Marco de Wit 1 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Hitleristä puhutaan yhä entistä enemmän. Osittain siksi, että juutalaiset ja suvakit demonisoivat häntä yhä enemmän. Osittain taas siksi, että monet Hitlerin ennustukset yhteiskunnan kulttuurin mädättymisestä, geneettisestä degeneraatiosta, juutalaisten vallasta ja talouden romahtamisesta ovat toteutumassa.

 

Oliko Hitler siis oikeassa? Tai siis kuinka paljon hän oli oikeassa?

 

Osa Laittoman Lehden lukijoista katsoo Hitlerin olleen oikeassa.

 

Hitler oli käytännössä kaikesta oikeassa ja ei tehnyt mitään väärää. Tämän takia kansallissosialistinen valtakunta piti tuhota. Saksa ja sen kansa piti jakaa kahtia ja vielä tämän päälle vielä miehittää!

Kansallissosialistien historiaa on vääristelty siitä syystä, että heidän talousjärjestelmänsä oli ylivertainen verrattuna kapitalistiseen demokratiaan tai kommunismiin. Kansallissosialistisessa Saksassa työläinen pystyi oikeasti rakentamaan elämäänsä, kun muissa talousjärjestelmissä työläinen oli vain kulutushyödyke!

 

Oliko Natsi-Saksan talousjärjestelmä ylivertainen? Tästä on jonkin verran dataa.

 

Ensinnäkin pitää paikkaansa, että Natsi-Saksan talousjärjestelmä oli hybridi eli yhdisteli kapitalistisia ja sosialistisia elementtejä. Varsinkin alkuvaiheessa natsit suosivat kapitalismia. He yksityistivät valtavasti valtion yrityksiä, koska uskoivat vapaan kilpailun kannustavan ahkeruuteen. Samalla natsit myös pitivät kommunistiset ammattiliitot kurissa eli lakkoja ei hyväksytty. Kaiken lisäksi verotus pidettiin kurissa. Pienituloisten ja yrittäjien verotusta jopa alennettiin.  Tämä yrittäjien suosiminen käynnisti voimakkaan talouskasvun ja pian työttömyys katosi.

 

Toisaalta kuitenkin Hitler halusi sosialistisesti ohjata talouskasvun valtion haluamiin uomiin eli käytännössä asevarusteluun. Niinpä valtion budjettia kasvatettiin valtavasti.

 

 

Mutta hetkinen? Miten tuollainen yhdistelmä on mahdollinen? Miten voi jopa tuplata valtion menot ilman, että nostaa verotusta??

 

No, massiivisella lainanotolla JA ottamalla rahan tuotanto valtion haltuun! Länsimaiden eliitti tietysti hermostui tästä valtavasti, mutta Hitler ei antanut periksi.

 

Natsi-Saksan ensimmäisinä vuosina eli 1933-36 kaikki näyttikin menevän loistavasti, kun työttömyys poistui, yrityksillä oli suuria voittoja sekä valtion tulot vain lisääntyivät. Kaikki voittivat!

 

 

 

Natsi-Saksa olikin menestyksensä huipulla vuoden 1936 olympialaisissa.

 

 

 

Oli vain yksi ongelma: Rahaa painamalla ei voida taloutta kasvattaa kuin enintään parin vuoden ajan. Sitten tulee hyperinflaatio ja talouden tuho.

 

Hitlerin pitikin tehdä suuri valinta: Yhtenä vaihtoehtona oli pienentää valtion budjettia ja antaa markkinatalouden kasvaa rauhassa. Näin Saksan taloudesta olisi muutamassa vuodessa tullut maailman voimakkain talous.

 

Hitler ei tätä kapitalistista vaihtoehtoa kuitenkaan hyväksynyt, koska budjetin leikkaaminen olisi hidastanut asevarustelua. Niinpä 1937 Hitler valitsi toisen vaihtoehdon eli hyperkartellisoimisen. Hän lisäsi veroja, tulleja, rahan painamista ja lainanottoa. Tämä uhkasi johtaa hyperinflaatioon, mutta sen Hitler esti massiivisella hintasääntelyllä ja ihmisten kulutuksen säännöstelyllä.

