8 thoughts on “Päivän kuva

 1. Germaanit ovat historiallisesti aina pistäneet vainoajat ja riistäjät lopulta ankaraan vastuuseen. Globalisteille käy lopulta monissa maissa todella huonosti ja he tietävät tämän. Riistäminen, vaino ja poliisivaltio kiristyvät koko ajan, sekä valtava talouskriisi ja myrkkypiikkien haitat ovat vasta tulossa vastaan! Siinä vaiheessa veri kiehahtaa lopullisesti monella germaanikansalla.

 2. Valkovenäjän Lukashenko CNN:n haastattelussa: väitteesi ovat silkkaa valhetta. Älä toista niitä tässä.

  – Lukashenko responds to fake news in interview with CNN

  «Kaikki mitä olet juuri sanonut on valhetta ja fantasiaa. TIEDÄN, että se on väärennöstä ja fantasiaa. Sellaisen julkaiseminen ei sovi uutiskanavalle kuten CNN; julkaista kaikenlaisia internetistä poimittuja valheita. Jonkun on täytynyt haluta sinun toistavan näitä valheita. Tämän vuoksi neuvoisin teitä olemaan toistamatta sitä kaikkea», Aleksandr Lukashenko sanoi.

  1. No katos noi raketti-insinöörit on sen verran solakkaa luustoversioo,jotta tosta lenkistä mokomat solahtaa läpi.

 3. Allahin kosto! Ruotsissa Lars Vilks ja kaksi henkivartijaa kuoli «liikenneonnettomuudessa».

  – Lars Vilks och två livvakter döda i trafikolycka
  Taiteilija Lars Vilks oli tunnettu Muhamed-koira -piirroksesta.
  Taiteilija Lars Vilks ja kaksi poliisia kuolivat, kun heidän kuljettamansa auto kolaroi Kuorma-auton kanssa E4 moottoritiellä Markarydissa Ruotsissa Sunnuntaina. On epäselvää, mikä aiheutti törmäyksen. Sekä rekka että poliisiauto syttyivät törmäyksen yhteydessä tuleen.

  «Suurella surulla sain uutisen, että kaksi kollegaamme ja poliisisuojelijaa kuolivat tänään iltapäivällä», sanoo keskusrikospoliisin päällikkö Anders Thornberg lausunnossaan poliisin verkkosivuilla.1

  – Poliisi, ymmärrettävistä syistä, ei ole mitenkään huolissaan Lars Vilks’istä.

  Pettersson kutsuu sitä onnettomuudeksi, vaikka tiedän, että Vilksin kuolemasta on ja tulee olemaan monia teorioita. Klo 10:15 järjestää poliisi tiedotustilaisuuden, onnettomuusautoa seurasi toinen saattueeseen kuulunut auto.

  Lars Vilks oli palaamassa vierailulta Stina Dabrowskin luota ja oli matkalla kotiin.

  Lars Vilks tunnettiin parhaiten teoksestaan «Nimis» ja Muhammed-koira. Hänestä on luvattu tapporaha jo vuonna 2007 ja ollut henkivartijoiden suojissa vuodesta 2010.

  Vilks on piirtänyt myös «Juutalaisukon», mutta siitä ei häntä uhattu

  Bloggaaja Petterssonsanoo, että

  – on outoa, että toimittajat ja muut mielipidevaikuttajat osoittavat tänään kunnioitusta Lars Vilksille. Olisivat tukeneet Vilksiä ja sananvapautta hänen eläessään.

  Vilks joutui ainakin kolmen muslimien murhayrityksen kohteeksi, hänellä ei ollut mitään Ruotsin kulttuurielämän tukea, päinvastoin, hän oli täysin hyljeksitty useimmat, jotka seisoivat muslimien puolella.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*