Marco de Wit 2 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Vihreät jaksaa yllättää.

 

Vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo menee äitiyslomalle ja hänen sijaisekseen tulee 27-vuotias totaalinen tyhjäpää Iiris Suomela.

 

Tosin tyhjäpää-sanakaan ei riitä kuvailemaan Suomelan ajatuksenjuoksua. Englannissa on käsite airhead, joka vastaa tyhjäpää-sanaa, mutta Suomelalle pitäisi keksiä ihan oma sana. Hän on taatusti Suomen historian tyhmin poliitikko.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun ja videoon

 

 

Iltalehden kommenttiosiossakin oltiin ihan shokissa.

 

 

 

Ikävä kyllä Iltalehden kommentoijat ovat osittain väärässä. Vihreät nimittäin toteuttavat strategisesti nerokasta jacksonilaista/trumppilaista strategiaa, jossa vastustajia demonisoidaan samalla, kun omia kehutaan ja palvellaan täysillä.

 

Suomelan valinta virkaa tekeväksi puheenjohtajaksi on toki tosi kova veto radikaalissakin strategiassa, mutta toisaalta se tuo paljon julkisuutta sekä imartelee nimenomaan naisia ja varsinkin nuoria naisia, joista tulee entistä fanaattisempia vihreiden tukijoita.

 

 

Vihreiden nais-strategia on oikeasti nerokas ja rohkea strategia. Nytkin vihreiden äänestäjistä noin 70 % on naisia ja nimenomaan aika nuoria sellaisia. Heitä siis kannattaa korostaa ja palvella. Faktahan on, että enemmistö äänestäjistä on naisia! Vihreillä on vielä paljon varaa lisätä naiskannatustaan.

 

Vihreillä on siis samanlainen strategia kuin Trumpilla, mutta käänteinen. Nyt tietysti persuilla olisi tuhannen taalan paikka käynnistää oma Trump-strategiansa. Suomela pitää haukkua maan rakoon ja saada kaikki Suomen miehet nauramaan tämän ääliömäisyyttä. Näin saataisiin paljon lisää kannatusta miehiltä, mutta siihenhän ei feministiksi julistautunut Purra suostu.

 

Esiintymispeli: Ohisalo vs. Purra 8 – 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Farssi: Tyhjäpää Iiris Suomela vihreiden puheenjohtajaksi!! Purra hiljaa!

 1. Eivät useimmat naiset ajattele järjellä. He tulevat olemaan vain innoissaan, että nyt saatiin rohkea nainen joka edistää ”naisten asioita”. Elämme nyt naisten unelmavaltiossa ja unelma-euroopassa, juuri sellaisessa josta he ovat haaveilleet. Asiat ovat juuri kuten naiset ovat halunneet. Nyt näemme kaikki miksi ja miten naiset ovat tuhonneet yhteiskunnan aina kun heille on annettu vapautta ja valtaa. Naiset tullaan pistämään totaaliseen kuriin yhteiskuntamme, kulttuurimme, perheidemme ja kristinuskon kaatuessa. Enää he eivät tule sekoilemaan ja tuhoamaan kansaamme.

  Naiset tuhosivat jo kristinuskon ja perheet, joten kuri tulee olemaan kova ilman ehtoja.

 2. Iiris tulee ottamaan varmasti kaiken hyödyn irti siitä että voi nyt laukoa persuille sekopäisyyksiänsä ministeriaitiosta ja fanaattiset opiskelijatytöt saa korkean esikuvan ja taistelutoverin. Vihreät on aina vain naisradikaalimpi ja suorastaan ylpeä siitä, mutta samalla ajavat kyllä itsensä entistä enemmän vain aivopestyjen kaupunkilaistyttöjen puolueeksi eikä se kanna muuhun kuin tulisempaan ja tiivistyvään kannattajakuntaan.
  Aluevaalit ainakin tulee olemaan ylipäänsä täysi farssi koska äänestysprosentti tulee jäämään hyvin alhaiseksi mikä tarkottaa menestystä jälleen eläkeläispuolueille sdp/kok/kesk.

 3. Suomela tuo paljon naisten ääniä koska muut naiset ajattelevat aivan yhtä tyhjästi kuin Suomela. Tämän takia vapauksien antaminen naisille on erityisen vaarallista koska he eivät keskimäärin kykene ajattelemaan ja päättelemään. Kaikki on naisille vain tunne, asenne tai määrittelykysymys, miten jokainen vain sattuu tuntemaan jonkin asian.