 

 

 

Näin valtion budjetti vain kasvoi. Yhä suurenevilla asetilauksilla suosittiin jättimäisiä kartellifirmoja, jotta nämä ohjaisivat tuotannon aseiden kehittelyyn ja valmistukseen. Samalla kartellifirmoja suojeltiin ulkomaiselta kilpailulta tulleilla. Tämä kaikki vähitellen kartellisoi talouden ja käytännössä eristi sen maailmankaupasta.

 

Saksan taloudesta tuli tehoton massiivinen asetehdas samalla, kun kansalaisten ostovoima alkoi alenemaan. Monia tuotteita alettiin säännöstelemään ja tavallisten työläisten työaikaa pidennettiin, vaikka reaalipalkkaa ei nostettu. Käytännössä tämä merkitsi palkan alennusta.

 

Muutamassa vuodessa Hitler oli ajanut itsensä nurkkaan. Talousromahdus oli lähellä, ellei hän alentaisi tulleja, vapauttaisi taloutta ja lopettaisi massiivista asevarustelua.

 

 

Hitler ei kuitenkaan vieläkään aikonut luovuttaa. Hän käytti sotilaallista voimaansa laajentaakseen Saksaa. Näin hän saikin Itävallan ja Sudettimaan liitettyä Saksaan. Tämäkään ei kuitenkaan riittänyt, vaan hän halusi myös valloittaa Puolan.

 

Voi olla, että Puola olisi riittänyt Hitlerille. Tämän jälkeen hän olisi sitten voinut lopettaa asevarustelun ja lähteä rauhan tielle. Talous olisi voitu vapauttaa ja saksalaisten elintaso olisi jälleen lähtenyt nousuun.

 

 

Juutalaiset kuitenkin saivat Britannian jatkamaan sotaa ja Amerikankin vielä siihen mukaan. Tämä sinetöi Hitlerin kohtalon, koska Saksan talous ei ikinä pystyisi voittamaan markkinatalouden omaavaa ja maailmankauppaa käyvää Anglo-Saksista imperiumia. Hitler oli hävinnyt uhkapelinsä.

 

Miksi Hitler hävisi sodan?

 

 

Loppujen lopuksi Hitler pelasi erittäin typerästi. Hänen olisi EHDOTTOMASTI pitänyt ensin tehdä Saksasta taloudellinen supervalta vapauttamalla vähintään ulkomaankauppa. Noin 10-15 vuoden kuluttua Saksan talous olisi pystynyt rahoittamaan suuren asevarustelun ja myös voittamaan helposti Neuvostoliiton.

 

Hitlerin olisi pitänyt siis tehdä aivan sama kuvio kuin mitä nykyään Kiina tekee. Se pistää ensin taloutensa kuntoon, jotta se pystyy nostamaan sekä kansalaisten elintasoa että sotavoimien kokoa. Näin saadaan aikaiseksi todellinen tehokas sotakone, jolla on myös kansan täysi tuki.

 

 

Loppujen lopuksi Hitler aliarvioi kapitalismin voiman ja yliarvioi sosialistisen talouden voiman. Hän ihan oikeasti kuvitteli, että talous voi toimia tehokkaasti ilman ulkomaankauppaa, jos vain ”tehostaa” sitä sekä orjatyövoimalla että ryöstämällä naapurimaiden teollisuus.

 

Miksi Saksa hävisi II maailmansodan?

 

 

Hitler antoi juutalaisten voittaa, koska ei osannut edes taloustieteen aakkosia. Hitler hävisi, koska oli tyhmempi kuin juutalaiset.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

37 thoughts on “Oliko Hitler oikeassa vai väärässä?

 1. Niin kauan kun Hitler pelasi monta kertaa älykkäämmin kuin suomalaiset kerta toisensa jälkeen koskaan historiassa, en sanoisi mitään saksalaisten typeryydestä.

