Marco de Wit 1 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Amerikassa seniili valepresidentti Joe Biden rakentaa koronatyranniaa ja yrittää pakottaa ihmisiä ottamaan kokeellisen koronarokotteen.

 

Samaan aikaan Floridan kuvernööri Ron DeSantis on kuitenkin kieltänyt koronapassit ja koronasulut. Niinpä DeSantis alkaa olla jopa suositumpi kuin Trump.

 

 

Demokraatit ovat pelästyneet DeSantiksen suosiota ja nyt demonisoivat häntä ns. hyökkäysmainoksella.

 

Huvittavaa asiassa on, että demonisoivat mainos on saanut ihmiset tukemaan DeSantista ja Floridaa yhä enemmän. Tätä vauhtia demokraatit vielä järjestävät DeSantiksen Amerikan seuraavaksi presidentiksi!

 

 

Alla oleva englanninkielinen video siis hyökkää DeSantista vastaan, mutta vahingossa tekeekin hänestä sankarin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Florida taistelee Bidenin koronatyranniaa vastaan

  1. Taas yksi typillinen jenkkivideo jossa on paljon tulta, juoksemista, mielenosoituksia ja leikkauksia eri puheista. Eikä siitä oikein saa mitään käsitystä mitä se koittaa ajaa takaa, kun sitä ei sanota suoraan. Vain juokseminen puuttui ja se olisi mennyt Tom Cruise elokuvasta.

    Tämä jenkkien tapa puhua asiasta sanomatta siitä sanaakaan on pesiytynyt suomalaiseen yritysmaailmaan. Erilaiset myyntimiehet koittavat myydä hienoilta kuulostavia tuotteita ja ratkaisuja jotka ovat ihan tavalliselle ihmiselle tuttuja esim. nimillä ruuvari tai rätti. Mutta koskaan ei myydä rättiä vaan siivous välinettä joka poistaa pinnoilta kosteuden ja kosteuden mahdollisesti mukanaantuomat epäpuhtaudet.

    Vai mitä sanotte tästä firmasta nimeltä Uros? Vähään samaan kategoriaan menee sekin. ”Myyntisaamiset on voittoja”. Toiset puolustelee näitä myyntisaamisia että nehän ovat voittoja. Mutta kun eivät ole. Vai mitäs sanotte jos firma myy patentteja tytäryhtiöilleen eripuolilla maailmaa huikeilla summilla ja tytäryhtiöt myy ne takaisin, niin johan siinä liikevaihto kasvaa miljardiluokkaan. Ilman että rahaa liikkuu mihinkään suuntaan. Ja kun tätä tosiaan on väännetty muutamia vuosia, niin ei kai niitä tilinpäätöksiä voikkaan toimittaa kun koko kupla puhkeaisi ja korttitalo romahtaisi kerralla. Aina on hyvä katsella taloutiedot kun esiin pomppaa miljardluokan firma josta ei ole koskaan kuullutkaan.

    Niin että hyviä jääkiekon MM-kisoja Tampereelle. Ykkös sponsorin voi laskean pois laskuista, joten koko potti jää tampeelaisten veronmaksajien niskaan.

  2. Tulemme aina vihaamaan todellista vihollistamme. He ovat vihdoin viimein ylittäneet viimeisen raja. On aika tuoda viimeinen ratkaisu todelliselle vihollisellemme.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*