Marco de Wit 5 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

No, jopas on.

 

Tässähän tulee ihan kateelliseksi.

 

Olisipa kansallismielisten miekkareissakin varaa käyttää noin massiivista aggregaattia!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Kateuden marjat: Elokapinoitsijoilla massiivinen bensa-aggregaatti!

   1. Yhden lapsen politiikka intiaan ja muovipussimeri säästyy hyvin, kiinaan ja ilmassa ei joka päivä tupakkien verran hengitettävää. afrikalle ja ählämeille 1:en lapsenpolitiikka, tyhmyys pois.

 1. Suvakit ovat todellisuudessa kaksinaamaisia, erittäin itsekkäitä ja erittäin pahoja ihmisiä. Lisäksi heitä rahoittaa valtavan suuret rahat ja heillä on koko rahaeliitin tuki takanaan. Heille pitää jopa maksaa palkkaa! Muuten he eivät ala töihin.

 2. Kaikki noi varusteet on lähetetty Suomen solulle rahtina ulkomailta ja palkat tulee tilille joka kuukausi. Kyllä sopiikin olla kateellinen.

 3. Hys Hys! Ei anneta totuuden pilata elopunikkien mahtavaa ja edistyksellistä menestystarinaa.

  Toki tulevaisuudessa nuoret elokommunistit laitetaan erittäin ankariin eheytyshoitoihin ja taas heitä agitoineet seniorikommunistit löytävät itsensä suljetusta sähköntuotantolaitoksesta jossa on akkuja lataavia kuntopyöriä, joilla tuotetaan sitten sitä oikeaa vihreää sähköä!

  Tulevaisuudessa myös läskit suvakkilehmät löytävät itsensä akkuja lataavan kuntopyörän kyydistä!

  1. Samoin kuin täällä. Ei anneta totuuden pilata harrasta fantasiaanne, jossa te olette oikeassa ja koko muu maailma elää siteet silmillä. Olette oikeassa, olette alfoja, tulette joskus vielä pelastamaan Suomen ja samassa koko maailman.

     1. Älä hätäile! Olen pariutunut ja myös jäkikasvua löytyy, mutta entäs sinä? Taidat olla inceli?!!

      Ennustan, että tulevaisuudessa tulet viettämään hyviä pitkiä aikoja suljetussa eheytyskeskuksessa, jossa päivät kuluvat mm. sähköä tuottavaa kuntopyörää polkien. Luonnollisesti tätä ”vihreää sähköä” käytetään kuntoutujien sähköhoitoihin!

 4. Mitä? ArhiPaavo raahannut keskuslämmityksen puoluetoimistolta. Odotan Liiiiiiin lehdistötilaisuutta asian tiimoilta.Kuka koplasi ja kenet?.Onko myyrä keskuudessamme?. Nyt olisi myös solidaarisuuden merkiksi suojatieprovokaattori ”Juha jos osaisin valehdella Sipilän” aika paljastaa shokkitilansa. Itse olen koska punaisen lahkon sotateknologia kestää vertailun lähes kenen kanssa tahansa.

 5. Missä propellit ja aurinkopaneelit? Tai sitten voisivat kusta lapoihin ja pyörittää laitostaan vesivoimalla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*