 2. Weimarin Saksa joka edelsi Hitlerin johtamaa Saksaa oli täysin mädätetty taloudellisesti ja henkisesti. Versaillesin häpeärauha ja sotakorvaukset, hyperinflaatio. Nämä kaikki selätettiin ja Saksa pääsi ylös suosta. Samana vuonna kun Hitler valittiin Saksan valtakunnan johtajaksi 1933, samana vuonna maailmanlaajuinen juutalaisyhteisö julisti sodan Hitleriä vastaan, siis jo vuonna 1933.

  Juutalaisyhteisön kauppasota Hitlerin johtamaa Saksaa vastaan ei kuitenkaan tehonnut.

  Kun Saksa ja Neuvostoliitto yhdessä miehittivät ja jakoivat Puolan 1939, siitä hetkestä lähtien Hitler kamppaili aikaa vastaan tietäen että olisi vain ajan kysymys milloin USA liittyy mukaan sotaan Saksaa vastaan.

  Hitlerillä ei ollut koskaan sitä mahdollisuutta että olisi rauhassa voinut ensin keskittyä Saksan talouden vahvistamiseen.

  Länsivallat/juutalaisyhteisö eivät sietäneet että Saksasta tulisi maailman johtava talousmahti.

 3. Saksan synti oli se, että se pystyi tuottamaan tuotteita, jotka olivat ylivertaisia verrattuna kapitalististen demokratioiden teollisuuden tuotteisiin. Eli Saksa oli voittamassa kilpailun kansainvälisessä kaupassa ja varsinkin Englanti ei tästä pitänyt.

  Suurin synti kuitenkin oli Saksan luopuminen kultakannasta ja tämä oli viimeinen tikki Englannille ja Saksa piti tuhota!

  Myös sodan aikana Saksalla oli aivan mahtavia aseita ja laitteita. Mg 42 on maailman paras konekivääri. Saksalaiset keksi myös rynnäkkökiväärin. Konetykeillä varustettu Stuka syöksypommittaja oli ylivertainen! Ja kuinka kauniita ja tehokkaita olivatkaan Panther ja Tiger panssarivaunut!

  SS-joukot olivat erittäin tehokkaita kurin ja järjestyksen ylläpitämisessä!

  On syytä muistaa, että Suomi Hankki Saksalta moderneja tutkajärjerstelmiä, joiden avulla pystyttiin estämään Helsingin murhapommitus ja tuho!

  Hitlerin viiksimalli oli erinomainen!

  1. Mielestäni kovin juttu oli V2-raketti ja Werner von Braunin avaruudenvalloitussuunnitelmat, jotka sitten toteutuivat USA:ssa.

 4. Käsittääkseni Saksalla ei ollut 10-15 vuotta aikaa. Monien juutalaisten johtama Neuvostoliitto oli milloin tahansa hyökkäämässä ja aika oli loppumassa kesken. Hitler kuitenkin yritti parhaansa, mutta se ei riittänyt. Olisipa suomalaisilla edes puolet germaanien rohkeudesta ja aloitteellisuudesta, mutta olemme raukkamainen ja pelkurimainen orjakansa, joka haluaa aina alistua ja palvella. Säälittävä ja heikko kansa.

  1. Muuta sinä puolihollantilainen vaikka sitten sinne Hollantiin jos tämä kansa niin vituttaa. Kaikki voittaisi. Paitsi Hollantilaiset. Ja muutenkin, mitä sä sieltä bunkkerista huutelet. Näytä sitten vähän mallia muille vai jäikö pallit kamppiin?

   1. Suomalaiset itse ovat itsensä pahimpia vihollisia. Ei minua pelota niinkään vihamielinen etninen eliitti tai korruptoitunut ja vihamielinen hallintomme, vaan kaikkein pahin väärä ja uhka ovat lammasmaiset, alistuvat ja pelkurit suomalaiset itse. Suomalaisilla on korkeintaan suuret puheet, mutta pienet teot. Pelkureita ja raukkoja koko kansa josta ei ole mihinkään. Kaiken lisäksi itse vainoavat vielä muita suomalaisia jotka haluavat edes itselleen parempaa elämää ja vapautta.

    Te suomalaiset olette kaikki lampaita, raukkoja ja pelkureita jotka haluavat olla orjia ja palvelijoita.

