Marco de Wit 5 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Geneettisen heikentymisen ja sionistisen mädätyksen takia maailmasta on oikeasti tulossa yhä mielipuolisempi paikka.

 

Parhaiten tämän degeneraation huomaa feministisssä nuorissa naisissa eli femakoissa. He ovat nyt ”voimaantuneet” eli uskaltavat näyttää todellisen luontonsa.

 

 

Käytännössä mikä tahansa femakon vastoinkäyminen on ”natsien” syytä.

 

Tämän takia femakot myös usein uhriutuvat välittömästi samalla, kun syyttävät toista seksistiksi, rasistiksi, natsiksi, jne.

 

 

Monia tämä naisten ja varsinkin nuorten naisten älyttömyys naurattaa, mutta miettikääpä implikaatioita. Jos suurin osa nuorista naisista ”jalostetaan” ja kasvatetaan femakoiksi, niin kuka valkoinen nuori mies uskaltaa mennä naimisiin näiden kanssa??

 

Voit olla varma, että muutaman vuoden kuluttua tulee avioero ja menetät kaiken. Siis aina lapsista ja omaisuudestasi lähtien. Luultavasti löydät itsesi vankilasta ”raiskaajana” tai ”vihapuhujana”. Saat olla onnellinen, jos saat eron jälkeen edes pitää mielenterveytesi!

 

 

Alla oleva video on englanniksi, mutta asian ydin on siinä, että tytteli ajoi miehen auton perään.

 

Ja sitten syytti miestä eli uhria rasistiksi.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Femakko uhriutuu jälleen

 1. Suurin osa nykyisistä valkoisista naisista, myös nykyisistä suomalaisista naisista on pelkkiä rahan perässä juoksevia huoria. Miehen pitää olla joko komea panomies tai helvetin rikas ja hyvätuloinen. Vastaavasti miesten pitää nähdä myös suurin osa naisista rahan ja ulkonäön perässä juoksevina katuhuorina. Se että myyt itseäsi korkeammasta hinnasta kuin muut huorat ei tee sinusta yhtään vähemmän huoraa.

  1. Femakot pitävät huoraamista voimaantumisena!

   Meillä on mm. pääministerinä esinahattomien huora!

 2. Samanlainen lehmä kuin suurin osa nykyisistä suomalaisistakin naisista. Naisten tuhotessa koko Suomen yhteiskunnan, talouden ja kirkon on tärkeää ettei näitä kansamme ja rotumme vihollisia tulla auttamaan. On tärkeää jättää voimaantuneet huorat yksin itsensä kanssa.

 3. Koitin katsella tuon kallon muotoa mutta en oikein päässyt selville mitä rotua se oli. Se näytti valkoiselta mutta sen silmienä väli ja asema oli jotenkin outo yhdessä sen leuan ja hiusrajan kanssa. Eikä korvanlehdetkään kavaltaneet. Ehkä se on kolmannen polven juutalaisia. Riittävästi sekoittuneita.

  No, kynnet oli laitettu vimosen päälle niinkuin kasvomeikitkin ja kulmat, mutta liikuntaa ei oltu harrastettu sitten pätkääkään vaikka syöty oli. Ja henkinen kehitys yhdessä opiskelujen kanssa oli heitetty romukoppaan ”koska elämä”. No, nyt V***tu tarvitsee uuden auton.

 4. Löllypakarassa vika ja kiljuu …höhöö. ”That my new fucking car”…höhöö. Jamppa naureskeli kun tiesi olleensa oikeassa. Hirveä natsikin vielä. Ei näille pöytäliinashortseille mistään sais jotain oikeeta rokotetta? Suomessakin melko yleinen tuo vinkukromosomi. No ,itse ohitan aina nämä kävelevät geeniroskikset hymyssä suin,tunnistaa useimmiten olemuksesta. Ja myös päinvastoin tietty.

 5. Suomalaisetkin naiset alkavat oppia pelin hengen hyvin nopeasti kun miehet eivät enää alistu naisille ja ole heti polvillaan joka naisen kohdalla. Huoria pitää kohdella huorina ja hyviä naisia hyvinä naisina. Vain näin suomalaisetkin naiset oppivat lopulta ja piilottavat hyeenan piirteitään.

  Lisäksi miesten pitää lopettaa suomalaisten lehmien ottaminen puolisoiksi ja tehdä lapsia kunnon ukrainalaisten ja venäläisten naisten kanssa, erityisesti geneettisesti hyvin läheisten naisten kanssa.

  Älkää tehkö lapsia huonojen suomalaisten lehmien kanssa ja nöyristelkö heille ja muille naisille tai te olette se ongelma.

 6. Suurinta osaa valkoisia naisia ja suomalaisia kiinnostaa vain ja ainoastaan joko komea panomies tai mahdollisimman rikas mies. Eivät näe miehissä mitään muuta. Heti kun pöytään lyödään tarpeeksi rahaa niin melkein kaikki suomalaiset naiset alkavat huoraamaan. Jos on kehitysmaalainen mies niin lähes kaikki suomalaiset naiset huoraavat vaikka ilmaiseksi, koska kehitysmaalaiset miehet kiinnostavat suomalaisia naisia.

  Ei näiden nykyisten suomalaisten huorien takia kannata uhrautua ja kärsiä vaikka olisitkin oikea mies. He eivät tule koskaan antamaan mitään takaisin ja kiittämään tai arvostamaan. Annetaan suomalaiset naiset erittäin älykkäille neekereille ja erittäin älykkäille arabeille. Suomalaiset naiset haluavat tehdä lapsia erittäin älykkäiden neekereiden ja erittäin älykkäiden arabien kanssa.

  Suomalaiset naiset usein valehtelevat kuinka suomalainen mies ei ole koskaan tarpeeksi hyvä, mutta ei mene pitkään niin samat huorat tekevät lapsia kehitysmaalaisten miesten kanssa. Ei kannata uhrautua tällaisten maailman paskimpien naisten takia.

 7. Raha,valta ja asema. Pyhä kolminaisuus jos meinaat pöheikköä saada. Tälläisenä polkupyöräilevänä pitkäaikaistyöttömänä (yhden miehen yhteiskuntaprotesti) tuo markkina-arvo suominaisten keskuudessa muistuttaa hallituksemme toimintaa,eli perin surkea. Ei ole auttanut vaikka kuinka herkillä korvilla on tullut suomimaatuskaa kuunneltua ja ymmärrettyä….hmm…. Joku tuossa mainitsikin baltian ah,aina niin naiselliset edustajat. Katsonkin oikeudekseni tarjota sorjaa vartaloani seuraavaksi tuonne Uralin ja Uzbekistanin suuntaan. Ja Ukraina tietty…Valloitusmatkani suuntaan ensi vuoden puolelle,joskohan pääsemme silloin koronakyylistä eroon…plus kyttäpassit yms. Ja kyllä…jos joku jäi miettimään suoritan geeninjakoretkeni ruotsalaisvalmisteisella Huqsvarnalla. (p.s originaalivanteet ja puukahvoilla ,tietty)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*