Marco de Wit 2 lokakuun, 2021

 

Laittoman Lehden linjana on julkaista vain suomenkielisiä videoita tai suomeksi tekstitettyjä videoita.

 

Nyt on kuitenkin pakko tehdä poikkeus.

 

Alla olevassa videossa Brasilian trumppilainen presidentti Bolsonaro sanoo suoraan mihin koronapassi johtaisi: Diktatuuriin ja väestökontrolliin, jossa lopulta vähennetään väestöä massamurhilla.

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Bolsonaro: Koronapassit ovat diktatuuria

  1. Marco antaa suomalaisten mennä teuraalle ja kansanmurhatuksi. On ihmisten oma valinta tappaa itsensä. Suomalaiset ovat niin säälittävä kansa että hyvä vain. Ovat heti tottelemassa viranomaisia ja ottamassa aivan kaiken kirjaimellisesti. Juuri tämän takia suomalaiset tulevat aina olemaan orjia. Nytkin maailman primitiivisimmät kansat maailmassa alistavat suomalaisia, joten ei suomalaisilla ole oikeutta olla olemassa kun ovat tällaisia säälittäviä ihmisiä. Mitä te syytätte esimerkiksi venäläisiä, kun olette niin säälittäviä ihmisiä, että alistutte keille tahansa, olette niin naiiveja, että uskotte mitä tahansa? Fucking hölmöt ja säälittävät lampaat, joista ei koskaan ole mihinkään.

    1. Kerro nyt Marco mikä pointti on tossa että kommentoit itsestäsi jossain kolmannessa persoonassa? Itse kirjoitat että Marco sitä Marco tätä… Ei vittu mitä touhua.

  2. Meidän pitää itse hoitaa ongelmamme. Korruptoitunut hallintomme ei tule koskaan sallimaan oikeuden hakemista järjestelmän kautta. Asiat pitää hoitaa toisella tavalla. Esinahattomat ovat vallassa.

  3. Amerikkalaisilta on todella halveksittavaa ympärileikata itsensä. Ympärileikkaaminen ei ole kristittyä, eikä kristinuskon mukaista. Kannamme ristiä päällämme ja meidät on ympärileikattu lihassa, mutta tämä ei nimenomaan tarkoita että me ympärileikkaisimme itsemme. Todella halveksittavaa ja epäkristillistä.

    1. Jaa.. Että kirkkokin osallistuu jo kommentointiin. Edustatko ev.lutteja, katollisia vai ihan folihattujen seurakuntaa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*