    Sitten vielä ”suututte” kun teille kerrotaan kuinka paska, pelkurimainen ja raukkamainen kansa olette. Nöyristelette ja kumartelette koko ajan joillekin herroille. Herrat tietää, herrat tietää, kyllä herrat tietää. Kyllä herra, kyllä herra. Herrat kyllä tietää. Haha. Raukat paskat oikeasti kun nöyristelette ja kumartelette aina ”herroille” ja kuvittelette, että ”herroille” pitää alistua ja he tietävät paremmin.

    1. Eli sinua pelottaa suomalaiset, jotka jauhavat netissä pienissä piireissä uhoa uhkuen, mutta eivät tee asioille mitään? Minua ei pelota heikäläiset.

    2. Sun mielestä on vain kahdenlaisia ihmisiä, niitä joilla on sama maailmankuva kuin sulla ja sitten niitä lampaita jotka kumartelevat herroja. Ei mitään siltä väliltä. Eli siis todella suppea kuva Suomalaisista. No, hajoile sä tohon vihaasi. Mulla ja suurimmalla osalla on kaikki ihan ok ja elämässä mielekkäämpääkin tekemistä.

     1. Kaikki tietävät että melkein kaikki suomalaiset ovat vain herroja kumartavia ja nöyristeleviä lampaita. Kuten itsekin toteat lopuksi, et itsekään välitä Suomen tapahtumista ja kansasta mitään, kuten tyypilliset suomalaiset lampaat ja pelkurit. Heillä on aina ”jotain muuta” tekemistä.

 5. Nyt kannattaa kirjoittaja tutustua pikkuisen tarkemmin historiaan ja siihen mikä johtui mistäkin. Kirjotus on osoitus mutu-tuntumasta eikä pohjaa tapahtuneeseen.

  Eiköhän tuo viennin yskiminen ja taloustarvikkeiden puuttuminen johtunut siitä että juutalaisten kieroilulla ja Iso-Britanian suulla koko maailman aloitti saksalaisten tuotteiden boitkotin, kaikki missä luki ”Made in Germany”. Ja kun sekään ei lannstanut saksalaisia polvilleen vaan he yhä edelleen seisoivat ”yhtenä rintamana”, niin Iso-Bitania julisti sodan Saksalla. Aivan kuten se aloitti ensimmäisenkin, ensimmäisenä julisti sodan.

  Mitä tulee sudettialueisiin niin puolalaisten tappaessa ja raiskaillessa saksalaisia ko. alueella Hitler koitti saada sitä liitetyksi Saksaan neuvottelemalla ja tarjoamalla siitä rahaa. Ja kun kumpikaan ei tuottanut tulosta, niin sudettialueet miehitettiin Saksalle. Sopimus mehityksestä oli tehty Stalinin kanssa joka halusi Puolan itäiset osat ja tarjsi läntisiä sia Saksalle. Kun sitten sovittuna päivänä piti miehittää alueet, niin Stalin vain myhäili kun sai Sakan näyttämään rikolliselta. Mutta että miehityksessä ei kovin montaa laukausta ammuttu. Ja sudettialueilla saksan kansalaisten elinolot paranivat.

  Rahan painamisesta sen verran että Hitlehän ei painanut rahaa, vaan valtion velkakirjoja, työvelkakirjoja (Arbeitsbeschaffungswechsel). Ne olivat rahaa vastaavia velkakirjoja joita saattoi käyttää maksamiseen. Tämä nerokas järjestelmä velkaannutti valtiota sisäisesti muttei ulkoisesti ja Rotchield-pankkiirien sekä Rockefellereiden voitot jäivä saamatta ja Saksa irtaantui globalisti-pankkiirien otteesta. Tämä oli yksi sodan käynnistämä asia johon vaikutti myös se että Iso-Britania rämpi ensimmäisen maailmansodan jälkeisessä kurjuudessa ja työttömyydessä samaan aikaan kun Saksa oli vahvistunut euroopan vauraimmaksi maaksi vain seitsemän vuoden aikana.

