Free speech 3 lokakuun, 2021

 

Elokapina-terroristit sulkevat TOISTUVASTI Mannerheimintien aiheuttaen näin myös suurta vaaraa liikenteelle.

 

Normaalisti poliisi tietysti pistäisi tällaiset terroristit pitkäksi aikaa putkaan ja syyttäjät vaatisivat vankeusrangaistuksia.

 

Poliisin tehtävänä on myös ENNALTAEHKÄISTÄ rikoksia. Elokapinan osalta tämä olisi todella helppoa, koska nämähän usein ennalta ilmoittavat rikoksistaan. Siis ihan avoimesti uhkailevat poliisia ja ylpeilevät tulevilla rikoksillaan!

 

Elokapina painostaa ja uhkailee poliisia, nauraa päälle – salainen video paljastaa

 

 

Suomessa poliisi kuitenkin kohtelee näitä terrorististia sarjarikollisia silkkihansikkain.

 

Miksi? Koska Helsingin poliisilaitoksen operatiivinen päällikkö on vihreän valtakunnanvainoajan Raija Toiviaisen kätyri!

 

Apulaispoliisipäällikkö Heikki Kopperoinen Elokapina-terroristien rikoskumppani!?!

 

Niinpä Elokapina-terroristeilla oli eilen illalla TAAS otsaa katkaista Mannerheimintie!

 

 

 

 

 

 

15 thoughts on “Elokapina-terroristit sulkivat TAAS Mannerheimintien. Poliisi sormi suussa!

 1. Voisitko Marco nyt mennä näyttämään miten niitä miakkareita pidetään?Sielä on joku vihdin sheriffiksi itseään kutsuva muta en ole oikein vakuutunut hänen kyvyistään,Eihän tästä tule hevon helvettiä.Hitler oli oikeassa!

 2. Kuinka kauan tietä käyttävät ja siitä maksavat veronmaksajat katsovat tätä touhua?

  Kohta naksahtaa jollakin ja kukapas silloin saa syytteen…vinkki, ei ainakaan elokapinalliset.

  Mutta valtiollinen oikeus- ja poliisijärjestelmä on aina tätä, kommunismia.

 3. Silloin kun puolellasi on korruptoituneita ministereitä jotka ajavat rahaeliitin etuja ja liikettäsi ohjaavat tiedustelupalvelut ja rahaeliitti, voit leiriytyä Mannerheimintielle. Ei kyse ole mistään suvakkien rohkeudesta ja tehokkuudesta.

 4. Isommalla ihmismassalla ja pienellä röyhkeydellä voi toteuttaa itseään aika helposti puhumattakaan tässä tapauksessa kun kuulut kansainvälisesti rahotettuun hankkeeseen ja sisäministeri on kuohinut kenttäpoliisin sekä vielä poliisijohtaja suojelee terroristien taustayhdistyksen kassaa.
  Koronaarajotuksia vastustaneet taas murskattiin aika tehokkaasti mellakkavarustuksella ja heitä jahdattiin pitkin kaupunkia.

 5. Suomalaisten pelkuruus näkyy historian lisäksi viimeisten vuosien tapahtumissa kun varsinkin suomalaisilla miehillä on ollut vain isot puheet ilman tekoja. Suomalaiset miehet ovat pelkkiä valehtelijoita joista ei kuitenkaan todellisuudessa ole mihinkään. Juoksevat vain karkuun. Suomalaisten pelkuruus näkyy hyvin myös siinä miten suomalaiset eivät nytkään uskalla vastustaa edes maailman primitiivisimpiä ja alkeellisimpia kansoja ja vain muutama suomalainen on tarpeeksi rohkea vaarantaakseen itsensä tuolla kaduilla ilman poliisien suojelua.

  Älkää pelkurit ja raukkamaiset suomalaiset syyyttäkö ”ryssiä” jos teistä itsestänne ei ole mihinkään! ”Ryssiä” pahempia olivat ruotsalaiset, mutta ruotsalaisia ette uskalla edes kritisoida. Haha. Säälittävä orjakansa joka alistuu ja juoksee karkuun.

 6. Noilla ei taida olla parempaa tekemistä ja toisaalta, ymmäryskään todellisuudesta ei ole kovin kokealla tasolla.

  Se Las Palmasin tulivuoi on vuorokaudessa sylkenyt ilmaan enemmän päästöjä kuin euroopan autoilu vuodessa. Niin että menkööt sammuttamaan sitä.

 7. Höhööö…lähti taju kun luin tuosta joka väittää olevansa töissä…höhöö. Ihan huikeeta komediaa. Siinä moni vanhempi varmaan ylpeänä kyynel silmässä katselee jälkikasvunsa uutteraa ja periksiantamatonta heittäytymistä (asfaltille) planeettamme puolesta . höhöö…taas lähtee naurusta taju

  1. Aamulehdessä toimittajatyttö (aktivisti) itki kun Tampereella elokapinalaisille oli huudeltu että menkää töihin. Se mielenosotus kuulemma on heidän työnsä ja tuntu myös kovasti tietävän porukan taustoja. Kuului varmaan itsekin niihin.

 8. Suurin osa suomalaisista miehistä on pelkkiä raukkamaisia pelkureita, mutta jotkut yksittäiset suomalaiset miehet ovat olleet historiallisestikin täyttä rautaa. Halveksun kuitenkin suurinta osaa heikkoja ja pelkureita suomalaisia miehiä, jotka alistuvat ja tottelevat pahuutta ja vääriä auktoriteetteja.

 9. Elokapina elää eliitin rahoista.

  Ei kai Eduskunnassa puuhastella jotain sumuverhon suojissa?

Comments are closed.