Marco de Wit 4 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ostaisitko autokaupasta uuden auton, jos myyjällä olisi täysi vastuuvapaus?

 

Eli myyjällä ei olisi mitään vastuuta, jos esim. jarrut puuttuvat autosta?

 

Tai useat autot vain itsekseen räjähtävät?

 

Olisitko vain hiljaa, jos autonvalmistajat selittävät autojen kuitenkin tuottavan enemmän hyötyä kuin joidenkin räjähtelevien autojen synnyttävän haittaa. Muista kokonaishyöty varsinkin, kun se voidaan ”todistaa” tilastoilla!

 

 

 

Lue lisää:

 

Saara Huhtasaari vs. koronademoni Mika Rämet

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Miksi rokotteiden valmistajilla on vastuuvapaus?

 1. Rämet ja monet muut satanistit tulevat joutumaan erittäin ankaraan vastuuseen. Kansanmurhaan syyllistyneille kuolemantuomio jos katsotaan oikeudessa syylliseksi kansanmurhaan tai maanpetokseen.

 2. Hei me lennetään -Nohynekku rakentaa lentokonetta samalla kun lennetään. Kaikki rohkeat tai suisidaaliset hypätkää siivelle.

 3. Nyt ihmiset alkavat pikku hiljaa ymmärtämään miksi historiallisesti noitia ja satanisteja on ennen hirtetty ja poltettu. Ihmiset ovat unohtaneet mitä pahuus ja satanismi ovat, mutta pikku hiljaa se alkaa muistumaan mieliin. Esi-isämme olivat oikeassa.

 4. Kyse on tietoisesta ja tahallisesta kansanmurhasta ja ihmiskokeista. Todellisuudessa et voi siirtää rikosvastuuta kansanmurhasta, vainosta ja ihmiskokeista sopimusten avulla! Pelkkää roskaa. Kansallismieliset lähtevät rikosvastuusta, jota rahaeliitti ei voi väistää. Kuitenkin vallan pitää ensin vaihtua, sillä koko järjestelmä on läpeensä mätä!

 5. tulee mieleen… jos piikit tappaamin nyt, mutta ne tilastoidaan covidiksi.

  kuka voi todistaa nykyisin, kaikki sekaisin?

  1. Jenkeissä ihminen luokitellaan ”rokotetuksi” vasta 14 päivää piikin saamisen jälkeen. Toisin sanoen kaikki ne, jotka kuolivat välittömästi suoraan rokotuspisteellä tai parin viikon sisään massiivisiin aivoverenvuotoihin, sydäntulehdukseen tai muuhun mukavaan, ovat ”rokottamattomia”. Ja tietenkin koronakuolemia. Hui kamala – äkkiä kaikki ottamaan piikki siis.

 6. Jos vuosittainen kokonaiskuolleisuus kasvaa, niin sitten kaikki ei täsmää.

  On syytä muistaa, että keväällä kun korona-aalto tuli entistä voimaakkaampana kuin koskaan Suomeen ja jopa kuntavaaleja piti siirtää, että Suomen kansa pelastuu, niin ei suomalaiset kuolleet, vaikka rokotteita ei kansalaisilla ollut!

 7. Tämä ”rokotetutkimuskeskus” pitää sulkea välittömästi. Rikollisorganisaatio joka on osa itse vampyyrin sydäntä. Hanna Nohynek on myös täysin satanistinen noita joka pitää tuomita erittäin ankarasti.

 8. Myös minulla on tietyt oikeudet kun joku yrittää kansanmurhata ja myrkyttää minua ja lapsiani. Vaikka minut vietäisiin vihollisemme ja miehittäjämme hallitsemaan vääryyslaitokseen, minulla ja muilla on Jumalan suoma oikeus tehdä tiettyjä asioita jos minut ja kansani yritetään kansanmurhata ja myrkyttää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*