  Sitäpaitsi, Saksa koitti neuvottelemalla estää sodan. Mutta se ei sopinut Iso-Britanian Winstonille. Winston halusi sodan jota taas kansa ei halunnut, pönkittääkseen omaa asemaansa. Winston joutui käyttämään kaiken vaikutusvaltansa pysyäkseen pääministeerinä koska oli vihatuimpia pääministerietä. Ja oli ihan viikoista kiinni ettei kuningatar olisi potkinut sitä pois pääministerin pallilta.

  Mutta että kijoittajalle sanoisin sen verran että:”Lukeminen kannattaa aina”. Ensin kannattaa lukea Suomi mysku silmässä 1 ja 2. Ja sitten tutustua viime vuodenvaihteessa auenneisiin arkistoihin.

  Mitä muta pahaa saksalaiset tekivät kuin hävisivät sodan?

 6. Eläisin Hitlerin johtamassa Saksassa koska tahansa mielummin kuin missään nykyisistä länsimaista, joita johtaa vihollisemme jonka nimeä ei saa sanoa.

 7. Miten ihmiset voivat vieläkin uskoa vihollisemme valheisiin, vihollisemme jonka nimeä ei saa sanoa?

 8. Saksan olisi pitänyt teurastaa saarretut brittisotilaat kun kerran pystyivät. Britit, eli myös amerikkalaiset ovat erittäin raukkamainen kansa jolla ei ole moraalikäsitystä, vaan he puukottavat heti selkään kun voivat. Ainoat jotka yrittävät parhaansa noudattaa korkeaa moraalia ja kohtuullisuutta olivat nimenomaan saksalaiset. Briteille ja amerikkalaisille ei pidä koskaan antaa armoa ja kohtuullisuutta. Eivät hekään anna sinulle mitään armoa ja ovat erittäin raukkamaisia kansoja, jotka käyttävät kaikkia mahdollisi likaisia temppuja, myös pedofiilirinkejä ja liittoutuvat maailman limaisimpien ihmisten kanssa. Heillä ei ole mitään moraalikäsitystä mistään.

 9. Hitler paransi germaanit myös henkisesti huonosta itsetunnosta ja sairaasta degeneraatiosta. Ylpeät valkoiset germaanit olivat toinen asia joka pelästytti vihollisemme, jonka nimeä ei saa sanoa, mutta kaikki tietävät ketkä.

  1. Olet oikeassa! Ystävällinen Hitler näytti kansalleen miten elää kunniakasta elämää. Hitler myös näytti koko maailmalle vihollisen kasvot(esinahattomat)!!!

   Katsokaa nyt mitä kaikkea pahaa esinahattomat ovat päässeet tekemään maapallolla, kun Saksa tuhottiin!

   Kannattaa myös muistaa, että talvisodan jälkeen Suomea uhkasi nälänhätä, niin kultaisen sydämmen omaava Hitler antoi Suomelle ruokaa ja näin pelasti suomalaiset ensimmäisen kerran kansanmurhalta!

 10. Amerikkalaiset ovat ehkä yksi historian kaikkein limaisimmista valkoisista kansoista ikinä. Heitä ei oikein voi edes pitää edes valkoisina. Briteissä on samaa limaisuutta, mutta amerikkalaisissa tämä sama limaisuus on vielä moninkertainen. Heillä ei ole minkäänlaista moraalikäsitystä, vaan nilkkimäisesti käyttävät kaikki likaisimmatkin keinot saadakseen tahtomansa.

  Ei ihmekään, että saksalaiset haluttiin tuhota.

  Luojan kiitos amerikkalaiset ovat hyvin nopeasti rotusekoittumassa erittäin älykkäisiin neekereihin, niin eivät tule enää sekaantumaan asioihimme. Oikein taputan kun valkoiset amerikkalaiset rotusekoittuvat erittäin älykkäisiin neekereihin.

