4 thoughts on “Päivän kuva: Geenit

  1. Applen Face-ID -toiminto: helppo keino saada puhelimen käyttäjä maksamaan huijauslasku.

    – Apple FaceID tietoturvaongelma

    – ja «hupsista kun se jo hyväksyi laskun», kun käytin pankkisovellusta ja maksoin laskua. En ehtinyt lukea ruudulta, mikä kumman lasku se oli, joka hyväksytyksi tuli, koska hyväksyntä tapahtui FaceID:llä joka laukesi heti kun laskun tiedot tulivat hyväksyttäväksi pankin tunnistautumissovellukseen, eli käytännössä samantien. Onneksi kyseessä ei ollut huijarin lasku, sillä läpi olisi mennyt!

  2. No siinäpäs on söpöliinillä energiaa koko kaapillinen. Kyllä tässä kohtaa tuota nahanvenytysoperaatiota on suotavaa puhua vakavasta imeytymisongelmasta. Eli ei ole imeytynyt ja näinollen sohva on voittanut. Tämä kaikille omien sellujen ylistäjille tiedoksi. ….jaahas,vedänpäs tähän väliin parisataa kyykkyä. Jaksuhalit!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*