Marco de Wit 4 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tuskinpa on sattuma, että mitä suvakimpi valtio, niin sitä kovempi koronatyrannia.

 

Niinpä koronatyrannia on erityisen pitkällä Kanadassa.

 

Syömään on turha yrittää mennä ilman koronapassia.

 

 

Niinpä kanadalaiset ovat päättäneet järjestää piknikin ravintolan edustalle. Näin ravintolat myös konkreettisesti saavat huomata kuinka paljon asiakkaita menettävät.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Katuruokailu yleistyy vastaiskuna koronapassille

  1. Samaa on alettu tehdä Ranskassa. Huomaa kuinka kaikkein kovimmat vainoajamaat kuuluvat Iso-Britannian imperiumiin, jossa joillakin eliittijuutalaisilla on suuri valta. Kanada, Ranska, Iso-Britannia, Australia ja myös koko EU kuuluvat saman rahaeliitin imperiumiin.

  2. Kansallismielisten ja oikeiden kristittyjen pitää olla valmiita olemaan vankilassa. Satanistit ja esinahattomat ovat nousseet valtaan ja he pyrkivät kaikin voimin tuhoamaan meidät.

  3. Näitähän on ollut Saksan toreilla jo pitkää. Porukka tulee konttoeristaan syömään sen makkarasämpylänsä ja juomaan se oluensa eikä tarvi näytellä passeja tai käytellä maskeja.

  4. Muistakaa että me – Suomi, Saksa jne. – hävisimme sodan. Kaikki on 180° väärin nyt. Ja silti Suomikin on täynnä urpoja, jotka paasaavat siitä miten ”natsit” ovat vallassa rokoteyhtiöissä, pankeissa ja ties missä. Sulaa hulluutta. Tämän maan kiima kansalliseen ja henkilökohtaiseen itsetuhoon on käsittämätön. Ilmeisesti tahtovat talmudistisena polttouhrina antaa itsensä Perkeleelle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*