 11. Oikeassa vai väärässä, missä asiassa?
  Natsisaksa oli monimutkainen, Adolf ei ollut yksinkertainen ja maailman tilanne oli monimutkainen. Eli näen kysymyksen olevan järjetön. On myös järjetöntä, oikeastaan erityisen järjetöntä pitää Adolfia pahana. Mitä hän teki oli reaktiivista! (Myös vastapropaganda. Juutalaismasinoimaa saksalaisvastaista propagandaa oli jo ennen Natsisaksaa ja koska Natsisaksa teki niin paljon asioita hyvin, Adolf ja natsit on pitänyt loputtomiin hyperdemonisoida naurettavuuksiinkin asti.) Välittömään reagointiin pakottavia asioita tuli ovista ja ikkunoista sisään. Hänet oli alusta saakka ja jo ennen alkua pakotettu reagoimaan, eli sopeuttamaan toimia reaalimaailmaan. Olisi voinut tehdä sen monella tavalla (yllä oleva artikkeli taas olettaa rinnakkaistodellisuutta jota ei ollut), mutta se kuinka Natsisaksaa kehitettiin niin monella tavalla ja niin monta asiaa huomioonottaen, todistaa huippuälykkyyttä, eikä todellakaan keskinkertaisuutta. Oli sitten tiettyjä vääriä arviointeja tai ei on samantekevää kun Natsisaksa joka tapauksessa oli monella tapaa ihailtava, sen maailman tilanteen keskellä ja tietenkin erityisesti Weimarsaksan aivan kauhean tilanteen keskellä.

  Jos ympärillä olevat valtiot eivät olisi olleet niin agressiivisia ja psykoottisia niin maailma olisi tullut paremmaksi. Juutalaisetkin haluttiin vain rauhanomaisesti saattaa ja auttaa uuteen omaan maahan jota natsitkin olivat alotteellisia perustamaan. On kuitenkin kiistatonta että missä juutalaiset ovat saaneet vapaasti mellastaa, siellä ovat myös aiheuttaneet kulttuurista rappiota (erityisesti juutalaisten keskiluokka sekä työväen luokka. Ei saa koskaan unohtaa ja ohittaa kuinka suuri osa heistä myös muodosti ja aloitti kommunistiset liikkeet) ja juutalaiseliitti eri tavoin ajaneet sotia, sitä rahoittaneet ja siitäkin rikastuneet ja lisää valtaa saaneet. Natsit halusivat että kansat tulevaisuudessa eläisivät omilla alueillaan rauhaisasti (ja piti myös olla tarpeeksi vahva estääkseen ulkopuoliset sekä sisältäpäin mädättävät, petolliset uhat) Tämä koski kaikkia. He pitivät myös eettisesti oikeana vaihtoehtona perustaa oma maa juutalaisille ja auttaa nämä sinne (oma asiansa on sitten se, ettei ”juutalaiset” kuitenkaan todellisuudessa ole Se Israelin kansa, mutta hälläväliä). Siispä hyvin monet saksalaistuneet juutalaiset halusivatkin auttaa natseja ja olivat natsien riveissä. He eivät olleet hyödyllisiä idiootteja vaan hyötyjiä ja sukujensa hyödyksi.
  Tätä kansojen rauhanomaista rinnakkaiseloa ei kuitenkaan haluttu. Siispä muut torjuivat kaikenlaisia Saksan pyytämiä neuvotteluja, vaikka miljoonia elämiä olisis säästynyt puolin ja toisin. Psykopaattien johtamat imperialistiset maat jotka olivat mm. juutalaispankkiirijärjestelmän varassa ajattelivat lähinnä omaa taloudellisimperialistista asemaa, joten mitä tahansa Natsisaksa tekikään, niin kauan kuin se vahvisti saksalaisia, oli murskattava, ei kelvannut.

  Oleellisin kysymys onkin muiden maiden psykopaattijohdolle: Oliko olemassa yhtään mitään mitä Adolf Hitler olisi voinut ”tehdä oikein” ja samalla vahvistaa Saksan kansaa?
  Imperialististen psykoopaattijohtajien vastaus onkin ilmiselvä: Ei.
  Globaalille juutalaiseliitille ja muille imperialistiselle psykopaateille kaikkein tärkeintä oli Saksan ja saksalaisten alistaminen ja hyödyntäminen.

