Marco de Wit 4 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Amerikassa on linna-periaate eli voit ampua, jos joku yrittää väkisin tunkeutua kotiisi.

 

Suomessa on Demla-periaate eli saat linnaa, jos estät moottorisahamiestä tulemasta oven läpi teurastamaan sinua.

 

 

Demla-periaatteen lisäksi on tietysti vielä feministikerroin, joka on entisestään mädättänyt vääryysjärjestelmää.

 

Olikohan tässäkin feministejä tuomareina? Joka tapauksessa Laiton Lehti mielellään julkaisee tuomarien nimet. Se on kai vielä laillista, vaikka tietysti tuomarit kostavat aina.

 

 

Kauhistuttavainta kuitenkin on, että monet suomalaiset alistuvat tähänkin Demla-tyranniaan. Viranomaisuskovaisuus on niin kovassa, että tätäkin mieletöntä tuomiota puolustellaan alla olevassa kommentissa ja vieläpä miehen toimesta.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Demlafemakot: Vankeutta, jos ammut kotiovesi läpi tulevaa moottorisahamiestä

 1. Taisivat molemmat olla poliisin vanhoja tuttuja. Meinaan, ei Matti Meikäläinen säilyttele luvatonta haulikkoa kotinurkissa.

 2. Itseään kannattaa aina puolustaa ja miehellä on pyhä velvollisuus puolustaa perhettään viimeiseen hengenvetoon saakka.

  Ei poliisi auta ketään muita kuin itseään ja sellaisia tahoja joista se hyötyy. Noh toisaalta Polpo tekee nykyään rikosilmoituksen, jos se kuulee edes yhden väärän sanan. jos taas viranomaiselle tulee paha mieli, niin silloin on myös joku syyllistynyt rikokseen.

  Meillä päin kylän miehet häätivät alueeltamme pois paikallisen pizzakebab-lähetin, kun tämä hiekkaneekeri hurjasteli kylätiellä, jossa liikkuu pieniä lapsia. Poliisia ei soitettu mukaan häätöoperaatioon

  Minä tietenkin onnittelin operaatioon osallistuneita suomalaisia miehiä!

 3. Halveksun varsinkin pelkureita ja raukkamaisia suomalaisia miehiä. Juoksevat karkuun, toistevat aina kyllä herra, kyllä herra, kyllä herrat tietää, kyllä herrat tietää, anteeksi herra. Maailmassa on yksi ainoa Herra ja hän ei ole mikään kuoleva ihminen. Melkein kaikki suomalaiset miehet alistuvat ja uskovat auktoriteetteja, sekä soittelevat poliisille. Todella halveksittavia ja raukkamaisia miehiä. Juuri suomalaiset sotilaat olivat myös niitä jotka olivat miehittämässä Afganistaniakin ja ette koskaan sanoneet sanaakaan, että Naton liittolaiset raiskaavat siellä pikkulapsia. Tai että CIA:n Dyncorp pyöritti myös Balkanilla pedofiilikauppaa. Melkein kaikki suomalaiset miehet ovat todella halveksittavia, pelkureita ja raukkamaisia. Uskovat sokeasti auktoriteetteja ja ovat aina soittamassa poliisille. Eivät uskalla itse tehdä mitään.

 4. Naiset älkää käyttäkö ehkäisy hormoneita, sillä ne tekevät teistä sairaita ja saavat teidät kiinnostumaan raukkamaisista ja heikoista miehistä. Älkäå myöskään lisääntykö raukkamaisten, pelkurien ja heikkojen suomalaisten miesten kanssa. Emme tarvitse enää yhtään heikkoa, auktoriteettisokeus ja raukkamaista suomalaista miestä tähän maahan, kuten emme myöskään yhtään kylmää feministinaista.

 5. Jumala on luonut jokaisen meistä vapaaksi ihmiseksi ja on antanut oikeuden puolustaa itseään ja omia ihmisiä muilta. Satanistit ovat nyt kuitenkin vallassa. Noidat ja satanistit pitää puhdistaa totaalisesti yhteiskunnastamme, tietysti laillisesti. Nyt kaikki alkavat ymmärtää keitä noidat ja satanistit ovat olleet ja ketkä ovat nämä ikuiset kulkijat.

 6. Monet suomalaiset lehmät tulevat maistamaan omaa myrkkyään kun jäävät lapsettomiksi tai saavat ainoastaan erittäin vähän lapsia. Nykyisille suomalaisille lehmille ei riitä mikään. Valtava talousromahdus ja monikulttuurinen sisällissota ovat tulossa, jotka naiset itse ovat aiheuttaneet ja kukaan ei tule näitä kylmiä miehiä vihaavia ja vähätteleviä lehmiä auttamaan ja pelastamaan. Suomalaiset naiset ovat ansainneet kaiken kärsimyksen mitä on tulossa.

 7. Kyllä saa kadehtien lukea tätä äidinkielellistä ilotulitusta jota sivistynyt lukijakunta taas tarjoaa. Selvästi huomaa, että parhaista parhaat on valjastettu lehden sivuille Suomi pelastamaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*