8. Kaikkea voi kutsua rasismilla paitsi oikeita rasismikorttimädättäjiä eli negrejä, lakuja, kamelin nussijoita, BLÄmmää ym. maailman haittoja.

 9. Kansallissosialistit eivät koskaan käyttäneet itsestään termiä natsi. Kyseessä on esinahattoman keksimä lokanimi, joka on tehokkaasti levitetty kaikkien mieliin.

   1. Kansallissosialistien työväenpuolue on hieman eri asia kuin natsi.

    Monien juutalaisten johtaman Neuvostoliiton propaganda tullaan puhdistamaan vielä koko Suomesta totaalisesti. En tule koskaan antamaan anteeksi raukkamaisille esi-isilleni jotka kerta toisensa jälkeen ovat alistuneet vieraille valloille. Toki yksittäisiä rohkeita suomalaisia on ollut… joita muut suomalaiset ovat puukottaneet aina selkään!

 10. Oliko 1930 luvulla rokoteohjelmia siinä laajuudessa kuin nyt? Suomessa rokottaminen on alkanut sota-aikana ja jatkunut sen jälkeen, thl:n sivulta löytyy joka rokoteohjelman aloitusvuosi. Virustutkija John Franklin Enders sai nobelin 1954, jonka tutkimuksiin perustuu pitkälti virusteoria.
  En tiedä natsien rokotekannasta(tai oliko sitä?). Kuitenkin natseilla oli pyrkimys yhteyteen luonnon kanssa, tästä voisi päätellä että kaikki turha lääkitseminen(kuten rokotteet) eivät sovi tähän kuvaan.

 11. PS pettää taas kansaa. Huhtasaari sekä Hakkarainen molemmat äänestivät ensin vihreää rokotepassille, toisella äänestyskerralla punaista – kun läpimeno oli jo selvä

 12. Jos suomalaisilla olisi edes puolet germaanien aloitteellisuudesta, rohkeudesta ja päättäväisyydestä niin emme olisi tässä. Saamme syyttää maamme tilasta omia esi-isiämme ja omia orjageenejä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*