Free speech 3 lokakuun, 2021

 

Laiton Lehti syytti vihreiden sijaispuheenjohtajaksi tullutta Iiris Suomelaa tyhjäpääksi ja Suomen historian tyhmimmäksi poliitikoksi.

 

Farssi: Tyhjäpää Iiris Suomela vihreiden puheenjohtajaksi!! Purra hiljaa!

 

 

Laitonta Lehteä on kuitenkin nyt muistetettu, että Iiris on käynyt kaikki mahdolliset taloustieteen kurssit ja lukenut kaupan päälle vielä kaikki kirjatkin!

 

Siis jo 20-vuotiaana!

 

 

Kannattaa myös muistaa, että Iiris on ollut yliopistossakin. Hän on nimittäin lukenut siellä sosiologiaa!

 

Ei siis ihme, että on vakuuttunut omaavansa pätevyyden myös sisäministeriksi.

 

Mielenkiintoista nähdä uskaltavatko vihreät valita Iiriksen sisäministeriksi poliisia johtamaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

12 thoughts on “Eikö vihreiden puheenjohtaja Iiris Suomela olekaan tyhjäpää, vaan nero??

 1. Ei saa haukkua – kaikki päättyy lopulta hyvin.

  Marco, NYT viimeistään pitäisi tulla siihen konkluusioon, että koko systeemi on ”viritetty”. Minkäänlaista mahdollisuutta ei ole korjata sitä, ei ensimmäistäkään.

  1. Hyvä pointti, että koko systeemi on viritetty niin, ettei sitä pysty sisältäpäin muuttamaan. PAITSI, että luonnoton järjestelmä on aina kuin korttitalo. Varsinkin luonnoton pankkijärjestelmä, joka tulee syöksymään yhä pahempiin pankkikriiseihin ja lamakausiin. Siinä on mahdollisuus muuttaa järjestelmää. Lisäksi on toinenkin mahdollisuus eli kaataa kartellit netin kautta tapahtuvalla koordinaatiolla, mutta siitä myöhemmin lisää.

   1. Hyvä Marcoliini, kaada kartellit. Me luotamme sinuun, kun olet niin aikaansaama kaveri.

 2. Suomelalla on epävakaa perimä, joten kyseessä voi olla syyntakeeton olio!

  1. Olisi ihana nähdä millainen mies jumala hetkisen nimimerkin takana piilottelee.

 3. Tampereen kuntapolitiikasta tämä Iiris Suomela ja Jaakko Mustakallio on tullut tunnetuksi kovimpina natsien metsästäjinä ja fanaatikkoina. Iso voitto heille oli lopulta kun saivat yhdessä Tampereen persujen avustuksella kiellettyä kaupungin tilojen vuokraamisen kansallismielisille.

 4. Nuori ja söpö tyttö uutiskuvissa saattaa hokutella hyvin yksinkertasia miehiä puolelleen. Sekin on aika hyvä taktiikka, jota tuskin kuitenkaan vihreät on hakenu.

  1. Vai vielä söpö?? Mieleen tulee moniakin adjektiiveja tuosta mutta söpö ei ole päälimmäisenä.

   Miksei se muuten pysty nostamaan luomiaan ylös asti ja miksi sillä on suu aina auki?

   1. Söpö. Haha. Suomalaiset miehet ovat oikeasti säälittäviä kun mikä tahansa lehmä käy ja ollaan niin naisten tossujen alla että ei uskalla edes kritisoida naisia. Kehutaan vain kuinka ovat kauniita ja upeita.

  2. Täytyisi Iiriksen lailla olla itsekin joku Down tai Williams syndroomainen että pitäisi häntä jotenkin vetävänä.

 5. Koitin tällä läppärillä kaikki apuohjelmat läpi enkä saanut väänneltyä tuosta söpöä saati kaunista millään. Nyt nousee jo savu kaiuttimista. eli Iriksen nassu pahoinpiteli koneeni,. Ohisalon köyhyystutkija kaiketi lähestyy minua auvoisilta lisääntymislomiltaan ja suorittaa korvauksen ehtymättömistä vihervaroista?Hänellä,jos kellään pitäisi olla ongelmaani jopa se inhimillinen ihmiskeskeinen ratkaisu. Sellainen jakamaton vai mikä se oli … Haloo?…kuuleeko Varissuo?

Comments are closed.