8 thoughts on “Päivän kuva

  1. Myrkylliset noidat ovat murhaamassa terveet ihmiset sukupuuttoon. Ihmisten pitää tajuta, että myrkyllisten mutanttinoitien ja vihamielisen etnisen eliitin sodassa terveitä ihmisiä vastaan kyse on siitä, että se on joko noidat tai me. Meidät tuhotaan jos emme reagoi pahuuteen ja satanismiin. Älä koskaan luota poliisiin, sillä jokainen poliisi on vihollisesi.

    1. Ei ainakaan voi luottaa poliisin selvittävän maanmittarin ja kunnallispoliitikon hämyisää yhteistyötä, joka suurenti myynnissä olevan alan kunnallispoliitikolle ja loput (pienentynyt) alue myytiin muille.

  2. Kommareista uupuu huppariversiot,nyt näyttää enempi Eaglesin promokuvalta. KELAn konttori uupuu kans. Työvoimatoimistoa ei sattuneesta syystä tarvita,mutta poltettu vihreiden konttori ja coffee shopin noi työnarkomaanit kylla tarvii tuohon settiin.Läjä pöllittyjä polkupyöriä ym. Nooh,tää kuvassa oleva on joulun hittituote..

  3. Tuo puunhalaaja on ihan veen paras,buhahaa. Ja noissa liikennevaloissa palaa tietysti aina vihreä?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*