Marco de Wit 5 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on AINOANA mediana huomauttanut, että persut ovat vuosi toisensa jälkeen liukuneet yhä enemmän vasemmalle. Suurin syyllinen tähän persujen mädättymiseen ovat Riikka Purra, Ville Tavio ja Sebastian Tynkkynen.

 

Tyhmät persujuntit eivät tätä kuitenkaan huomaa, koska myrkyllinen kolmikko on niin taitava hämäämään. Riikka Purran maailmanennätystasoa oleva rakettimainen nousu parissa vuodessa viherpuskista persujohtoon johtuu nimenomaan siitä, että hänet TILATTIIN persuihin tekemään takaportteja globalismiin ja arvoliberalismiin.

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

Purran lähimpänä rikoskumppanina takaporttien luomisessa toimii persujen kakkospomo eli eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio, joka on Tynkkysen kanssa erikoistunut homottamaan ja feminisoimaan persupuoluetta yhdessä persunaisten kanssa. Edes pridetys, ympärileikkaukset ja liukuhihna-abortit eivät Taviota häiritse.

 

 

Persut eivät vastusta liukuhihna-aborttilakia: Riikka Purra ja Ville Tavio käänsivät takkinsa!

 

 

Persujen tavalliset jäsenet eivät voi näille huijausoperaatiolle mitään, koska puoluekokouksessa on sähköinen äänestys. Näin mahdollinen CIA-agentti ja Suomen historian pahamaineisin takapiru Matti Putkonen pystyy varmistamaan, että puolueen johdossa on vain EU-, euro-, Nato-, arvoliberalismi- ja globalismi-kriittisiä eikä siis -VASTAISIA.

 

 

Persujen pj-vaalien oikeat tulokset paljastuneet? Purra 43%, Puisto 36%, Tiihonen 21%

 

 

Putkosen johtama Purran, Tavion ja Tynkkysen huijausoperaatio onnistuu, koska heillä on valtamedian tuki. Valtamedia ei edes ihmettele Putkosen roolia ja persujen käsittämättömän naurettavaa sähköistä äänestystä. Päinvastoin. Valtamedia aktiivisesti auttoi Purraa ja Taviota pääsemään puolueen johtoon mädättämään persuja.

 

Kuvio menee näin: Suvakit ehdottavat tai puolustavat jotain älytöntä, kuten esim. velkaunionia tai pakkoruotsia. Purra ja Tavio sitten kritisoivat kovaan ääneen valtamediassa, mutta eivät oikeasti tee mitään vastustamiseksi.

 

Valtamedia kuitenkin esittää Purran ja Tavion ”äärimmäisen” kansallismielisinä ja konservatiivisina. Tosin tämä pitääkin paikkaansa SUHTEELLISESTI. Eli suvakit vievät poliittista kenttää koko ajan äärivasemmalle. Purra ja Tavio sitten vikisevät, mutta seuraavat koko ajan mukana. Näin askel askeleelta kaikki menevät yhä enemmän vasemmalle, vaikka Purra ja Tavio ”vähemmän”.

 

Toimittajat tietysti tajuavat tämän tanssin juonen ja nauravat partaansa, kun persujuntit eivät tajua mitään. Itse asiassa persujuntit saadaan jopa äänestämään varapuheenjohtajaksi housuihinsa ulostaneen homon, joka on ”parisuhteessa” mustan homoneekerin kanssa. Siis Tynkkynen sai ääniä siitä huolimatta, että on niin ihastunut mustaan homoonsa, että pitää konservatiivisia kansallismielisiä ”ihmisvihaajina”.

 

Persujen Tynkkynen: Etnonationalismi on ihmisvihaa

 

 

Useat persut on tietysti aivopesty valta- ja vaihtoehtomedian toimesta, mutta älykkäimmät persut on hiljennetty Putkosen johtamalla terrorilla. Niinpä kukaan ei uskalla kysyä miksei persujohto eli Purra ja Tavio yritä vastustaa mädätystä. Ensinnäkään he eivät 1. järjestä infokampanjaa esim. EU:ta, euroa, Natokumppanuutta tai edes pakkoruotsia vastaan. Kansan tietämättömyyteen vedoten he sitten 2. vastustavat kansanäänestyksiä ja yleensäkin Sveitsin mallia. He eivät edes suostu 3. pysäyttämään itsenäisyyttä tuhoavia lakiesityksiä jarrutuskeskusteluilla. Vielä vähemmän he suostuvat edes harkitsemaan 4. rikosprosessien nostamisesta maanpettureita vastaan.

 

Itse asiassa Purra ja Tavio eivät suostuneet vastustamaan velkaunionia jarrutuskeskustelulla edes yhä minuuttia!

 

 

Persut pettivät jälleen

 

 

Sen sijaan, että taistelisivat täysillä mädätystä vastaan Purra ja Tavio pyrkivät olemaan ”realisteja” ja kavereita suvakkien kanssa, jotta pääsevät hallitukseen puolustamaan herrojaan eli pankkiireja. Ai mitenkö? Tietysti natottamalla ja leikkaamalla!

 

Purra on tunnetusti himonatottaja. Purra suostui jopa vaatimaan pedoafgaanejakin Suomeen heti kun Nato käski.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

Monet politiikan asiantuntijatkin ovat huomanneet, että Purra ja Tavio vievät persuja koko ajan lähemmäs kokoomusta. Siis siitä huolimatta – tai juuri siksi – että se on mädätetty arvoliberalismilla ja globalismilla. Kokoomuksen ihan avoin päämäärä on nimenomaan viedä Suomi pankkiirien monopolirahakoneen suojelujärjestöön Natoon ja alkaa leikkamaan suomalaisilta, jotta pankeille voidaan seuraavan pankkikriisin tullen maksaa mahdollisimman paljon pankkitukea.

