Marco de Wit 5 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on Suomen ja melkeinpä maailman ainoa lehti, joka tarkkaan analysoi yhteiskunnan tilaa aina diagnoosista lääkkeeseen.

 

(Vielä tarkempi analyysi on sen sisarlehdellä Holy Crusade Newsillä. Siitä valtakunnanvainoaja ei pysty samalla tavalla nostamaan syytettä.)

 

 

Diagnoosi: Maailma on mielipuolisten satanistien ja noitien hallussa.

 

Päivän kuva: Noitaroviot takaisin!?

 

 

Syy: Toisaalta dysgeniikka (tyhmät ja mielisairaat lisääntyvät paljon enemmän kuin älykkäät tasapainoiset ihmiset) ja toisaalta sionistinen mädätys (pankkiirit ja sionistit puolustavat monopolirahakonettaan kulttuurimarxismilla ja globalistisella poliisivaltiolla).

 

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit ja sionistit!

 

 

Lääke: Trumpilainen herätysstrategia, Sveitsin malli, monopolirahakoneen tuhoaminen ja yksityistämisstrategia perustillä.

 

Paratiisin porteilla? Perustili = Täystyöllisyys nousevilla palkoilla ja alenevilla veroilla!

 

 

Kuullostaako liioittelulta? Ei kai maailma voi olla mielipuolisten satanistien hallussa? Ei kai suuri osa valkoisistakin ihmisistä ja varsinkin naisista voi olla mielisairaita idiootteja? Ei kai ratkaisuna voi olla niinkin yksinkertainen asia kuin Sveitsin malli?

 

Onko Laiton Lehti irti todellisuudesta satanisti- ja salaliittohöpötyksineen? Eihän yksikään tiedemies tai tieteen koulukunta levitä noin hulluja juttuja!

 

Hetkinen. Kyllä levittää! Nimittäin itävaltalainen koulukunta ja varsinkin sen nykyään tunnetuin nimi, filosofi ja taloustieteen professori Hans-Hermann Hoppe.

 

Top 10 vihakirjaa: Ketkä hallitsevat maailmaa? Kansanmurhaajat nimetty!

 

 

Hoppe on saksalainen filosofi, joka on saanut parhaan mahdollisen koulutuksen saksalaisissa huippuyliopistoissa. Nuorena hän oli yhden maailman kuuluisimman ja suvakeimman filosofin, Jurgen Habermasin oppilas ja sai myös ns. opiskelijoiden nobelin.

 

Hoppe olisi halutessaan voinut tulla erittäin rikkaaksi ja arvostetuksi Harvardin filosofiksi, mutta käänsikin selkänsä kriittiselle teorialle. Tai siis teki vieläkin anteeksiantamattomampaa eli käänsi sen ympäri äärikonservatiiviseksi teoriaksi!

 

Hoppen mukaan sekä pankkiirit että kaikki demokraattisen valtion viranomaiset aina poliiseista ja tuomareista alkaen ovat halveksittavia kommunistisia huijareita ja rikollisia. Kaikki heitä kannattavat pitää ”fyysisesti poistaa” (physical removal) terveestä yhteiskunnasta.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Suvakit vihaavat Hoppea, koska tämä on niin äärikonservatiivinen JA loikkari. Eli tavalliset filosofit eivät voi vähätellä Hoppen älyä ja koulutusta, kun tämä tuomitsee nykymaailman satanistisena absurdistanina.

 

 

 

 

Köyden Päivä?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “H-H Hoppe: Absurdistan

  1. Tuo video olisi ollut parempi jos se matontamppaus-komppi ei olisi ollut niin kovalla tai se puhe olisi ollut voimakkaampi siihen komppiin-nähden. Siitä puheesta ei tahtonut saada selvää mitä siinä sanottiin

    1. Joo, siinä jutussa oli lisää linkkejä Hoppen puheisiin. Ikävä kyllä ne linkit eivät jostain syystä enää toimi. Holy Crusade News kuumissa olevassa Rationalist Manifesto -kirjassa on kuitenkin paljon sitaatteja Hoppelta.

  2. On vain yksi koulukunta.

    On päästävä eroon maailmaa hallitsevasta juutalaiseliitin/vapaamuurareiden valtajärjestelmästä joka pitää yhteiskuntia vankeina.

    Meidän on otettava media ja rahavalta. Jos ei ole rauhanomaista ratkaisua silloin mennään sodan kautta.

    Sotatila vallitsee nytkin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*