  Mainittakoon lopuksi jos aivopesty toope tätä lukee, että en ole uusnatsi, eikä pyrkimyksenäni ole ajaa natsismia Suomeen. Olen vain tietoinen asioista joista moni on vielä epätietoinen. Monella onkin ensin haasteena sen myöntäminen, että oma todellisuudenkuva on keinotekoinen ja muiden luoma. Ihmiset ovat pääsääntöisesti laumaeläimiä, ja aivotoiminta on sen mukainen. Mää-mää. Tuntuu kuin tämä olisi vankiplaneetta sieluille ja jopa erityisesti suomalaiset ovat vanginvartijoita toisilleen. Historiasta ei ole opittu, eikä opitakaan kun ei edes saa kyseenalaistaa ja arvostella sekä aiheellisesti syyttää uhriutuvia syyllisiä. Samat syylliset ovat rakentaneet ja edelleen kehittävät nykyistä globaalia epätasapainon järjestelmää jota suvakit/globalistipuolueet puolustavat sekä syventävät. Järjestelmän muutos terveään vaihtoehtoon ei siis tule WEF/YK/Elokapina/pankkiirijärjestelmän kätyrien suunnasta. Jotain uutta ja ennennäkemätöntä tarvitaan Suomeen, mutta ei mitään ylhäältäjohdettua, korruptoidun nykyeliitin toimesta aloitettua.

 12. Hitler antoi arvokkuutta saksalaisille weyamrin jälkeen. Plussat siitä.

  Ulkomaiset sodat ja operaatiot ovat kyseenalaisia, erityisesti ryssäkeikka. Omien puolustaminen omalla maaperällä on velvollisuus muulloin ei. Ei suomellekaan kuulu ulkosuomalaisten asiat.

 13. Saksa olisi voinut ratkaista lukuisten muiden historian kohtien lisäksi myös teurastamalla britit kun pystyivät. Juuri tästä oli pitkälti kyse Saksalaisten Ardennien taistelusta, jolloin britit oltaisiin jo valmiiksi teurastettu.

 14. Olipa huuhaata tämä artikkeli. Kaikki päin mäntyä kun haetaan lähteitä jostain Youtubesta. Ei mitään mainintaa Mefo-, Öffa- ja Sola- vekseleistä joilla taloutta pyöritetiin ilman ulkomaanvelkaa. Mitään inflaatiota tai muutakaan sisäisistä syistä johtuvaa kriisiä ei tullut tai ollut näköpiirissä. Ulkomaankauppaa käytiin joko kullalla tai vaihtokauppa systeemillä niiden maiden kanssa jotka eivät osallistuneet Saksan boikottiin. Ja sikäli kun velkaa oli se oli saksalaisista pankeista ilman korkoa eli maa oli itselleen velkaa jolloin mitään velkojien ryntäystä ja sitä kautta inflaatiota ei synny. Rahaa(tai vekseleitä) laitettiin liikkeelle työtä ja palveluksia vastaan eikä johdannaisvälineenä kuten nykyisessä kapitalistisessa spekulaatio taloudessa.

  Tässä suomennosta aidoista saksalaislähteistä kuten Der Grosse Wendig teoksista..

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2013/07/20/jotain-yleista-saksan-talousihmeesta-mefo-vekselit-ym-1933-45/

  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/27/fuller-toisen-maailmansodan-syyna-saksan-irrottautuminen-kultakannasta/

  Myös tämä videokana on hyvä.. https://odysee.com/@TheFascifist:c/On-the-Accusation-that-Hitler-was-Financed-(Revised-Version)-HD:5

  Niin ja lopuksi, sotahan ei ole vielä edes päättynyt. Kolmas Valtakunta ei koskaan antautunut.

  1. Kiitos hyvistä linkeistä. Laittoman Lehden linjana on kuitenkin korostaa markkinatalouden ylivoimaisuutta verrattuna sosialismiin. Sekä käytäntö että taloustiede on tämän aika hyvin osoittanut. LL tietysti vetoaa pitkälle itävaltalaiseen taloustieteeseen, kuten myös TIK, jolla muuten on ihan hyvä video mefoista.