 4. Vihreiden kannattajat ovat nimenomaan ”älykkäitä” naisia ja voitte hyvin nähdä omin silmin miten useimmat naiset eivät pysty ajattelemaan itse ja toimimaan terveellisesti. Heille pitää sanoa kaikki ja kertoa heille mikä on hyvää ja terveellistä.

  Useimpia naisia ei pidä koskaan päästää lasten lähelle sillä ajatuksella että he itse tietäisivät mikä lapsille on parasta. Heitä ei pidä koskaan myöskään päästää kouluihin opettamaan lapsia. Nyt kun heillä on ”valtaa” ja ”vapautta” niin näette mitä paskaa naisten aivoista oikeasti tulee ulos.

  1. Pyrkyri, mitä vielä. Tavallinen suomalainen nainen kuten kaikki muutkin suomalaiset naiset ovat nykyisin. Suomela ei ole mikään poikkeus.

 5. Tuo kieroon katsova Iiris olisi varmaan ensimmäisten joukossa tekemässä ahdistelusyytöstä jos minä miehenä menisin naisten ukukoppeihin katselemaan ja vaihtamaan vaatteita. Ja jos Iiris sattuisi olemaan paikalla niin pikkujulujuhlien tapaan otsokot kirkuisivat ”uusnatsit ahdistelivat seksualisesti”, kas kun sattuu olemaan millin siili ja muutama tatska.

 6. Miksi Laiton Lehti uutisoi jostain aivan tavallisesta ja tyypillisestä suomalaisesta lehmästä? Aivan samanlaisia ilma-aivoja kaikki muutkin suomalaiset lehmät ovat. Eivät osaa ajatella sitten vähääkään.

  Mutta olisikin naisten ongelma vain siinä etteivät osaa ajatella ja käyttää vähääkään järkeä, vaan juuri naisten ylivoimainen enemmistö kannattaa mielisairasta feminismiä ja suvakismia ja ovat niiden kantava voima. Juuri naiset kannattavat avoimesti tietämäänsä pedofiilia Joe Bidenia, vaikka naiset tietävät Joe Bidenin olevan pedofiili ja naisten ahdistelija. Joe Bidenin poikakin on vielä pedofiili!

  Naisia ei missään nimessä saa enää päästää päättämään yhtään mistään. Naiset tuhoavat meidät jos heitä ei pysäytetä. Naiset olisi pitänyt pysäyttää jo alkuunsa kuten miehet ovat lukuisia kertoja aiemmin tehneet. Naisten pistäminen lopullisesti kuriin on kansamme, rotumme ja kristinuskon kohtalonkysymys.

  1. Johtakoon naiset suvakkeja, mutta se että korkean profiilin äijäpuolue persut lähteen samaan kelkkaan koituu maamme turmioksi vielä. Miesten pitäisi olla eduskunnassa pistämässä nämä bimbotyttöset ruotuun, mutta Purran femakkolinjalla persupuolue varmasti alistuu keskustelemaan tämmösien kanssa ihan kuin vastassa olisi jokin oikea päättäjä.

 7. Menee aika viihdyttäväksi. Iirishän on Kelly Bundyn avioton sisko. Luvassa paljon hyvää huumoria! Paljon hauskempi kuin Maria.

  ”Bensavero ei osu pahimmin köyhiin. Tästä on hyvin selkeää tutkimustietoa.
  Mitä enemmän rahaa ihmisellä on, sitä enemmän rahaa hänellä on ajaa autolla. Monella kaikista köyhimmistä ei ole varaa omaan autoon.” – Iiris Bundy-

 8. Suomi on täynnä tyhjäpäitä.
  Tulevaisuuden ennuste ei ole hyvä.

  Nyt ministeri antoi luvan laulaa ja tanssia. Tyhjäpää ei muutenkaan laulanut muuta kuin hallituksen kiertosäettä.

 9. Iiris Suomela ei ole suomalainen!

  Katsokaa kasvonpiirteitä! Niin huomaatte, että Suomelalla on esnahattomia piirteitä!

  Milloin Purra laitetaan geenitesteihin ja paljastetaan totuus?!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*