 

Itse asiassa kokoomuslaiset itsekin toteavat, että Purra ja Tavio sopisivat hyvin kokoomukseen!

 

 

Ai, Laiton Lehti liioittelee taas?

 

No, katsokaapas tätä.

 

Ilkka Kanervan mukaan ”persuissa on ehdottomasti valistunutta ja henkisesti kestävää väkeä”. Hän mainitsee esimerkkinä Ville Tavion, joka ”ei ole mikään jääräpää”. 

Sakari Puiston Kanerva ottaisi kirjan mukaan koska tahansa kokoomuksenkin eduskuntaryhmään ja pilke silmäkulmassa jatkaa myös, että Riikka Purra olisi tilanteen tullessa ”urheilutermein huomattavankin siirtosumman arvoinen”.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Kas kummaa. Miten sattuikaan, että persuja nykyään johtaa nimenomaan ”joustavat” ja kokoomuslaisimmat tyypit!

 

Erittäin mielenkiintoista on, että vanha kieroilija Ilkka Kanerva antaa pisteitä Taviolle ”joustavuudesta”. No niin! Sitähän Laiton Lehti on sanonut jo vuosien ajan.

 

Tavio on samanlainen takaporttien rakentelija kuin Purra. Ei ihme, että he ovat kuin paita ja peppu jakaen persujen johtajuuden. Tavio on taatusti Purran kanssa järjestämässä Suomea Natoon ja käytännössä hyväksyy EU:n velkaunionin. Tavio on todellinen myyrä, kuten Laiton Lehti ja Leveli ovat jo paljastaneet.

 

Purra ja Tavio ovat jo sopineet kokoomuksen ja keskustan kanssa porvarihallituksesta, joka vie Suomen sekä Natoon että syvemmälle sitä käytännössä rahoittavaan EU:n rahaliittoon eli velkaunioniin.

 

Leveli paljasti persujen EU-myyrän: Ville Tavio!

 

 

Ei siis ihme, että juutalainen kokoomuslainen Zyskowiczkin on tästä kaikesta innoissaan. Hän jopa ylistää kilpailevan puolueen puheenjohtajaa eli Purraa.

 

Riikka Purra on Zyskowiczille kävelevä todiste yllättävästäkin moni-ilmeisyydestä.

– Hän on puolueelle mahtava voimavara: hänellä on suorastaan vihertäviä elämäntapoja, hän on nainen ja fiksu, jotain aivan muuta kuin jotkut heidän äijänsä, Zyskowicz luonnehtii.

Hän tosin arvelee, että osalle perussuomalaisia Purra on ”liian nainen ja liian vihreä”.

 

 

Niinpä, mutta sillä ei ole väliä mitä jäsenet ajattelevat, vaan sillä mitä puoluejohto ja Matti Putkonen ajattelevat!

 

Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Persujen Riikka Purra ja Ville Tavio loikkaavat kokoomukseen?

 1. ”Persujen tavalliset jäsenet eivät voi näille huijausoperaatiolle mitään, koska puoluekokouksessa on sähköinen äänestys” – tärkeä pointti ja ei ole mahdollista muuttaa puoluetta jossa on sähköinen äänestys. Eikä ole tarvettakaan – sillä jos jäsenet eivät näe mitään ongelmaa sellaisessa niin koko puolue on menetetty. Ja niin se on ollut jo pitkään, itse asiassa jo ennen 2015 alkoi näkemään että se on tyhjä laatikko.

  ”Valtamedia kuitenkin esittää Purran ja Tavion ”äärimmäisen” kansallismielisinä ja konservatiivisina.” Halla-ahokin vastusti koko poliittisen uransa aikana kansallismielisyyttä – NATO, ja maahanmuuttokin oli positiivista jos se oli positiivista talouden kannalta, kaikenlainen ttip jne.

  ”Useat persut on tietysti aivopesty valtamedian toimesta” valtamedia on useita vuosia jo promotoinut persuja – valtamedia promotoi vain kansallismielisyyttä vastustavia puolueita kuten pershuvakit.

 2. BB-persut(bacha bazi-persut) on ollut epäillyttävän hiljaa translaki-aloitteeseen liittyvässä julkisessa keskustelussa. Uusi translaki olisi aivan mielisairas!

  Myös varhaiskasvatuksessa tapahtuva suvakkien harjoittama aivopesu ei näytä BB-persuja kiinnostavan!

  Milloin BB-persut alkavat vaatimaan Unkarin mallista lastensuojelulakia?!!

 3. Juuri kokoomukselle, naisille, pridettäjille, ruotsinkielisille ja ilmastonmuutoslaisille Purra onkin tarkotettu. Ei persuille.

 4. Erittäin hyvä kirjoitus Marcolta!

  Hienoa on myös että pidät sinnikkäästi tapetilla PS-puolueen sähköisen äänestyksen kyseenalaisuutta. Syytä todellakin on!

 5. Olisi mielenkiintoista tietää onko Persut missään vaiheessa ollut aidosti isänmaallinen puolue? Oliko Soini alkuaikoinaan rehellinen, vai oliko silloinkin kyse vain populismista?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*