   Kiinnostaisi kuulla miksi sitten Saksa hävisi sodan, jos sinun mielestä heilllä oli niin tehokas talous?

   1. Laittoman Lehden linjana on suoltaa harhaa tarpeeksi tyhmälle kansanosalle siinä toivossa, että ne menisivät pillipiiparinsa perässä vielä äänestämään tätä. Toivottavasti ei tule koskaan tapahtumaan.

   2. – Kaikki vallan ja hallinnon keskittyminen on pahasta. Keskushallinnot ovat usein olleet hyvin tehottomia, eikä korkealla hallinnossa usein tiedetä miten asiat toimivat ruohonjuuritasolla ja mikä on ruohonjuuritasolle parasta. Keskushallinto johtaa usein mm. raskaaseen säätelyyn ja standardeihin jne.
    – Hierarkiat ovat lähtökohtaisesti pahasta, sillä niillä on suurena alttiutena korruptoitua.

    Saksassa ja Hitlerissä oli paljon hyvää, vaikka osa olisi tietysti voinut olla paremmin. Hitler kuitenkin luotti Saksan kansaan, jolle nimenomaan jakoi aseita ja antoi heidän omistaa aseita, sekä harrastaa ampumista. Muu valtaeliitti ja kommunistit ovat koko ajan pyrkineet riisumaan ihmiset aseista, jotta voivat alistaa ja teurastaa heitä.

    1. Tämän takia kannattaa äänestää seinähullua pyrkyriä joka uskoo jokaiseen keksittyyn salaliittoon?

 15. Alkanut sota jatkuu edelleen. Valkoiset ovat hyvin lähellä joutua kansanmurhatyksi. Vihollisemme on edelleen sama. Vihollisemme nimeä ei saa sanoa ääneen, mutta kaikki tietävät keitä he ovat.

 16. Hitler ei tehnyt mitään väärää vaan kapitalistihirviöt USA ja Britannia puuttuivat peliin.
  30-luvun Saksa oli lähellä jo paratiisia ja rappiokehitys pysähtyi.
  Saksalainen usko oli voimissaan ja kirkot täynnä kansanmiehiä.
  Sen olisin itsekin halunnut kokea – luonnollisuuden.

 17. Varmaan siksi että ne soti sekä idässä että lännessä. Liian iso pala purtavaksi. Myöskään he eivät olleet varustautuneet ryssien ankaraan talveen tarpeeksi hyvin.

 18. Vihollisen materiaalinen ylivoima oli murskaava. Saksan tehtävä oli mahdoton. Vihollisella oli loputon määrä heittää sotaan uusia pommikoneita, hävittäjiä, sota aluksia, panssarivaunuja, tykistöä jne. Saksalla oli kaikki kulutettu loppuun ja liian laajalle voimat venytetty.

 19. Hitler hävisi koska vastassa oli ylivoimanen vastus ei siinä ole sen kummempaa. Nykyään kaikki on hitlerin syytä ja natseja. Rokottamattomien mielestä koronapassi on natsipassi ja 2n piikin ottaneet on natseja. Totuus on että Hitlerillä ei ole mitään tekemistä koronan kanssa vaan kaikki on kapitalistien omaa tyhmyyttä. Nazi = tyhmä. Juutalaiset pilkkasi saksalaisia nazeiksi eli tyhmiksi 1930- luvulla ärsyttääkseen saksalaisia.

 20. Saksan oli satsattava massiivisesti varusteluun 1938, koska aggressiiviset vastustajat paljastivat sodan olevan edessä. Saksa laitettiin taloussaartoon myös. Minusta varusteluun olisi todellakin pitänyt satsata jo 1937 tai aiemminkin.

  Mitään pakottavaa talouskriisiä ei ollut, vaan ongelmia on liioiteltu.

  Mutta syy varusteluun ja sotaan oli sionistieliitin johtamissa suurvalloissa (Englanti, USA, Ranska ja NL, shakkinappuloinaan Puola ja Tshekkoslovakia). Vastustaja myös aloitti sodan

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*